میکروو
با اون فوتبالش خیلی حال میکردم
میکروو
با اون فوتبالش خیلی حال میکردم
من اولین دستگاه بازیم میکرو بود که دوم ابتدائی بودم
بعد چهارم ابتدائی کامپیوتر خریدیم
کلاس پنجم که شدم بابام برام یه xbox1 خرید و تا به امروز دیگه کنسولی نخریدم
از کنسولم راضی ام و فقط بازی هاش پیدا نمیشه
اولین کنسولی که گرفتم فکر می کنم سال 72 بود (دقیق یادم نیست)
میکرو بهش می گفتیم....سفید رنگ بود با دسته های بیضی شکل که 4 تا دکمه داشت بجز استارت وسلکت که اون 4 دکمه رنگی بودن یادمه اون زمان سیمهاش هم ابریشمی بود.
تا اونجا که حضور ذهن دارم اون زمان 35000 تومن خریدیمش.
روز اول هم یه بازی گرفتیم که اون موقع بهش میگفتن بازی المپیک یه همچین چیزی
توش کلی بازی ورزشی داشت مثل تکواندو ...بازی مچ انداختن بازی دو میدانی شمشیر بازی و....!
بعد ها از این بازی های 1000 لبه گرفتیم
از اینا که کلا 5 تا توش بازی داره بقیش تکرار همون بازی هاست فقط تفاوتش تو مرحله ها و چیزای دیگه است.
قارچ خور هم تو همین 1000 لبه بود...32 تا مرحله داشت این بازی
از 1_1 شروع میشد تا 4_8 ولی اون زمان ما همیشه از تونل ها میرفتیم مرحله های بالاتر هیچ وقت 32 تا مرحله رو نمیرفتیم اون زمان.
بعد یه بازی بود بهش میگفتیم تانک خیلی جالب بود الان هوس کردم یه ذره برم بازیش رو بعد تایپ این متن میرم سراغش.
=-=-=-=-=-=-=
بعد یه مدت یه مقدار خراب شد این میکرومون بعد یه دستگاه جدیدی هم اومده بود که ملت بهش می گفتن "ترمیناتور" کار همون میکرو رو می کرد یعنی همون بازی ها بهش میخورد ولی خود دستگاه سیاه رنگ بود و دسته هاش هم همون شکل میکرو بود ولی رنگ دکمه هاش دو تا آبی و دو تا سیاه بود قیمتش یادمه اینطوری با ما حساب کرد مغازه دار 9000 تومن اگر آکبند بخوایم.....10000 تومن اگر بخوایم همونجا تست هم بکنه.
این وسط مسط ها این کنسول های ما چند باری خراب شدن که دوباره خریدیم
چقدر ما بازی اجاره کردیم اون زمان
شناسنامه می بردیم بازی بگیریم ، طرف میگفت برو بگو بزرگترت بیاد : دی
=-=-=-=-=-=-=
بعد یه مدت که تو کلوپ ها سگا می دیدیم (ملت همش کمبات بازی می کردن یا سونیک.... ما هم خوراکمون کمبات 3 بود هی با صاحب مغازه بازی می کردیم کد می زدیم فینیش ها رو طولانی می کردیم رعد رعد اسکلت رعد رعد اسکلت..... یا C جلو A عقب A بالا رو میز دیم تا فاتالیتی و انیمالیتی و... ظاهر بشه
اون موقع میگفتن هر کی کمبات دو رو تا آخر بره یه جایزه هم بهش میده مغازه دار که یه عروسک جاسوئیچی بود!
خلاصه ما عضو کوچیک کلوپ بودیم ولی فوق العاده حرفه ای تو زمینه زدن انواع فینش هیم/هر ها....یادمه اون زمان بهش میگفتیم فینیشینگ!
وقتی Mortal Kombat 3 Ultimate اومد همه گفت ی ی ی ی ی ه ه ه ه ه ه چقدر آدم داره !
شورش هم گاهی بازی میکردیم ولی بیشتر باید دونفره میرفتیم این بازی رو.
سگاه هم اون زمان دو نوع بود یکی با دسته 6 دکمه که ABCxyz دکمه هاش بودن و یکی هم 4 دکمه
قیمت 4 دکمه بیشتر وبد چون دسته هاش سیم ابریشمی بودن و خود دستگاه هم خوش هیبت تر بود!!!
ولی 6 دکمه کاراییش بیشتر بود خصوصا تو مورتال کمبات ها که کلی کارایی داشت.برای زدن فینیش ها خصوصا.
دیگر بازی معروف سگاه بازی کمکس بود که اون زمان عجب بازی ای بود کسی که این بازی رو بازی میکرد کلی افه میذاشت که آره ما اینکاره ایم...
سونیک هم که دیگه معرف حضور همگاه هست...خصوصا اونی که آخر بعضی مراحلش یه حلقه بزرگ گیرت میمود و میگفتیم سونیک رفت تو رویا و باید منثل صفحه شطرنج گوی های آبی رو بر میداشتی و گوی قرمز جاش میذاشتی و نباید به گوی ها قرمز برخورد میکردی : دی
ما همین این کنسول زو خریدیم البته بیشتر میرفتیم کلوپ چون اونجا بیشتر مزه میداد همه تو جو بازی بودن.
=-=-=-=-=-=-=
تو همون کلوپ ها یه کنسول دیگه هم بود بهش میگفتن نینتندو (که اسم اصلیش سوپر نینتندو باید باشه) دسته اش مثل همین میکرو بود فقط دوتا دکمه مثل دسته پلی استیشن بالاش داشت R و L که اون زمان ملت 90 درصد باهاش فوتبال گذارشگر بازی میکردن
و یه شورش در شهر خاص.
یه بازی دیگه هم که مختص این کنسول بود و البته تو سگاه هم بعدا دیدم ملت بازی میکنن بازی میمون بود که اسمش الان حضور ذهن ندارم بگم بعدا ویرایش میکنم میگم همونی که دوتا میمون بودم یکی اونو بلند میکرد پرت میکرد باید موز میخوردن و از دست تمساح و... فرار میکردن یا میکشتنشون! اون زمان میگفتیم عجب کیفیتی چقدر واقعیه!....)
البته من این کنسول رو نخریدم زیاد هم باهاش بازی نکردم شاید کلا دو سه بار.
=-=-=-=-=-=-=
بعد ها دیگه کلوپ ها پیشرفت کرد
پلیش استیش آوردن که اون زمان بهش میگفتن سونی....میگفتیم بریم سونی بازی کنیم
هر 15 دقیقه اش 50 تومن. و فوتبال 98 هر دست 10 دقیقه ایش 50 تومن گاهی هم که ضاحب کلوپ ها گدا بازی در میاوردن هر دست 5 دقیقه ای فوتبال 98 یا 99 رو 50 تومن حساب میکردن.
همون سال ها ما هم یکی از اینارو خریدیم.
یه بازی که من تو PS اون زمان زیاد بازی میکردم (قبل خرید کنسول تو کلوپ ها بازی میکردم) رزیدنت اویل بود که بیشتر شماره دو و سه تو کلوپ ها بود یادمه رفتم 4 تومن دادم مموری خریدم که هی مجبور نباشم از اول بازی رو برم.تو اویل خدایی میکردم اون زمان : دی
بعد که کراش ها جا باز کرد تو کلوپ ها چقدر فاز میداد کراش ماشینی کل مینداختیم یا کراش 3 رو کل کری می خوندیم کی میتونه همه الماس های همه مراحل رو جمع کنه.
و برسیم سر یکی از اصلی ترین بازی ها! ...Driver! اولین بازی بود که خریدم + فوتبال 99
از درایور فقط اینو براتون بگم که اون زمان بعد فوتبال پرطرفدار ترین بازی PS بود
باید گواهینامه میگرفتی و....بعد ها که شماره 2 اومد میتونستی ماشینت رو هم عوض کنی.
PS بازی زیاد داشت مثل syphon filter (احتمالا اسمش رو بد نوشتم!) تیکن 3 هم که معرف حضور همه هست.
من خودم بیشتر از 100 دیسک این منسول رو داشتم الان هم فکر میکنم یه سریش هنوز مونده باشه.
بعدش دیگه رفتیم سراغ PC
سرتون رو درد آوردم : دی
فعلا
یادم میاد وقتی سوم راهنمایی میخوندم (سال 1377) زیاد میرفتم کلوپ. سونی تازه اومده بود اینجا. هر بیست دقیقش 100 تومن بود. من میرفتم فقط واسه تماشا چون اصلا پول نداشتم بازی بکنم! یه روز یه دونه 50 تومنی از زمین پیدا کردم رفتم گفتم میشه 10 دقیقه اویل دو بازی بکنم؟ گفت نه نمیشه حداقل بیست دقیقه هست!
اولین کنسول مورد استفاده ما یک موجودی بود به نام " تی وی گیم " که شبیه یکی از این رادیوهای قدیمی بود ، که دوتا پیچ روش داشت که با چرخوندن اونها بازی انجام میشد ، خروجی تصویرش سیاه و سفید بود ، و بازی اش هم شامل یک صفحه بود که دو تا خط کوتاه و ضخیم چپ و راست صفحه بالا . پایین میشد ، که یک مربع یا توپ کوچک توی صفحه در حال حرکت و برخورد به در دیوار بود....و باید یه طرف مقابل ات مثلا گل میزدی...
این برای ما ها اون زمان از نظر تکنولوژی چیزی بود در مایه های مثلا یک شاتل فضایی الان !!!!!..یادمه همه بچه های کوچه جمع میشدن ، برای چند دقیقه بازی با این ابر کنسول !!!.... گمونم سال 64 بود......یا عقب تر....
بعد ها هم به ترتیب همه کنسول ها به خونه راه پیدا کرد و هر کنسول جدید قبلی رو به بایگانی کمد دیواری های خونه فرستاد...
آخری ها هم پی اس پی 3004 اسلیم بود و پلی استیشن 3 که البته این دوتای آخر رو دیگه برای پسرم خریدم ! اما خودم هم کماکان گاهگاهی یاد جوانی کرده و باهاشون بازی میکنم....الانم جاتون خالی داشتم پینگ پونگ بازی اسپرت چمپیون رو با موو بازی میکردم... رسیدم به فینال آخرین بازی.... خیلی باحاله...
Last edited by shayan1350; 12-10-2011 at 20:50.
دوستان از اول بگم که بعدش نریزید سرم که کمودور کنسول نیستو از این حرفها !
ولی اولین وسیله ای که باهاش بازی می کزدم کمودوز 64 بود که تازه آمده بود ، قکر کنم راهنمایی بودم .
یاد last ninia و یه عابمه یازی گزافیکی با موسیقی عالی بخیر!!
از اون اولی که عضو این انجمن شدم میخواستم بیام اینجا و مثل شما از خاطراتم تعریف کنم.
اولین باری که چشم بنده حقیر به جمال دستگاه های بازی روشن شد سال 76 یا 77 بود که رفتیه بودیم خونه عموم و پسر عموم یه آتاری گرفته بود!!!
خلاصه با کلی فیس و افاده در مورد دستگاه و اخذ اجازه از مقامات بالا یه نیم ساعتی بازی کردیم.یه بازی دزد و پلیس بود و یه بازی ماشینی که از بالا نشون می داد(میخوای سه بعدی باشه؟)
بعد از اون چیزی یادم نمیاد تا زمانی که هر وقت می رفتیم خونه مادربزرگم با داداشام و پسر عموم میر فتیم کلوپ و سگا بازی می کردیم.البته بیشتر نگاه می کردیم!اگه پولی دستمون میومد میشتیم و کلانتر و کمبات و هویج خور و سونیک و علا الدین و ... بازی می کردیم.همون موقعا یه سگا خریدیم و خیلی باحاش حال کردیم.
سال 79 بود که بره اولین بار پی اس رو دیدم!از همون اول عاشق بازی کراش شدیم.
همش با داداشم می رفتیم کلوپ و اون از اول بازی رو شروع می کرو و مثلا 10 مرحله می رفت و وقتمون تموم میشد.البته منم نقش دسته بیل رو ایفا می کردم.در کل ما 80 درصد نگاه می کردیم و 20 درصد بازی.
اویل 1 و 2 و 3و رو هم فقط نگاه می کردیم و عین چی می ترسیدیم.وقتی طرف یه درو باز می کرد از شدت ترس رومو اونوری می کردم که نبینم چی پشت دره!بعد اگه چیزی نبود با خیال راحت نگاه می کردم.
اویل 3 یه غول داشت به اسم نمسیس که وسط بازی هی می پرید جلو و با نعره های وحشتناکش مارو زهره ترک می کرد.
سال 82 هم یه پی اس وان خریدیم و با هزار بار تموم کردن اویل و کراش و سیفون فیلتر عقده هامو خالی کردم.
اولين و اخرين كنسول بازيم كنسول ميكرو بود البته كنسول هاي p1 p2 p3 xbox را هم تجربه دارم ولي نخريدم
اولین کنسولی که خریدم میکرو بود
عاشق اون بازی مرغابیش بود
همون که با تفنگ مرغابی ها رو میزدی
البته قبل از اون هم آتاری داشتم که نخریده بودم کادو گرفته بودم
بعد از اون هم سگا خریدم و بعد هم پلی استیشن
عاشق پلی استیشنم بودم اینقدر شبا کنارش میخوابیدم
هنوز هم دستگاه هم رو دارم اما روشن نمیشه واسه یادگاری نگه داشتمش
بعد از اون هم که Pc در کنار Pci هم Ps2
دیگه بعد از Ps2 کنسول نخریدم تا الان که قصد خرید xbox 360 رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)