تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 89 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها مي‌خواستم بدونم يك لپتاپ با كانفيگ زير توي ايران گير مياد؟

• Intel® Core™ i7-840QM processor (1.73GHz) with Turbo Boost up to 3.06GHz
    • 16.4" VAIO Premium Display (1920x1080) with NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU (1GB VRAM)
    • 8GB (4GBx2) DDR3-SDRAM-1333
    • Blu-ray Disc™ player/burner
    • Keyboard Backlight
    • Large Capacity Battery
    • Gray

قيمتش چنده؟ راستي باتري لارج كپاسيتي چقدر كاراييه بيشتري داره؟وزنش چقدر بيشتره؟ارزش 100 تومان را داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این cpu که شما گفتی همون 820qm با 8 مگ کش هستش که f11ggx داره
    اگه شما از قرمز کردن 840qm منظور خاصی دارید ممنون میشم بگید
    گرافیک و blue-ray در f115 وجود داره البته با رم 6
    من تا چند وقت پیش دنبال یه همچین چیزی که شما می خواین می گشتم ولی پیدا نکردم
    قیمتشونم در حدود 1550-1650 هستش

داره خودمونی میشه roknedin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از f111 f بگید

پری روز که پاساژ پایتخت بودم از فروشنده ای de11 1558 7i پرسیدم و هم از سونی به من پیشنهاد داد که سونی بخرم و از دل صرفنظر کنم چون گفت که دل اوایل خوب بود ولی جدیدا دیگه خوب نمیزنه و گفت که سونی هیچ فرقی نکرده و بهتره
    منم سری اف پسندیدم
    Last edited by roknedin; 29-06-2010 at 21:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در مورد باطری در حالت استاندارد شرکت سازنده میگه 3.5 تا 4 ساعت در بهترین شرایط
    (خودم حدود 2.5 تا 3 ساعت کار کردم )
    در مورد لارج کاپاسیتی شرکت گفته 5.5 تا 6 ساعت که البته باز هم در بهترین شرایطه(خودم کار نکردم)
    در مورد ارزش داشتنش باید ببینین چقدر در حالتی که برق وجود نداره بهش احتیاج دارین.

در آغاز فعالیت mansooreh_64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من خیلی وقته که قصد خرید لپ تاپ دارم، بعد از کلی تحقیق در مورد برند های مختلف، رسیدم به Sony و تصمیم ام روی مدل FW بود. همون موقع ها که دیگه داشتم مدل مناسب رو واسه کار خودم انتخاب میکردم، سری F رو بهم معرفی کردن.

الان مدل F11 CGX رو انتخاب کردم ، ولی چند نفری که خودشون این سری از لپ تاپ رو داشتن (سری F) بهم گفتن که اصلا راضی نیستن و حتی یکیشون به فکر تعویض لپ تاپ هم افتاده و اینطور میگفتن که : تحقیق کردن و فهمیدن که ، به نسبت مدت زمانی که این لپ تاپ وارد بازار شده، آمار خرابی هاش خیلی زیاااده (حتی یکیشون میگفتن که کیبوردش خراب شده)

شما اطلاعی در این مورد ندارین؟

(من همه جوره از مشخصات این لپ تاپ رو دوست دارم و کاملا مدل مناسبی واسه کاره منه، اما اگه واقعا همچین مسئله ای وجود داشته باشه، نمیتونم ریسک بکنم )
    Last edited by mansooreh_64; 19-07-2010 at 14:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خیلی وقته که قصد خرید لپ تاپ دارم، بعد از کلی تحقیق در مورد برند های مختلف، رسیدم به Sony و تصمیم ام روی مدل FW بود. همون موقع ها که دیگه داشتم مدل مناسب رو واسه کار خودم انتخاب میکردم، سری F رو بهم معرفی کردن.

الان مدل F11 CGX رو انتخاب کردم ، ولی چند نفری که خودشون این سری از لپ تاپ رو داشتن (سری F) بهم گفتن که اصلا راضی نیستن و حتی یکیشون به فکر تعویض لپ تاپ هم افتاده و اینطور میگفتن که : تحقیق کردن و فهمیدن که ، به نسبت مدت زمانی که این لپ تاپ وارد بازار شده، آمار خرابی هاش خیلی زیاااده (حتی یکیشون میگفتن که کیبوردش خراب شده)

(من همه جوره از مشخصات این لپ تاپ رو دوست دارم و کاملا مدل مناسبی واسه کاره منه، اما اگه واقعا همچین مسئله ای وجود داشته باشه، نمیتونم ریسک بکنم )
    دوست عزیز این لب تاپ فقط مشکل گرمایی داشت که با آپدیتی که سونی برای بایوس لب تاپ تو این چند وقته عرضه کرده این مشکل هم رفع شده و مشکل دیگه ای نداشته .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

اسم تاپیک رو عوض کنین به جای نهایت تکنو لوزی بنویسین نهایت اتش سوزی

در آغاز فعالیت mansooreh_64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز این لب تاپ فقط مشکل گرمایی داشت که با آپدیتی که سونی برای بایوس لب تاپ تو این چند وقته عرضه کرده این مشکل هم رفع شده و مشکل دیگه ای نداشته .
    ممنون

و امیدوارم که واقعا همینطور باشه، چون من فعلا فقط نارضایتی از فروش و داشتن این لپ تاپ رو شنیدم اما امروز دارم میرم واسه تحقیقات بیشتر

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مشکلی وجود نداشته ... بهترین راه اینه که سری به مراکز تخصصی تعمیرات نوت بوک بزنید و بپرسید کمترین برندی که میاد اینجا چیه ! بدون شک نام سونی را خواهید شنید..

فروش F در ایران خیلی خوب بوده و مسلما کیفیتی در حد FW را داره ... فکر کنم خرابی FW در حد صفر بوده !

مشکل گرمایی هم زیاد حاد نبوده اما سونی توصیه کرده برای پیشگیری از هر گونه مشکل احتمالی بایوس را اپدیت کنید .. همین !

10. 3 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

1 هه هه

اسم تاپیک رو عوض کنین به جای نهایت تکنو لوزی بنویسین نهایت اتش سوزی
    اصولا در زندگي وقتي كسي دستش به چيزهايي كه مي خواد نمي رسه،براشون جوسازي مي كنه
    سوني هم همين جوريه
    خيلي ها دوست دارن سوني داشته باشن ولي نمي تونن،به خاطر همين حرف در مي آرن
    اگه چشم هاي مبارك رو باز كني مي بيني كه هيچ گرم شدني در كار نيست چه برسه به داغ شدن
    آپديت براي بايوس هم كه گذاشتن،ديگه بهترم شده
    من با شما نيستم ها
    كلا با عقيده هايي مثل شما هستم
    شخص ملاك نيست،به خاطر همين اگه ناراحت شديد،عذر مي خوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •