تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 136 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه دیگه نشد اومدی نسازی ها
    در کشورهای دیگه بعله زیر 2-3 مگ نیست و فقط از 1 مگ شروع میکنند چه اینکه فامیلمون توی هلند با 2 مگ رو گرفته 8 یورو ! ولی متوجه منظورم نشدی ما در ایران هستیم و گفتم حالا که این آقایان در حال بذل و بخشش هستند و میخوان روی شرکتها رو کم کنند لطف کنند سرویسهای رده بالا رو ارزون کنند نه این که سرویسهای 128 رو ارزون کنند . در واقع بخوایم جهانی فکر کنیم باید روی 5 مگ و 16 م گ واینها فکر کنیم نه این سرویسهای درپیت با این پشتیبانی ضعیف .. حرف هم بزنی میگه سپنتا همینو میده 30 تومن راست هم میگه ولی یکی نیست بگه مرد حسابی نه 128 اون نه 10 تومن تو ! یه سرویس بده که ادم افتار کنه ا اینترنت دولتی استفاده میکنه نه اینکه مجبور بشه یه دونه هم یک طرفه بزنه تنگش شده حکایت ساندویچ دو نونه
    اصولا ما اومدیم که نسازیم ! xD

سرویس های رده بالا رو ارزان کردن ولی برای آدم های رده بالا ! اینا اگر بخواهند سرویس های با سرعت بهتر ارائه کنن ، همین الان هم میتونن با سرعت خیلی بیشتر از 2 مگابیت ارائه کنن ، چرا برای 256 چانه بزنیم ؟! ولی به هر حال نمیخوان و هم من و هم شما میدونیم که چرا نمیخوان . اگر هم در آینده این کار رو انجام بدن برای نابود کردن شرکت های خصوصی هست نه برای نفع ما .

اون سپنتا و ... هم که قیمت هاشون اونطوری هست تقصیر از خود مخابراته .

خدایی من حاضرم با همین تخصصی که دارم همه رو ول کنم برم پشتیبان صبانت بشم کاری نداره که گوشی رو بر نمیداری تخصصش هم دارم شغل رو حال میکنی
    اصولا تخصص شما بسیار هیجان انگیزه ! P: بعد یه سری میان میگن نیروی متخصص در مملکت کم داریم !

در ضمن سال اصلاح الگو درسته پارسال بود .....ولی نهضتش ادامه داره من اعتقادم بیشتر از این حرفهاستنکنه دوست داری بری سمت که ری زک ؟
    نه ممنون من اون سمت کاری ندارم ، شما اگه گذرت افتاد اونوری سلام ما رو هم برسون xD

پ.ن : حالا چرا اینقدر Smiley میذاری ! مفته دیگه نه ؟! P:

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اخبار اينترنتي ار زبان TCTمورخ 89/1/7

خبر اول: معاون IT سازمان منطقه‌ آزاد كيش خبر داد: ارائه‌ي اينترنت رايگان در كيش
    خبر دوم: راه‌اندازي پورتال ملي آموزش از سال آينده
    خبر سوم: مديرعامل جديد شركت ارتباطات زيرساخت منصوب شد
    خبر چهارم: راه‌اندازي پورتال جديد و تلفن گوياي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
    خبر پنجم: انتصاب سعيد مهديون به سمت رئيس كميته‌ي پدافند غير عامل وزارت ارتباطات
    خبر ششم: وزير ارتباطات خبر داد: راه‌اندازي شبكه‌ي ملي اينترنت از سال 89

براي مشروح خبرها به پست دوم تاپيك مراجعه كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای کلیه اخبار به سایت زیر هر روز مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

برای کلیه اخبار به سایت زیر هر روز مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تبلیغ توی فروم ممنوعه.

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تبلیغ توی فروم ممنوعه.
    اینکه تبلبغ نی سایت مخاب جونه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما مگه نمی دونی جک گفتن توی تاپیک اینترنت ممنوعه؟ D:
    روی سند باید جک گفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بچه ها يوزر و پسورد من هنوز تو سيستم ديتاي مخابرات تعريف نشده شما مي گين چكار كنم؟ 14 برم درخواستمو كنسل كنم يا منتظر بمونم.

من 18 اسفند ثبت نام كردم. عيدمون كوفتمون شد با اين بد قولي مخابرات.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها يوزر و پسورد من هنوز تو سيستم ديتاي مخابرات تعريف نشده شما مي گين چكار كنم؟ 14 برم درخواستمو كنسل كنم يا منتظر بمونم.

من 18 اسفند ثبت نام كردم. عيدمون كوفتمون شد با اين بد قولي مخابرات.
    مگه چراغ لینک مودم ثابت شده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اصولا ما اومدیم که نسازیم ! xD

سرویس های رده بالا رو ارزان کردن ولی برای آدم های رده بالا ! اینا اگر بخواهند سرویس های با سرعت بهتر ارائه کنن ، همین الان هم میتونن با سرعت خیلی بیشتر از 2 مگابیت ارائه کنن ، چرا برای 256 چانه بزنیم ؟! ولی به هر حال نمیخوان و هم من و هم شما میدونیم که چرا نمیخوان . اگر هم در آینده این کار رو انجام بدن برای نابود کردن شرکت های خصوصی هست نه برای نفع ما .

اون سپنتا و ... هم که قیمت هاشون اونطوری هست تقصیر از خود مخابراته .

اصولا تخصص شما بسیار هیجان انگیزه ! P: بعد یه سری میان میگن نیروی متخصص در مملکت کم داریم !

نه ممنون من اون سمت کاری ندارم ، شما اگه گذرت افتاد اونوری سلام ما رو هم برسون xD

پ.ن : حالا چرا اینقدر Smiley میذاری ! مفته دیگه نه ؟! P:
    جیگرتو بخورم غاز غاز منم یه ساعته دارم همینو میگم حالا هم که ما خوشبختانه از اون آدمها نیستیم حداقل 256 میدادند. که قیمتش هم در شرکتهای خصوصی از 30 تومن میره بالا .
    در ثانی تخصص ما توی همین وادی کوفتی اینترنت هستش که متاسفانه بازارش محدود شده به فروش قطعه و سخت افزار و برای کار هم روی ماها حساب نمیکنن یه عده جوون رعنا و خوشچیل و موشچیل و میبرن سر کار که نه از اینترنت چیزی میدونن نه از پشتیبانی منظور منو خوب نگرفتی. آقای باهوش

اتفاقا از وقتی که مخابرات مملکت پاش توی دلالی و فروش پهنای باند باز شده دیگه از حالت دولتی و رسمی خارج شده و نباید بهش لقب مخابرات ملی رو بدیم فکر کنم همون میلی کافیشه واسه همین میگم تبلیغشو نکنین ..

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مگه چراغ لینک مودم ثابت شده؟
    آره بابا من 18 اسفند كه ثبت نام كردم 20 اسفند چراغ لينك مودم ثابت شديعني خط من از 20 اسفند رانژه شده ولي وقتي مي خوام كانكت بشم ارورر 691 مي ده يعني يوزر و پسورد معتبر نيست. قبل از عيدم زنگ زدم الكي گفتن درست ميشه ولي نشد.

به نظرم خط ما رو از قلم انداختن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •