چه پيغامي ميده؟من همين امروز Spyware Doctor را آپديت كردم و بدون مشكلي آپديت شد.آيا شما از سريال قانوني استفاده ميكنيد يا از كرك؟
چه پيغامي ميده؟من همين امروز Spyware Doctor را آپديت كردم و بدون مشكلي آپديت شد.آيا شما از سريال قانوني استفاده ميكنيد يا از كرك؟
من از کرک استفاده می کنم
فقط می نویسه که smart update failed
error 25
همین
سلام
لینک دانلود ورژن 6.0.0.385_Full
و لینک دانلود ورژن 6.0.0.427 بتاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم این فایل بتا حدود 27 مگ هست که بعد از نصب قابل اجرا هم بود و جهت آپدیت با 1.29 مگ فایل باقیمانده آپدیت شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال اينكه مشكل از كرك باشه و از كار افتاده باشه هست.شما چرا از سريال قانوني براي رجيستر كردن و اپديت استفاده نميكنيد؟
.............................
Last edited by Metallica84; 09-12-2008 at 21:09.
دوست عزیز بارها سوالات اینچنینی پرسیدید و من هم پرسش های قبلی شما رو بطور کلی جواب دادم
تا بعنوان پاسخی برای سوالات مشابه شما باشد با اینحال مجددا سوالی مشابه کردید
اولا بحث مخرب ها با سایر تهدیدات متفاوت است ( در ضمن درجه انتشار مخرب ها در سیستم هم فرق دارد )
اصولا آن گونه تصوراتی که شما از آلودگی دارید برای آلوده شدن سیستم به کد های مخرب با درجه انتشار بالاست
در صورت داشتن یک آنتی ویروس قوی و تنظیم صحیح و رعایت اصول آن ، تقریبا از شر انواع مخرب ها راحت می شوید
پس آنگونه انتشاری که شما هر بار تصور آن را دارید رخ نداده
اما برخی تهدیدات مثل جاسوس ها هستند که ظاهر آرامی دارند ولی بصورت زیرکانه ای اقدام به جمع آوری اطلاعات و خروج آن میکنند
اینگونه تهدیدات ممکن است از دید آنتی ویروس به دور بماند ( چون فعالیت مخرب و یا انتشار خاصی از خود نشان نمی دهد)
بخاطر همین استفاده از یک محصول آنتی اسپایور در سیستم نیاز است
خب همانطور که آنتی ویروس ها با هم متفاوتند ، آنتی اسپایور ها هم تفاوت کارایی خاص خودش را دارد
مثلا Spyware Doctor در برابر Ad-Ware ها اگر بگوييم بهترين عملکرد را دارد دروغ نگفتیم
درعوض AVG Anti-Spyware در برابر جاسوس ها به مراتب بهتر از Spyware Doctor است
خب شما اگه قصد استفاده از انتی اسپایورهای متعدد دارید پس حتما Malwarebytes' Anti-Malware را داشته باشید
Spyware Doctor هم بصورت گارد خاموش و صرفا بعنوان یک اسکنر بسیار مفید است و AVG Anti-Spyware ...
سلام
شيوه آپديت كردن برنامه اسپايور دكتر رو با اين ورژن ميخواستم بدونم چجوريه?
Version: 5.5.1.332
Database version: 5.09820e
نمی توانید آپدیت کنید یا اینکه اصلا بلد نیستید آپدیت کنید ؟
برای آپدیت کافیه از طریق گزینه زیر و استخاب Next اقدام به آپدیت محصول کنید
![]()
دوستان امروز برای کاری خواستم به سایت PcTools ( تولید کننده محصول Spyware Doctor ) برم که پیغام داد
کاربران ایران ( بهمراه چند کشور دیگر ) ، بر اساس قوانین ایالات متحده تحریم شده اند
بر همین اساس امکان دسترسی به سایت و محصولات PCtools برای شما ممکن نیست
حال سوالی برام پیش اومده
بخاطر تحریم صورت گرفته از سوی PCTools علیه کاربران ایرانی ، آیا کاربرانی که از محصول Spyware Doctor استفاده میکنند
همچنان قادر به آپدیت محصول خود هستند ؟ یعنی میخوام بدونم برای آپدیت محصولات که به IP ایران حساس نیست ؟
( من خودم در حال حاضر از این محصول استفاده نمی کنم بهمین جهت از دوستان عزیز پرسیدم )
Spyware Doctor رو باید با ست کردن پ ر و ک س ی آپدیت کنید.(به علت تحریم ایران)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)