نسخه Collector Edition بازی که از Skidrow الان پخش شده دو تا dvd 9 هست، یکیش 7.8 گیگ یکیش 6.1 گیگ.
نسخه Collector Edition بازی که از Skidrow الان پخش شده دو تا dvd 9 هست، یکیش 7.8 گیگ یکیش 6.1 گیگ.
من میخوام این بازی رو دانلود کنم...میخواستم ببینم فرق حجم زیاد با حجم کمش چیه؟
فرق کالکتر ادیشن با ریپک چیه ؟
توی سایت ِ اسکید که چیزی نزده
ادیت : این برداشتن ِ بقچه! ی سربازا خیلی دردسر داره ، عین کامیون توی کوچه ی باریک هی باید جلو عقب کنی که گزینه ی سرچ ظاهر بشه بالاخره !
من سی پی یوم رو اورکلاک کردم یه ذره ، فریم ریت بهتر شد . امروز میرم یه کولر میذارم واسه سی پی یو ، حالشو میبرم
Last edited by manuelcalavera; 19-05-2011 at 17:35.
نیما چجوری این متعلقات ِ Armor رو اضافه کنم به لباسم ، هی میگه نیمیشِد
آقا بعضی جاهاش چقدر سخته ، اونجایی که قراره در رو واسه فالتست باز کنم راه نداره اونارو بکشم اصلا" . بمب و کوئن و اینا هم فایده نداره
Last edited by manuelcalavera; 20-05-2011 at 15:28.
اگه لباست جای خالی داشته باشه (اون دایره های کوچیک) حتما میشه
Yrden و dodge roll خیلی مفیدن
سلام
من هم بازی رو شروع کردم تا اینجا که خیلی حال داد.بازش هم تقریبا آسونه هرچقدر میره جلو سخت تر میشه.
فقط یک سوال ماموریت های فرعی چجورین؟
چرا تو نقشه علامتی براشون نداره و فقط اصلی رو نشون میده؟
اینم یه خبر دیگه
یکی از کارکنان بایوویر به بازی ویچر2 امتیاز 0 از 10 داد!
ظاهرا بازی سازان در بعضی شرکت ها، هنوز هم با استفاده از سایت Metacritic سعی می کنند که امتیاز بازی خود را بالا ببرند یا این که بازی های رقیب را حسابی بکوبند. اخیرا کاربری با نام M_stanard در این سایت به بازی ویچر2 امتیاز صفر داد و در کامنت خود هم فحش و ناسزای بسیاری به ویچر2 داد. همین کاربر اما در زمان انتشار عصر اژدهای2 به این بازی امتیاز 10 داد و مفصلا این بازی را مدح و ستایش کرد. در اینجا عکسی از این کار ناشایست بایووری را می بینیم.
منبع دی بازی
نظر شخصی : از کجا معلوم ماله bioware بوده باشهشاید یه فنه تعصبی بوده ( احتمالا ایرانی
)
من فکر میکردم بازیه مالی نباشه
ولی دیروز یه تریلر ازش دیدم واقعا منو مجذوب خودش کرد.مخصوصا مبارزات بازی
واجب شد این هفته برم بازیو تهیه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)