سلام.
سیستم صوتی که تو اتاق استفاده می کنم logitech هست کاش سیستم صوتی برای ماشین از این برند هم بود اونموقع راحت ترم ی شد خرید کرد لازمه بگم این برند یکی از معروفترین برندهای صوتی هست .یک مدل داشت اگه اشتباه نکنم 5500 بود که برنده بهترین سیستم صوتی اشتبا نکنم سال 2006 شده بود.البته قیمتش 600 تومن بود و اصلا هم دیگه موجود نیست به جز صداش حسنی که داشت این بود که ورودی اپتیکال برای صدای دالبی داشت!
اینم که من استفاده می کنم surround هست 2 تا اسپیکر عقب دوتا جلو یکی وسط و یک ساب
.gif)
مدل دقیقشم x530 logitech هست.صدارو خیلی خیلی خوب پخش میکنه همه فرکانس های صدای رو..حسن دیگه ای که داره اینه که شما محاله بتونی صداشو تا نصفه ببری بالا اون موقع همه شاکی می شن خونه می لرزه..بیس صداشم پشت ساب ولوم داره ..یک حسن دیگه ای که داره اینه که شما اگه صداشو تا ته هم ببری و موزیک پخش کنی اصلا صدا خراب نمی شه بیس ....فرکانسه های بالا وسط ... همه چه به خوبی پخش می شه با کیفیت عالی.من می شینم باهاش xbox360 بازی می کنم و فیلم می بینم خیلی لذت بخشه
.gif)
بعضی موزیک ها چه تو بازی چه کلیپ air wave داره انگار یکی با چکش می کوبه تو هوا یه بادی می خوره به سرو روت حال می یای
.gif)
قیمت هم من 1 سال پیش خریدم 160 این حدودا بود.
من دیروز 5-6 ساعت با همون بانده موزیک گوش دادم مقاومتش نسوخت..گفتم تا سیستم رو می خرم باشه رو ماشین یا بازش کنم!!؟یعنی اگه می خواست بسوزه دیگه تا حالا سوخته بود دیگه...
اقا شرمنده من این 2-3 تا سوال رو بپرسم چون اصلا امکان تست کیفیت 718 ندارم قبل خرید.
1--شما با همین امپی که 718 رو بستی چقدر بیس بحت می ده!؟البته بیس تمیز..یعنی اونقدر هست که این بیس موجش از تو بدن رد بشه...
.gif)
یا تا حدودی کیفیتش در حد همین سیستم خونگی من باشه؟؟
2- به جز 718 چیزه دیگی بخرم مثلا 6975 یا p963 باید هدیونیت هم عوض بشه!؟یعنی تنها مدلی که نیاز به تعویض هدیونیت نداره 718 هست؟
3-راستی اینکه گفتی سیستم رو اگه شد با ماشین رد می کنی بره یعنی ارزش نگه داشتن نداره که بعدا رو ماشین بعدیت همینو ببندی!
.gif)
من امپلی فایر رو حتما بعدا اضافه می کنم ولی فعلا می خوام یک اسپیکر خوب برای ماشین بگیرم که اگه فردا ماشین رو هم عوض کردم این سیستم صوتی ارزش نگه داشتن داشته باشه برای همین نمیخوام به خاطره اختلاف قیمت 20-30 تومن چیزی ببندم که فردا بگم کاش مثلا p963 می بستم..