تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 207

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید HP DV6-2300

در آغاز فعالیت danny_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

پيش فرض

سلام راستش من یکم تردید داشتم در انتخاب مارک dell که خودم خیلی خوشم میاد ( ولی apple جای خود دارد ) و یکی از
    دوستان hp رو معرفی کرد و گفت قیمیتشون عالی هست من در اهواز زندگی میکنم و همه میدونین اینجا حداقل 50% جنسها از باتری گرفته تا خود لپ تاپ قاچاق هست و هر کانفیگی و هر قیمتی و 1000 نوع گارانتی پیدا میشه .

رفتم کلی کاتالوگ و قیمت از فروشگاهها تهیه کردم دیدم این کانفیگی که من میخوام تو دل گیر نمیاد رفتم اچ پی یه مدل دیدم که نسبت به قیمتش از نظر من عالیه اما همین یک مدل هست و گارانتیش هم آشغاله طرف یه اسم فروشگاهش گارانتی میکنه تو اهواز معمولا خودشون این کارهارو انجام میدن ولی من گارانتی بین المللی میخوام چون ممکن هست تا چند ماه دیگه ایران نباشم

این کانفیگ مدل hp
    pavilion dv6-2300
    2.8 - 1.6
    6m cach
    4g ram ddr3
    hdd 320 7200
    dvdrw duble layer
    15.6 hd led
    win7
    2.8gh geforce gt320 1g dedicate
    cam
    lan-wifi-hdmi-esata
    china
    wt 2.8

راستش من یه چیز تو همین مایه ها میخوام و تو دل هایی که تو بازار بود شبیه به این پیدا نکردم و تو اچ پی فقط همین یه مدل بود که با تمام کانفیگهایی که تا تو همه تاپیکها از این مدل نام برده شده متفاوت هست من میتونم تا 1.400 هزینه کنم و اصلا ظاهر واسم اهمیت نداره فقط کارکرد مهم هست یه چیز میخوام که خوب همه چیز رو ساپورت کنه مثل فقوشاپ ، فلش و ... گیم هم نمیزنم اما حداقل روزی 12 ساعت باید کار کنه و هوای اهوازم که میدونین همیشه رکرددار سرماس تو همه فصلها لطفا راهنماییم کنین کلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم الا ساعت 15 مین به 5 هست اگر مدل دیگه ای هم از هر برندی فرقی نداره میشناسن که کانفیگش بالا هست و خوب کار میکنه در رنج قیمت حداکثر تا 1400 لطفا بگین و اینم بگم من با اینکه زیاد از سیسنم کار میکشم اما کاملا خوب ازشون مواظبت میکنم و معمولا زیر دست من خراب نمیشن

ببخشید سرتون درد اوردم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

9 کمک help hp2300

سلام راستش من یکم تردید داشتم در انتخاب مارک dell که خودم خیلی خوشم میاد ( ولی apple جای خود دارد ) و یکی از
    دوستان hp رو معرفی کرد و گفت قیمیتشون عالی هست من در اهواز زندگی میکنم و همه میدونین اینجا حداقل 50% جنسها از باتری گرفته تا خود لپ تاپ قاچاق هست و هر کانفیگی و هر قیمتی و 1000 نوع گارانتی پیدا میشه .

رفتم کلی کاتالوگ و قیمت از فروشگاهها تهیه کردم دیدم این کانفیگی که من میخوام تو دل گیر نمیاد رفتم اچ پی یه مدل دیدم که نسبت به قیمتش از نظر من عالیه اما همین یک مدل هست و گارانتیش هم آشغاله طرف یه اسم فروشگاهش گارانتی میکنه تو اهواز معمولا خودشون این کارهارو انجام میدن ولی من گارانتی بین المللی میخوام چون ممکن هست تا چند ماه دیگه ایران نباشم

این کانفیگ مدل hp
    pavilion dv6-2300
    2.8 - 1.6
    6m cach
    4g ram ddr3
    hdd 320 7200
    dvdrw duble layer
    15.6 hd led
    win7
    2.8gh geforce gt320 1g dedicate
    cam
    lan-wifi-hdmi-esata
    china
    wt 2.8

راستش من یه چیز تو همین مایه ها میخوام و تو دل هایی که تو بازار بود شبیه به این پیدا نکردم و تو اچ پی فقط همین یه مدل بود که با تمام کانفیگهایی که تا تو همه تاپیکها از این مدل نام برده شده متفاوت هست من میتونم تا 1.400 هزینه کنم و اصلا ظاهر واسم اهمیت نداره فقط کارکرد مهم هست یه چیز میخوام که خوب همه چیز رو ساپورت کنه مثل فقوشاپ ، فلش و ... گیم هم نمیزنم اما حداقل روزی 12 ساعت باید کار کنه و هوای اهوازم که میدونین همیشه رکرددار سرماس تو همه فصلها لطفا راهنماییم کنین کلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم الا ساعت 15 مین به 5 هست اگر مدل دیگه ای هم از هر برندی فرقی نداره میشناسن که کانفیگش بالا هست و خوب کار میکنه در رنج قیمت حداکثر تا 1400 لطفا بگین و اینم بگم من با اینکه زیاد از سیسنم کار میکشم اما کاملا خوب ازشون مواظبت میکنم و معمولا زیر دست من خراب نمیشن

