تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 674 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

7 سلام خدمت دیگران دوستان خوبم

منم عضو جدید هستم و فقط به خاطر این تاپیک اومدم عضو شدم تا شاید یکی به داد من رسید...
    اقا اصلی ترین مشکل من تو این بازی قدرتهاییه که به بازی کنا دادن و توش اصلآ انصاف رو هم رعایت نکردن...برای مثال رینا(دروازبان لیورپول)که 5 بار پیاپی دستکش تلایی لیگ انگلیس رو گرفته و از همه دروازبانای لیگ انگلیس بهتره قدرتشو دادن 70 اونوقت قدرت سزار 93 هست...من میخوام خودتون قضاوت کنین؟؟؟اخه این انصافه؟؟؟یا ریرا(بازیکن لیورپول)81 قدرت بدنی و 84 شوت پاور دادن که فکر نکنم تو لیگ انگلیس کسی بتونه با قدرت بدنی اون مقابله کنه...خودتون بگین اخه انصافه چنین نامردانه به بازیکنا قدرت بدن...به خدا همه چیز pes 10 رو دوس دارم ولی این قدرت دادناش منو دیوونه کرده...اگه کسی می تونه خواهشآ اینو به سازنده هاش بگه که تو قدرت دادن انصاف رو رعایت کنن...هر وقت میرم مسابقه و لیورپول رو برمیدارم رینا اونقدر گلای بدی میخوره مه اعصابم رو خراب میکنه و تو هر مسابقه ای با حریف درگیر میشم...تو رو خدا این مشکل pes 10 رو که از نظر من بزرگترین مشکلشه به سازنده هاش بگین تا با دقت رو این مساله کار کنن تا در نسخه ی بدی هم شاهد چنین بی انصافیهایی نباشیم...مخصوصآ body balance تو این بازی خیلی مهمه که اصلآ اونو با عدالت نمیدن...نوکر همتون هستم(علی)...حداقل چند تا کارشناس درجه یک فوتبال بیارن تا در دادن قدرت به بازیکنان ای شرکت رو کمک کنن...من تو عمرم فیفا بازی نکردم ولی با این بی انصافیهای pes دارم به سمت فیفا کشیده میشم...در ضمن تو هر بازی 3 4 تا پنالتی روم میشه که همشون رو بیرون میزنم...خواهشآ یکی این پنالتی زدن رو هم تو همین تاپیک یادمون بده...با تشکر

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم عضو جدید هستم و فقط به خاطر این تاپیک اومدم عضو شدم تا شاید یکی به داد من رسید...
    اقا اصلی ترین مشکل من تو این بازی قدرتهاییه که به بازی کنا دادن و توش اصلآ انصاف رو هم رعایت نکردن...برای مثال رینا(دروازبان لیورپول)که 5 بار پیاپی دستکش تلایی لیگ انگلیس رو گرفته و از همه دروازبانای لیگ انگلیس بهتره قدرتشو دادن 70 اونوقت قدرت سزار 93 هست...من میخوام خودتون قضاوت کنین؟؟؟اخه این انصافه؟؟؟یا ریرا(بازیکن لیورپول)81 قدرت بدنی و 84 شوت پاور دادن که فکر نکنم تو لیگ انگلیس کسی بتونه با قدرت بدنی اون مقابله کنه...خودتون بگین اخه انصافه چنین نامردانه به بازیکنا قدرت بدن...به خدا همه چیز pes 10 رو دوس دارم ولی این قدرت دادناش منو دیوونه کرده...اگه کسی می تونه خواهشآ اینو به سازنده هاش بگه که تو قدرت دادن انصاف رو رعایت کنن...هر وقت میرم مسابقه و لیورپول رو برمیدارم رینا اونقدر گلای بدی میخوره مه اعصابم رو خراب میکنه و تو هر مسابقه ای با حریف درگیر میشم...تو رو خدا این مشکل pes 10 رو که از نظر من بزرگترین مشکلشه به سازنده هاش بگین تا با دقت رو این مساله کار کنن تا در نسخه ی بدی هم شاهد چنین بی انصافیهایی نباشیم...مخصوصآ body balance تو این بازی خیلی مهمه که اصلآ اونو با عدالت نمیدن...نوکر همتون هستم(علی)...حداقل چند تا کارشناس درجه یک فوتبال بیارن تا در دادن قدرت به بازیکنان ای شرکت رو کمک کنن...من تو عمرم فیفا بازی نکردم ولی با این بی انصافیهای pes دارم به سمت فیفا کشیده میشم...در ضمن تو هر بازی 3 4 تا پنالتی روم میشه که همشون رو بیرون میزنم...خواهشآ یکی این پنالتی زدن رو هم تو همین تاپیک یادمون بده...با تشکر
    حالا چرا اینقدر گله میکنی چیزی نیست که هر بازیکنی که خودت فکر میکنی بد بهش قدرت دادن قدرتش رو افزایش بده.زمین که به اسمون نرسیده اینقذر اه و ناله میکنی سعی کن شاد باشی

3. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اخه تو مسابقه هایی که تو گیم نتها بازی میکنم نمی تونم قدرتها رو افزایش بدم...یعنی نمیزارن...اونوقت باید با رینا که بهترین دروازه بان لیگ جزیره هست هر ضربه ای رو گل بخورم...به خدا اگه این نسخه رو هم طور ناعادلانه قدرت بده دیگه باید بگم pes فوتبال نیست...اخه تو رو انصافه رینا 70 باشه قدرتش؟؟؟نه میخوام بدونم انصافه؟؟؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آدمای علاف هم زیاد پیدا میشن...

6. 3 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خوب میگی چیکار کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

pes فوتبال نيست عزيز جان يه چيزی مثل فوتبال

9. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بالاخره کسی این مشکل منو میگه یا نه؟؟؟همه چیز pes عالیه فقط مشکلش تو قدرت دادن برای بازیکنست...تو رو خدا اگه میتونید اینو هم به مسئولان سازندش بگین...دستتون درد نکنه...

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بالاخره کسی این مشکل منو میگه یا نه؟؟؟همه چیز pes عالیه فقط مشکلش تو قدرت دادن برای بازیکنست...تو رو خدا اگه میتونید اینو هم به مسئولان سازندش بگین...دستتون درد نکنه...
    حالا شما چرا گیر دادی!!!! اگه میشد با سازنده های بازی ارتباط برقرار کنیم الان اینجا نبودیم حتی خبر نگارهایی که با سازنده ها صحبت میکنند با هزار زحمت خودشون رو پیش سازنده میرسونن تا چند تا سوال کنند تازه سازنده ی بازی به بعضی از سوال ها جواب نمیده چه برسه به ما اونم تو ایران................

12. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی Spam تو این تایپیک داره زیاد میشه.

14. 2 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما احتمالا dlc این بازیو نمی گیرین. تو dlc جدید قدرت بازیکنان درست شدن .رینا هم الان 85 هستش.این چیزارو توی تاپیک pes2010 مطرح کنید.
    در کل به نظرم کونامی توی انتخاب قدرت بازیکنان دقت زیادی می کنه. شاید یه تعداد کمی از بازیکنان درست طراحی نشده باشن.
    ولی خیلی جالبه.انگار تنها مشکل این بازی درست نبودن رینا هستش
    بازی اون قدر مشکل داره که این چیزا اصلا توش مشکل به حساب نمیاد...
    Last edited by vahidgame; 24-05-2010 at 19:51.

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •