تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 205

نام تاپيک: نامه به گوگل برای چهارشنبه سوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ارسال شد...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چهارشنبه سوری ؟؟!!
    اول بذارین عید نوروز رو بهشون بقبولونیم بعد بریم سراغ چهارشنبه سوری. به نظر من که این کار نه تنها اثر مثبتی نداره بلکه اثر منفی هم داره . وقتی هنوز عید نوروز رو کامل تثبیت نکردیم مطرح کردن چهارشنبه سوری و انرژی گذاشتن رو این موضوع باعث می شه که عید جایگاه خودش رو از دست بده .
    گوگل هم برای چهارشنبه سوری لوگو نمی ذاره . میگه اول عید ، بعد چهارشنبه سوری حتما بعدش می خوان 13بدر رو لوگو کنن
    به جای این بهتر یه نامه اعتراضی واسه اینکه چرا لوگو عید نوروز رو تو صفحه اول نذاشته بنویسیم.روی یک موضوع متمرکز بشیم نتیجه ی بهتری می گیریم.
    این نظر من بود.

3. 2 کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

ارسال شد...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چهارشنبه سوری ؟؟!!
    اول بذارین عید نوروز رو بهشون بقبولونیم بعد بریم سراغ چهارشنبه سوری. به نظر من که این کار نه تنها اثر مثبتی نداره بلکه اثر منفی هم داره . وقتی هنوز عید نوروز رو کامل تثبیت نکردیم مطرح کردن چهارشنبه سوری و انرژی گذاشتن رو این موضوع باعث می شه که عید جایگاه خودش رو از دست بده .
    گوگل هم برای چهارشنبه سوری لوگو نمی ذاره . میگه اول عید ، بعد چهارشنبه سوری حتما بعدش می خوان 13بدر رو لوگو کنن
    به جای این بهتر یه نامه اعتراضی واسه اینکه چرا لوگو عید نوروز رو تو صفحه اول نذاشته بنویسیم.روی یک موضوع متمرکز بشیم نتیجه ی بهتری می گیریم.
    این نظر من بود.
    نظرتون محترمه...
    اما دقت کنین که این تاپیک قبل از چهارشنبه سوری زده شده و صرفا به مناسبت چهارشنبه سوری بود... (حالا بعدش مسائل عید و تغییر لوگوی گوگل به مناسبت عید نوروز هم تداخل پیدا کرده)
    حرف بچه ها هم تا اونجایی که من مطالب این تاپیک رو از طریق اشتراکم دنبال می کردم اینه که، چرا گوگل میاد موقع جشن های کشور های دنیا یا تولد مشاهیر غیر ایرانی دنیا لوگوش رو عوض می کنه، بعد مراسم چهارشنبه سوری ما که یه مراسمی با قدمت تاریخی زیاد هستش و بسیار شاد و فرح بخشه رو دو زار بهش توجه نمیکنه و به دنیا معرفی نمی کنن... شاید کشور ایران تو نقشه جغرافیا نیستش... البته کاری با این مساله ندارم که متاسفانه مسئولین و پشت میز نشینان کشور خودمون به این مساله توجه نمی کنن ولی همین امسال چهارشنبه سوری ما با روز سینت پاتریک مصادف شده بود...

خیلی جالبه که گوگل لوگوی صفحه اول فارسی زبانان رو عوض کرد و لوگوی جشن یه کشور دیگه رو گذاشت، و جالبتر از اون اینه که اخبار شبانگاهی همون شب برداشت گفت که نمیدونم در کدوم کشور خارجی مردم با پوشیدن لباس سبز این روز رو جشن گرفتند و به استقبال بهار رفتند و بسیار جالبتر از اون اینه که از 10 روز قبل از چهارشنبه سوری میان تبلیغ "چقدر بگم خطر داره ترقه" رو پخش می کنن... متاسفانه بعضی ها نمی خوان مثل همه جای دنیا که جشن های آتش بازی عمومی برای مردم فراهم می کنند رو اینجا فراهم کنند تا یا مبادا مردم آتیش بازی نکنند یا آتیش رو تو چشم هم بکنند!!!.... بیخیال...چهارشنبه سوری پارسال هم تموم شد رفت ولی جیزی که مشخصه اینه که تا زمانی که ما به خودمون احترام نذاریم، هیچ کس بهمون احترام نمیزاره...
    قربون همتون
    یاعلی
    پ ن: دوستان،خواهشا پست منو با دید سیاسی نخونید و لطفا ازش نقل قول نکنید...

6. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حرفهاتون رو قبول دارم . منظور من این بود که :

وگرنه اگه دست من بود لوگوی چهارشنبه سوری و عید و سیزده بدر و تولد دانشمندای خودمون رو و ... تو گوگل می ذاشتم که جبران این همه سال که نذاشتن هم بشه .

موفق باشین.
    Last edited by shadli_m7; 28-03-2010 at 09:25.

8. 2 کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

هر چند دير شد ولي منم ارسال كردم

اين تاپيك رو توي فروم خودم هم ميزنم

با تشكر از دوستان

داره خودمونی میشه mondialogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همین جام دیگه:)

پيش فرض

ارسال شد

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ممنون
    ارسال شد...
    با 5 تا ایمیل...

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم خوبه:
    اگر پیشنهادی برای لوگوی جدید دارید می*توانید آن را بهproposals@google. com این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ایمیل کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ارسال شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •