تو چپتر هفتم اونجا که یه مینی گیم هست و باید یه توپ هایی را از بالا بندازیم پایین تا مسیری که در زیر هست از رنگ قرمز به سبز تبدیل بشه جی کار باید کرد ؟ من هر کاری میکنم یکی از اونا قرمز باقی میمونه .
تو چپتر هفتم اونجا که یه مینی گیم هست و باید یه توپ هایی را از بالا بندازیم پایین تا مسیری که در زیر هست از رنگ قرمز به سبز تبدیل بشه جی کار باید کرد ؟ من هر کاری میکنم یکی از اونا قرمز باقی میمونه .
با این توضیحات که دوستان میدن دل ما آب افتاد@#$#%$&^$&#%#":"
: دی الان هیجان زده بودم خودمو خالی کردم
بازی فوق العاده بود واقعا ازون بازی هایی بود که میرفتی توش بیرون اومدنت با خداوند متعال بود . خیلی خیلی لذت بردم گرافیک عالی ,گیم پلی فوق العاده جذاب و روون تنوع در پازل ها ,محیط و مراحل بازی و همچنین دشمنان . Boss Fightها یکی از یکی جذاب تر واقعا لذتبخش بود و از همه مهمتر بازی این پتینسل رو داره تا 2 3 بار تمومش کنی . یه مقایسه کوچولو هم بین این بازی و گاو 3 انجام بدم که نظر شخصی هستش . این بازی به نظرم از هر لحاظ بهتر از گاو 3 بود . تمام مواردی که ذکر کردم تو این بازی بهتر از گاو 3 بود برای من واقعا خیلی برام جالبه بدونم چرا گیم اسپات به این بازی 7.5 داده !
خلاصه به این بازی 9 میدم 9.5 هم میشد داد اما ... : دی
من فکر نمی کردم دیگه بازی در این حد باشه!!!
با اینی که گفتی من دیگه دارم شک می کنم که ps3 داریلازم به ذکر هستش که DarksSiderS امتیاز 9.5 و گاو 3 امتیاز 8.5 را ازین جانب دریافت کرده بوده اند است : دی![]()
تازه بازی بدبخت رو هم درست خطاب نمی کنی![]()
وحید بازیش بیست بود تو م بازی کن ... اخی روpc نمیاد !!دی:با این توضیحات که دوستان میدن دل ما آب افتاد
+
بازی بنظر من بهتر از انسولد بود ، این شخصیت گابریل خیلی گوگولی بود ! دست کوجیما درد نکنه
+
کجای کاری من یه دو هفته ای هست دارم برا خرید GT5 گشنگی می کشم ولی از فرط افتضاحی بعضی نقدا می خوام کلا کنسولو به بیرون پرتاب نمایم !با اینی که گفتی من دیگه دارم شک می کنم که ps3 داری![]()
تازه بازی بدبخت رو هم درست خطاب نمی کنی![]()
نه دیگه نشد ازین حرفای تحمیل کننده بزنیم . شما GOWIII بازی کردی شاید برات بهترین بازی عمرت هم باشه اما برای من کسلوانیا تو تمام زمینه ها ازون بازی بهتر بود . از نظر کمبو ها,گرافیک,طراحی محیط و مراحل و همچنین پازل ها که این مورد آخر اصلا تو GOWIII وجود نداشت یا من به یاد ندارم با پازل درگیر کننده ای مواجه شده باشم . در هر صورت قرار نیست همه با بازی های انحصاری پلی 3 به یه اندازه حال کنن . یکی مثل تو و یکی هم مثل من
در ضمن 3 تا بازی هم که تو پلی 3 خیلی دوست دارم اول Uncharted هستش هم 1 و هم 2 بعدش Heavy Rain و در آخر KZ2 البته اصلا ربطی به تاپیک نداره گفتم که اطلاعات عمومیت بالا بره : دی
در مورد خطاب کردن اسم بازی هم من قصد بدی ندارم GOW رو به زبان فارسی گاو خطاب میکنم همین .
نوید به جان تو هر کس دیگه ای جز تو ، این حرفا رو زده بود 4 تا متلک بارش می کردم . ولی چه کنیم که نویدی ...
حالا من یه چیز میگم ولی قول بده متلک بارم نکنی :
حالم از Uncharted و KZ بهم می خوره .
بهترین بازیهای پلی استیشن از نظر من اول HR و دوم GOW3 هستن .