ببخشید سرتون درد اوردم

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوست عزيز اين كافيگي كه گفتي 900 تومن مي ارزه شايدم كمتر مخصوصا اينكه مي گي اهوازي و با نصف قيمت اصلي هم مي توني بگيري هر مدلي رو كه بخواي
    اما هزار چهار صد تومني كه مي خواي خرج مني يه خرده زياد نيست؟
    حد اقل روزي 12 ساعت هر برندي باشه مي ميره زير فشار كار
    تا 1400000 مي توني همين 2300 رو با كافيگ بالاتر بگيري
    8 گيگ رم باتمام پرت ها از جمله مودم!
    گارانتي بين الملل بايد سريال دستگاتو تو سايت اچ پي چك كني ببيني داره يا نه و اگه داره رجستر كنيش
    2170 هم خوبه
    سري جديد اچ پي هم كه عاليه
    مخصوصا سري 3060 دي وي 6
    3060-3061-3062-3043
    كانفيگ ها مشابه رنگ فرق مي كنه
    البته 3060 فينگرپرينت هم داره با يه چيز ديگه كه الان يادم نمي اد!
    تمام مدلاي بالا 6 گيگ رم داره با گرافيك 5650

تو دل هم 1558 كانفيگ خوبي داره با قيمت كمتر و كيفيت منتاژ پايينتر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

3 مشکل همینجاس

دوست عزيز اين كافيگي كه گفتي 900 تومن مي ارزه شايدم كمتر مخصوصا اينكه مي گي اهوازي و با نصف قيمت اصلي هم مي توني بگيري هر مدلي رو كه بخواي
    اما هزار چهار صد تومني كه مي خواي خرج مني يه خرده زياد نيست؟
    حد اقل روزي 12 ساعت هر برندي باشه مي ميره زير فشار كار
    تا 1400000 مي توني همين 2300 رو با كافيگ بالاتر بگيري
    8 گيگ رم باتمام پرت ها از جمله مودم!
    گارانتي بين الملل بايد سريال دستگاتو تو سايت اچ پي چك كني ببيني داره يا نه و اگه داره رجستر كنيش
    2170 هم خوبه
    سري جديد اچ پي هم كه عاليه
    مخصوصا سري 3060 دي وي 6
    3060-3061-3062-3043
    كانفيگ ها مشابه رنگ فرق مي كنه
    البته 3060 فينگرپرينت هم داره با يه چيز ديگه كه الان يادم نمي اد!
    تمام مدلاي بالا 6 گيگ رم داره با گرافيك 5650

تو دل هم 1558 كانفيگ خوبي داره با قيمت كمتر و كيفيت منتاژ پايينتر
    دوست عزیز مشکل همینجاس یکی اینمکه تو کل اهواز همچین مدلهایی که نام بردین نیست به خاطر اینکه انداختن سونی به ملت خیلی آسونه به خاطر ظاهرش و نه باطنش و اینکه قیمتش نسبت به بقیه خیلی بالاس همه و همه sony کار میکنن همین یه مدل hp هم که هست شما فرمودین خیلی گرونه اینجا هر مغازه ای 10 نوع سونی داره 1 مدل از بقیه مارکها مثلا لپ تاپ apple pro که تو سایتش زده 2600 $ چینیشو میدن 1 تومن تازه وقتی میپرسی که اصلیش گیر نمیاد میگن که تو خود آمریکا هم گیرت نمیاد فکر کردن با کی صحبت میکنن خدا میدونه حالا به نظر شما چیکار کنم بیام تهران بخرم برم یا میشه پستی خرید کرد از کجا بخریم که قیمتش خوب باشه و گارانتی معتبر و از همه مهمتر سرمون کلا ه نره اگه میشه راهنماییم کنین هر برندی باشه فرغ نمیکنه اما کانفیگش بالا باشه
    تشکر که زود جواب دادین

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

9 راهنمایی در خرید لپ تاپ

سلام

لطفا این مدل ها رو با هم مقایسه کنین و بگین کدوم بهتره و برای کارای ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) بهتر جواب میده اگه قیمتشم بگین که عالی میشه

اولی hp dv6-2300 که تو اهواز فقط سرزمین با این کانفیگ و قیمتی که تو سایتش زده دارتش که من خیلی خوشم اومده اما میگن مانیتو قوی نداره و قیمت سرزمین هم گرونه و گارانتیشم تعریفی نداره اینم لینک سرزمین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه لینک دیگه که خیلی ارزونتر میده

کد:
    مدل دوم asus هست که کانفیگش خیلی شبیه 2300 اچ پی هست n61jq

کد:
    این ایسوس چطوره چیز زیادی تا حالا پیدا نکردم ولی اونهایی هم که بوده فقط تعریف بوده از این مدل

