منم عضو جدید هستم و فقط به خاطر این تاپیک اومدم عضو شدم تا شاید یکی به داد من رسید
.gif)
...
اقا اصلی ترین مشکل من تو این بازی قدرتهاییه که به بازی کنا دادن و توش اصلآ انصاف رو هم رعایت نکردن...
.gif)
برای مثال رینا(دروازبان لیورپول)که 5 بار پیاپی دستکش تلایی لیگ انگلیس رو گرفته و از همه دروازبانای لیگ انگلیس بهتره قدرتشو دادن 70 اونوقت قدرت سزار 93 هست...من میخوام خودتون قضاوت کنین؟؟؟اخه این انصافه؟؟؟یا ریرا(بازیکن لیورپول)81 قدرت بدنی و 84 شوت پاور دادن که فکر نکنم تو لیگ انگلیس کسی بتونه با قدرت بدنی اون مقابله کنه...خودتون بگین اخه انصافه چنین نامردانه به بازیکنا قدرت بدن...به خدا همه چیز pes 10 رو دوس دارم ولی این قدرت دادناش منو دیوونه کرده
.gif)
...اگه کسی می تونه خواهشآ اینو به سازنده هاش بگه که تو قدرت دادن انصاف رو رعایت کنن
.gif)
...هر وقت میرم مسابقه و لیورپول رو برمیدارم رینا اونقدر گلای بدی میخوره مه اعصابم رو خراب میکنه و تو هر مسابقه ای با حریف درگیر میشم...تو رو خدا این مشکل pes 10 رو که از نظر من بزرگترین مشکلشه به سازنده هاش بگین تا با دقت رو این مساله کار کنن تا در نسخه ی بدی هم شاهد چنین بی انصافیهایی نباشیم...مخصوصآ body balance تو این بازی خیلی مهمه که اصلآ اونو با عدالت نمیدن
.gif)
...نوکر همتون هستم(علی)...حداقل چند تا کارشناس درجه یک فوتبال بیارن تا در دادن قدرت به بازیکنان ای شرکت رو کمک کنن...من تو عمرم فیفا بازی نکردم ولی با این بی انصافیهای pes دارم به سمت فیفا کشیده میشم
.gif)
...در ضمن تو هر بازی 3 4 تا پنالتی روم میشه که همشون رو بیرون میزنم
.gif)
...خواهشآ یکی این پنالتی زدن رو هم تو همین تاپیک یادمون بده...با تشکر
.gif)