سلام
میخواستم ببینم برای دیدین فیلمها با پسوند MKV از طریق فناوری DLNA روی تلویزیون LG مدل LW57000 SMART TV
به غیر از مودم وایرلس احتیاجی به دانگل اینترنت بیسیم برای تلویزیون هست؟
سلام
میخواستم ببینم برای دیدین فیلمها با پسوند MKV از طریق فناوری DLNA روی تلویزیون LG مدل LW57000 SMART TV
به غیر از مودم وایرلس احتیاجی به دانگل اینترنت بیسیم برای تلویزیون هست؟
خیلی تجربه خوبی بود ممنون از اطلاعات ارزنده.
یه سوال آیا از این طریق میشه صفحه ویندوز رو هم از tv دید؟ یعنی tv تبدیل به مونیتور بشه؟
سلام
اگر تلوزیون شما شبکه وایرلس داخلی ندارد باید برای تلوزیون یک دانگل تهیه کنید و با نرم افزار Wild Media Server اصلا دیگه پسوند مهم نیست شما تمامیه فرمت ها رو میتونید پخش کنید!
خیر ؛ به این دلیل که نرم افزار Wild Media Server ارسال فایل رو به تلوزیون بر عهده داره و تا اونجا که من دیدم گزینه ای برای این کار وجود ندارد.
سلام
من از wild media اون ورژن روسی اش استفاده میکنم ولی تازگی یه مشکلی دارم که کمتر از یک ثانیه صدا با تصویر و زیرنویس نمیخونه
اگه لب خونی کنی مشکل داره یا صدای ضربه و تیر و ... رو میشه فهمید که مچ نیستند
چیکار کنم ؟
جای خاصی هست که بتونم متوجه بشم شبکه وایلرس داخلی داره؟
با این نرم افزاری که معرفی کردید مثل km player میشه زیر نویس فارسی هم روی فیلم دید؟
اگه نمیشه نرم افزار دیگه ای هم هست برای این کار؟
ممنون از راهنماییت
سلام گوشی من One x است (اندرویدم) میخواستم بدونم چجوری مستقیم به تلویزیون پاناسونیک (Veria Link و DLN ) دار وصل شم (چه مودمی پیشنهاد میدید که هم Wifi داشته باشه DLN باشه)
یک سوال دیگه شما میگید کابل شبکه مستقیم به تلویزیون وصل کنید (نوع کابل Cross باشه یا Straight ) ممنون
سوال اول برام مهم
پیشاپیش تشکر
سلام
میشه لطف کنید بگید من برای تنظیم تلوزیونم باید چیکار کنم مدل تلوزیون من NX710 هست همچنین یک دستگاه پخش بلو ری هم دارم مدل S480
لازم به ذکر است که مودم adsl من dlink می باشد.
با تشکر
سلام
میشه لطف کنید بگید من برای تنظیم تلوزیونم باید چیکار کنم مدل تلوزیون من سونی NX710 هست همچنین یک دستگاه پخش بلو ری هم دارم مدل سونی S480
لازم به ذکر است که مودم adsl من dlink می باشد.
با تشکر
Last edited by 7918+khoram; 10-06-2012 at 01:29.
شما یک بار نرم افزار رو آنیستال و دوباره اینستال کن برای خودم هم این مشکل نه و اصلا دیگه تی وی رو نمیشناخت دوباره اینستال کردمو درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)