نمی خوام بحث راه بندازم. فقط اینو بگم از دو تا پست قبلی دو تا چیز مشخص میشه
یکی این که هر دو نفرتون به شکل خیلی تابلو جزو فن های یه کنسول هستید
دوم این که شما دارید سلیقه ای در نظر می گیرید. سلیقه با واقعیت فرق داره. خب مشخصه که بازی هایی مثل 2 Uncharted و KZ2 و GOW3 بازی های خیلی بزرگین و جزو بهترین های این نسلن
حالا یه نفر از یه کنسول خوشش نمیاد بعد یه بازی انحصاری اونو میاد بهش امتیاز خیلی پایین میده. خب این مشخصه که به مورد اول بر می گرده....
واقعیت نظر منتقد هایی که تمام ابعاد بازی رو در نظر می گیرن. نمیشه که یه بازی رو همه سایت ها بیان امتیاز بالای 9 بدن بعد ما بیایم بگیم شاهکار نیست و اصلا بی خوده و از این حرفا! مخصوصا میانگین امتیاز یه بازی هیچ وقت الکی نمیشه. حالا مثلا شاید یه بازی چند دهم میانگین امتیازش باید بالاتر باشه مثلا به جای 8.5 باید 8.8 باشه ولی دیگه نمیشه که 1 امتیاز فرق کنه!
در مورد Darksiders و Castlevania مشخصه که بازی های خیلی بزرگین. امتیاز اونا هم تقریبا بین 8.5 تا 9 باید باشه. GOW3 هم صد در صد امتیازش بین 9 تا 9.5 هستش حتی شاید یکمی بالاتر...
این واقعیته دیگه. بازم میگم واقعیت با سلیقه فرق داره![]()
اونوقت شما از کجا به این پی بردی ؟
من که به شخصه نه تنها فن هیچ چیزی تو دنیا نیستم بلکه اصولا فن بازی رو یه حرکت بچگانه میدونم .
در مورد کسلوانیا هم که باید بگم به نظر این بنده ی حقیر سطح این بازی از GOW پایینتر و از Darksiders بالاتره .![]()
اولا که تو چرا میزنی تو جاده خاکی ؟ تو تمام پستات هی فن فن میکنی
دوما بنده تو تاپیک جی تی 5 هم گفتن سنجیدن سطح یه بازی 2 حالت داره . امتیاز سایت ها و مجلات , نظر گیمرها . حله ؟
سوما پس با توجه به این حرفی که تو زدی Forza 3 هم بدون هیچ حرف و حدیثی از جی تی 5 بهتره دیگه با توجه به امتیازاتش و القابی که سایت ها و مجلات بهش دادن اینم واقعیت هستش . البته من بازم مثل تو غیر منطقی به قضیه نگاه نمیکنم پس هرکسی میتونه جی تی 5 رو از Forza 3 بهتر بدونه .
در مورد امتیاز دادن هم که گفتی جای 8.5 میشه 8.8 داد اگه منظورت منم من کلا امتیاز خورده نمیدم .
Last edited by resident_evil; 28-11-2010 at 22:15.
نمی دونم چرا همه با کلمه فن مشکل داریدمن خودم توی دنیای بازی اگه فن چیز خاصی باشم و کسی بهم اینو بگه اصلا بدم نمیاد
حالا شاید خودتون قصدتون این نیست ولی حداقل پستتون اینجوری نشون می داد
در مورد امتیاز بازی ها که دو نوع هست درسته ولی به نظرم مثلا امتیاز یه بازی در Metacritic با میانگین امتیاز مردمی تقریبا یکسانه. اون منتقد ها هم بالاخره گیمرن دیگه فرقی نداره
در مورد Forza 3 خب بهتر دیگه. واقعیتو باید قبول کرد. وقتی یه بازی بهتره باید گفت بهتره. غیر منطقی هم من اصلا نگاه نمی کنم. همیشه اکثریت مهمه یعنی میانگین امتیاز ها. ملاک واقعی سنجیدن یه بازی هم همینه. حالا یکی از یه بازی خیلی خوشش میاد امتیاز خیلی بالا بهش میده یا برعکس. اشکالی نداره ولی این تنها نمی تونه ملاک سنجیدن یه بازی باشه....
فکر کنم این بحثو تموم کنیم بهتره چون از تاپیک یکمی داریم منحرف میشیم![]()
موافقم . خوش گذشت : دیفکر کنم این بحثو تموم کنیم بهتره چون از تاپیک یکمی داریم منحرف میشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)