تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 139 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

دوست عزیز گمان کنم شما هم بنحوی ولی نه مشابه به این دوستمون که تاپیکش رو زیر گفتم مشکل دارید.
    لطفا کاملا جواب هایی رو که دوستان دادند بخونید و ببینید که تمامی تنظیماتی رو که دوستومن انجام داده و می خواسته مشکلش (که تا حدودی مثل شما هست) رو حل کنه ، مثل شما انجام داده و حل نشده و توجه کنید که در آخر این دوستمون به چه نتیجه ای رسیده.
    امیدوارم جواب سوالتون رو بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا نشد که نشد. حتی ایکس پی رو از دوباره نصبیدم نشد.کانکشن آداپتر های سون رو هم ریموو کردم دوباره اینستال کردم. کلا فکر کنم این عمل غیر ممکنه چون ایکس پی مستقیم با کابل شبکه به مودم وصله و سون با وایرلس به همین خاطر فقط یه طرفه میشه دید. فکر کنم بخوای دو طرفه ببینی باید هر دو با وایرلس وصل شه

راه دیگه ای نیست که بشه سیستم ایکس پی رو تو سون ببینم ؟ ایکس پی wired و سون wireless. می خوام فایل ردو بدل کنم بینشون.
    Last edited by varians; 07-10-2010 at 13:38.

2. این کاربر از varians بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا نشد که نشد. حتی ایکس پی رو از دوباره نصبیدم نشد.کانکشن آداپتر های سون رو هم ریموو کردم دوباره اینستال کردم. کلا فکر کنم این عمل غیر ممکنه چون ایکس پی مستقیم با کابل شبکه به مودم وصله و سون با وایرلس به همین خاطر فقط یه طرفه میشه دید. فکر کنم بخوای دو طرفه ببینی باید هر دو با وایرلس وصل شه

راه دیگه ای نیست که بشه سیستم ایکس پی رو تو سون ببینم ؟ ایکس پی wired و سون wireless. می خوام فایل ردو بدل کنم بینشون.
    ویندوزی غیر از ویندوز قبلی و با sp دیگه نصب کنید ببینید چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

پس کجا رفتین ؟ تاپیک قفل شد ؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام به همگی آقایون من رو که یادتون میاد؟ اگر نمیاد چند صفحه قبل رو بخونید!
    مودمم در حالت pppoe کانکت نمیشد زنگ زدم پشتیبانی گفتم همچین مشکلیه و گفتش شما کانکتی منم گفتم نیستم حاجی اصلا نت من 4 روزی هست که قطع شده...بعدش خودش پسوردمو عوض کرد و نمیدونم اونجا چه کار کرد که چراغ اینترنت روی مودم یه یهو روشن شد....! امروزم نتم برقرار شد و من خوشحالم اینم یه عکس از صفحه اول مودمم:

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا 1 tp-link TD-w8901 خریدم پدرم رو در آورده
    وایرلس 1 بار به گوشی و لپ تاپ وصل میشه و راحت کار میکنه
    1 دفعه میشناسن ولی هیچ صفحه اب نه رو موبایل نه رو نوت بوک باز میکنه
    دلیلش چیه الان با 3 موبایل مشکل دارم 1 بار میشناسه و کار میکنه حالا گیر داده میشناسه ولی موبایل ها میگن به ابنترنت وصل نیست مشکل از چیه با iphon/htc tuoch 2 /nokia 5800 بد جور الان 3 ساعت هرسه گوشی وصل میشن ولی هیچ جا رو باز نمیکنن مودم رو هم ریست کردم نشد

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دلیلش چیه الان با 3 موبایل مشکل دارم 1 بار میشناسه و کار میکنه حالا گیر داده میشناسه ولی موبایل ها میگن به ابنترنت وصل نیست مشکل از چیه با iphon/htc tuoch 2 /nokia 5800 بد جور الان 3 ساعت هرسه گوشی وصل میشن ولی هیچ جا رو باز نمیکنن مودم رو هم ریست کردم نشد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

شما اون مک آدرس رو تعریف کردی توی مودم؟
    قسمت وایرلس رو از interface setup انتخاب کن و اون پایین مک آدرس تمام وسیله هاتون رو بهش بدین.
    و در صمن اگر بجز کانکشن وایرلس در داخل گوشیتون کانکشن وایرلس دیگه ای دارین پاکش کنید.
    مطمئن بشید آدرس رو درست میدین.
    من امروز یه nolia n86 8mp رو کانکت کردم با وایرلس و نرم افزارش رو آپدیت کردم...sony ericsson p1i هم که از قبل وصل میشد. یه لپ تاپ fujitso semenc هم بود که اولش بازی در میوورد و کانکت میشد اما صفحه باز نمیکرد که بعد دوبار تست دوباره درست شد.....در ضمن مک آدرس موبایل رو روی کارتنش میتونید ببینید.
    در صورتی که به جواب نرسیدین میتونین به isp زنگ بزنید به احتمال زیاد برای اکانتتون یه mac filter گذاشتن که با ریست کردن اکانتتون اون درست میشه.
    Last edited by roteal2007; 15-10-2010 at 13:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

سلام

می خوام مودم Tp-link 8901 رو یه جوری تنظیم کنم که هر کامپیوتری که بهش وصله بتونه با کانکشن به اینترنت وصل شه... اما نمیشه... یکی وصل میشه، اون یکی error 678 میده... چی کار کنم؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام

می خوام مودم Tp-link 8901 رو یه جوری تنظیم کنم که هر کامپیوتری که بهش وصله بتونه با کانکشن به اینترنت وصل شه... اما نمیشه... یکی وصل میشه، اون یکی error 678 میده... چی کار کنم؟

مرسی
    شما اکانتتون رو در چه حالتی به اینترنت متصل کردین؟
    حالت brige: فقط یک کامپیوتر میتونه وصل بشه و برای اتصال باید کانکشن بسازید.در این حالت چراغ adsl خاموشه.
    حالت pppoe: هر کامپیوتری میتونه به اینترنت متصل بشه چراغ internet روشنه در این حالت.

11. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

14

حالت pppoe: هر کامپیوتری میتونه به اینترنت متصل بشه چراغ internet روشنه در این حالت.
    من به حالت PPPoA/PPPoE تنظیم کردم، ولی چراغ internet روشن نیست و چراغ adsl روشنه!
    اینم عکس صفحه تنظیمات!

Last edited by bbkagp; 15-10-2010 at 13:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •