بنده هم به پایان رسیدن سال 88 رو به همه ی دوستان مهربون تبریک می گم
ایشالله یه سال با حال در پیش داشته باشید
(عکس نمی ذارم که حجم صفحه بالا نره !!! خودتون می تونید تو گوگل سرچ کنید "عید نوروز مبارک " و لذت ببرید)
یا علی
موفق باشید![]()
بنده هم به پایان رسیدن سال 88 رو به همه ی دوستان مهربون تبریک می گم
ایشالله یه سال با حال در پیش داشته باشید
(عکس نمی ذارم که حجم صفحه بالا نره !!! خودتون می تونید تو گوگل سرچ کنید "عید نوروز مبارک " و لذت ببرید)
یا علی
موفق باشید![]()
سال نو هم از طرف بنده به تمام دوستان و عزیزان مبارک و خسته نباشید عرض می کنم به تمام عزیزانی که زحمات شبانه روزی کشیدن در جهت بهبود هر چه بهتر سایت و سالی خوش رو برای همه بچه های p30world خواستارم.
منم برای عرض ادب سال نو را به همه ی ایرانی ها و ایران دوستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشیم
به به . منم تبريك ميگم به همه دوستان عزيز و گرامي مخصوصا جناب آقا شاهين گرامي كه اين تاپيك رو زدن تا همه گرد هم جمع بيايم.
سال خوبي رو واسه همه آرزو ميكنم.
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان گل پي سي ورلدي،من هم فرارسيدن سال 1389 رو به تمام دوستان و عزيزان تبريك ميگم اميدوارم كه در كنار سلامتي و آرامش پربركت ترين روزهاي زندگيتون رو در اين سال تجربه كنيد.و همچنين يك تشكر فوق العاده از مديران دارم كه با زحمت هاي 24 ساعتشون يكي از بهترين اجتماهات فارسي رو شكل دادان.
***پاينده و سلامت باشيد
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشفرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم
بر همه ایرانیان پاک پندار، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد
اميدوارم در اين سال نو ، از نو متولد بشيم و زندگي را زندگي كنيم
بر همگي مبارك باشه سال 89
اميدوارم بر عكس سال 88 سالـــــــه خوبـــــــي باشــــــه![]()
سلام ، سال نو رو به همه فرزندان کوروش بزرگ تبریک میگم ، همین !!!
Last edited by 10; 26-03-2010 at 00:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)