تو اهواز این مدل ایسوس گیر نمیاد باید از تهران تهیه کنم اگر شما گفتین کدوم یکی بهتره میخرم کلا موندم از این 2تا واسه کاره سنگین کدوم انتخاب کنم کیفیت مانیتورش هم میخوام بالا باشه و 15 اینچ البته asus 16 هست اما زیاد فرقی نداره اگر دوستان نزدیک این کانفیگ برندی مثل toshiba , acer ,dell , asus , hp سراغ دارن لطفا بگن نمیخوام پایینتر باشه در همین سطح باشه و قیمتش هم حداکثر 1.400 باشه اگر کسی لینوکس کار میکنه لطفا بگه کدوم مدل با لینوکس سازگاری بیشتری داره

لطفا سریع جواب بدین چون بدون pc موندم و الان خونه دوستم هستم در مورد اون 2 مدل بگین چه قیمت هستن و کدوم یکیشون بهتره و اگر تو این رنج قیمت با شرایطی که من میخوام ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) برند دیگه ای یا مدل دیگه میشناسین معرفی کنین .

تشکر خیلی سوال پرسیدم اما این سوال خیلی ها هست که موندن تو این رنج چه مدلی بگیرن

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوست عزیز مشکل همینجاس یکی اینمکه تو کل اهواز همچین مدلهایی که نام بردین نیست به خاطر اینکه انداختن سونی به ملت خیلی آسونه به خاطر ظاهرش و نه باطنش و اینکه قیمتش نسبت به بقیه خیلی بالاس همه و همه sony کار میکنن همین یه مدل hp هم که هست شما فرمودین خیلی گرونه اینجا هر مغازه ای 10 نوع سونی داره 1 مدل از بقیه مارکها مثلا لپ تاپ apple pro که تو سایتش زده 2600 $ چینیشو میدن 1 تومن تازه وقتی میپرسی که اصلیش گیر نمیاد میگن که تو خود آمریکا هم گیرت نمیاد فکر کردن با کی صحبت میکنن خدا میدونه حالا به نظر شما چیکار کنم بیام تهران بخرم برم یا میشه پستی خرید کرد از کجا بخریم که قیمتش خوب باشه و گارانتی معتبر و از همه مهمتر سرمون کلا ه نره اگه میشه راهنماییم کنین هر برندی باشه فرغ نمیکنه اما کانفیگش بالا باشه
    تشکر که زود جواب دادین
    می تونی از ایران اچ پی بگیری
    قیمتش یه خورده گرونتر در می اد ولی بیمه می کنه و بیمه خسارت های خمل رو پرداخت می کنه
    چه طوری من که شمالیم راحت تونستم اونجا خرید کنم تو نمی تونی؟
    به مای اچ پی هم یه سری بزن
    فکر کنم اهوازم نمایندگی داشت

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوست عزیز با 1.400.000 هر کانفیگی بخوای پیدا می کنی
    یه بار دیگه هم بهت گفتم اون کانفیگ حدود 1 تومن می ارزه نه بیشتر
    نهایتش 100 تومن بیشتر
    2190
    2170
    2020
    ....

کلی مدل از اچ پی می تونی بگیری
    بقیه برند ها هم تو این بحث جاش نیست

8. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من بودجم حول و حوش 1 میلیون تومن هست میخوام HP بگیرم همین Pavilion !
    فقط چند تا سوال دارم تا این قیمت به نظرتون بهترین مدلش چیه؟
    از کجا بهتره بگیرم؟
    صفحه نمایش این Hp چطوریه؟
    چند جا خوندم که داغ میکنه شدید آیا واقعیت داره؟
    در آخر هر نکته ای که به نظرتون مهمه حتی اگه کوچیک باشه بهم بگید آخه قصد دارم تا هفته آینده بخرم.
    با تشکر قبلی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

12 تشکر

می تونی از ایران اچ پی بگیری
    قیمتش یه خورده گرونتر در می اد ولی بیمه می کنه و بیمه خسارت های خمل رو پرداخت می کنه
    چه طوری من که شمالیم راحت تونستم اونجا خرید کنم تو نمی تونی؟
    به مای اچ پی هم یه سری بزن
    فکر کنم اهوازم نمایندگی داشت
    بله شما شمالید عزیزم نزدیک تهران هر چی بخوای گیرت میاد اگر باورتون نمیشه اینجا چه خبره میرم از تک تک مغازه ها عکس میگیرم که ببینی چه خبره سره هم 10 تا نمیشن که لپ تاپ کار میکنن

مرسی از راهنماییت از همون 2تا شرکتی که گفتی اینترنتی خرید میکنم راستی من نگفتم که خودم یه acer و قبلش یه 1510 داشتم با sony زیاد کردم و از apple هم یه خورده سر در میارم ولی الان تو این بازار نمیشه چیز درستی پیدا کرد کیفیتا اصلا مثل گذشته نیست

تشکر لورد

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

از هر جا اشنا داري بگير
    صفحه نمايشش خوبه
    داغ نمي كنه مگه اينكه بازي سنگين باهاش بكني
    2190 خوبه
    تو ليستاي قيمت يه نگاهي بندازي كانفيگي كه مي خوايو با توجه به بودجت مي توني انتخاب كني
    چون هيچ توضيحي ندادي از كاربري و اندازه لپ تاپ

12. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •