سلام .gif)
لطفا این مدل ها رو با هم مقایسه کنین و بگین کدوم بهتره و برای کارای ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) بهتر جواب میده اگه قیمتشم بگین که عالی میشه
اولی hp dv6-2300 که تو اهواز فقط سرزمین با این کانفیگ و قیمتی که تو سایتش زده دارتش که من خیلی خوشم اومده اما میگن مانیتو قوی نداره و قیمت سرزمین هم گرونه و گارانتیشم تعریفی نداره اینم لینک سرزمین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه لینک دیگه که خیلی ارزونتر میده
.gif)
کد:
مدل دوم asus هست که کانفیگش خیلی شبیه 2300 اچ پی هست n61jq
کد:
این ایسوس چطوره چیز زیادی تا حالا پیدا نکردم ولی اونهایی هم که بوده فقط تعریف بوده از این مدل
تو اهواز این مدل ایسوس گیر نمیاد باید از تهران تهیه کنم اگر شما گفتین کدوم یکی بهتره میخرم کلا موندم از این 2تا واسه کاره سنگین کدوم انتخاب کنم کیفیت مانیتورش هم میخوام بالا باشه و 15 اینچ البته asus 16 هست اما زیاد فرقی نداره اگر دوستان نزدیک این کانفیگ برندی مثل toshiba , acer ,dell , asus , hp سراغ دارن لطفا بگن نمیخوام پایینتر باشه در همین سطح باشه و قیمتش هم حداکثر 1.400 باشه اگر کسی لینوکس کار میکنه لطفا بگه کدوم مدل با لینوکس سازگاری بیشتری داره
.gif)
لطفا سریع جواب بدین چون بدون pc موندم و الان خونه دوستم هستم در مورد اون 2 مدل بگین چه قیمت هستن و کدوم یکیشون بهتره و اگر تو این رنج قیمت با شرایطی که من میخوام ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) برند دیگه ای یا مدل دیگه میشناسین معرفی کنین .
تشکر خیلی سوال پرسیدم اما این سوال خیلی ها هست که موندن تو این رنج چه مدلی بگیرن