تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 27 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.
    سیستم صوتی که تو اتاق استفاده می کنم logitech هست کاش سیستم صوتی برای ماشین از این برند هم بود اونموقع راحت ترم ی شد خرید کرد لازمه بگم این برند یکی از معروفترین برندهای صوتی هست .یک مدل داشت اگه اشتباه نکنم 5500 بود که برنده بهترین سیستم صوتی اشتبا نکنم سال 2006 شده بود.البته قیمتش 600 تومن بود و اصلا هم دیگه موجود نیست به جز صداش حسنی که داشت این بود که ورودی اپتیکال برای صدای دالبی داشت!
    اینم که من استفاده می کنم surround هست 2 تا اسپیکر عقب دوتا جلو یکی وسط و یک ساب مدل دقیقشم x530 logitech هست.صدارو خیلی خیلی خوب پخش میکنه همه فرکانس های صدای رو..حسن دیگه ای که داره اینه که شما محاله بتونی صداشو تا نصفه ببری بالا اون موقع همه شاکی می شن خونه می لرزه..بیس صداشم پشت ساب ولوم داره ..یک حسن دیگه ای که داره اینه که شما اگه صداشو تا ته هم ببری و موزیک پخش کنی اصلا صدا خراب نمی شه بیس ....فرکانسه های بالا وسط ... همه چه به خوبی پخش می شه با کیفیت عالی.من می شینم باهاش xbox360 بازی می کنم و فیلم می بینم خیلی لذت بخشه بعضی موزیک ها چه تو بازی چه کلیپ air wave داره انگار یکی با چکش می کوبه تو هوا یه بادی می خوره به سرو روت حال می یای قیمت هم من 1 سال پیش خریدم 160 این حدودا بود.
    من دیروز 5-6 ساعت با همون بانده موزیک گوش دادم مقاومتش نسوخت..گفتم تا سیستم رو می خرم باشه رو ماشین یا بازش کنم!!؟یعنی اگه می خواست بسوزه دیگه تا حالا سوخته بود دیگه...
    اقا شرمنده من این 2-3 تا سوال رو بپرسم چون اصلا امکان تست کیفیت 718 ندارم قبل خرید.
    1--شما با همین امپی که 718 رو بستی چقدر بیس بحت می ده!؟البته بیس تمیز..یعنی اونقدر هست که این بیس موجش از تو بدن رد بشه... یا تا حدودی کیفیتش در حد همین سیستم خونگی من باشه؟؟

2- به جز 718 چیزه دیگی بخرم مثلا 6975 یا p963 باید هدیونیت هم عوض بشه!؟یعنی تنها مدلی که نیاز به تعویض هدیونیت نداره 718 هست؟
    3-راستی اینکه گفتی سیستم رو اگه شد با ماشین رد می کنی بره یعنی ارزش نگه داشتن نداره که بعدا رو ماشین بعدیت همینو ببندی! من امپلی فایر رو حتما بعدا اضافه می کنم ولی فعلا می خوام یک اسپیکر خوب برای ماشین بگیرم که اگه فردا ماشین رو هم عوض کردم این سیستم صوتی ارزش نگه داشتن داشته باشه برای همین نمیخوام به خاطره اختلاف قیمت 20-30 تومن چیزی ببندم که فردا بگم کاش مثلا p963 می بستم..
    ممنون بابت توضیحاتت در مورد اسپیکر کامپیوتر
    1-اینقدری میکوبه که حتی پدالهای زیر پات به صدا در میان(تمام اجزا و صندلی های ماشین به طرز وحشتناکی ویبره میرن)-آینه ها همه میلرزن وحشتناک.
    2-نگاه کن شما اگر بودجت میرسه هدیونیت رو هم عوض کنی خیلی خوبه چون اون هدیونیت فابریک تنظیماتی نداره که.در کل هر کدون از اون باندها رو بخوای بنصبی با هدیونیت باشه بهتره.
    3-نه که بد باشه بخوام ردش کنم ولی اگر روزی دوباره بخوام ماشین بگیرم و سیستم روش بزارم به چیزی جز یک ساب باکیفیت و کامپوننت فکر نمی کنم(واقعآ اختلاف کیفیت زیادی دارند اما به تناسب هم گرونترن).
    خوب بشر همیشه دنباله بهترینه(مطمئن باشی هر چی که ببندی بعد از یک مدتی طالب بهتر از اون میشی چون این تو وجود بشر هست و کاریش نمیشه کرد.
    من توصیه می کنم هر طور شده شما قبل از خریدن به یک طریقی صدای این باندا رو تست بگیر که بعد پشیمون نشی چون ممکنه من 718 خوشم بیاد اما یک چیز سلیقه ای هست و ممکنه شما گوش که دادی بگی آشغله برا همین میگم که قبل از نصب هر طور شده تست بگیر.

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض بيس

با سلام به دوستان
    يك مطلب كوتاه جهت طنز اينكه من تندر 90 دارد و فقط با باند جلئ! موسيقي باحال بذاري قشنگ آينه ها ويبره ميره.
    ولي حالا از شوخي بگذريم. سوالم اينه....
    ماشينم تندر 90 مدل اي 1 فول كه خير سرش ضبطش كاسته!! و باند عقب هم نداره
    براي باند عقب و پخش مي خوام حدود 200 تومان هزينه كنم، يكم بيشتر هم بشه ايراد نداره
    ممنون ميشم راهنمايي...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتت در مورد اسپیکر کامپیوتر
    1-اینقدری میکوبه که حتی پدالهای زیر پات به صدا در میان(تمام اجزا و صندلی های ماشین به طرز وحشتناکی ویبره میرن)-آینه ها همه میلرزن وحشتناک.
    2-نگاه کن شما اگر بودجت میرسه هدیونیت رو هم عوض کنی خیلی خوبه چون اون هدیونیت فابریک تنظیماتی نداره که.در کل هر کدون از اون باندها رو بخوای بنصبی با هدیونیت باشه بهتره.
    3-نه که بد باشه بخوام ردش کنم ولی اگر روزی دوباره بخوام ماشین بگیرم و سیستم روش بزارم به چیزی جز یک ساب باکیفیت و کامپوننت فکر نمی کنم(واقعآ اختلاف کیفیت زیادی دارند اما به تناسب هم گرونترن).
    خوب بشر همیشه دنباله بهترینه(مطمئن باشی هر چی که ببندی بعد از یک مدتی طالب بهتر از اون میشی چون این تو وجود بشر هست و کاریش نمیشه کرد.
    من توصیه می کنم هر طور شده شما قبل از خریدن به یک طریقی صدای این باندا رو تست بگیر که بعد پشیمون نشی چون ممکنه من 718 خوشم بیاد اما یک چیز سلیقه ای هست و ممکنه شما گوش که دادی بگی آشغله برا همین میگم که قبل از نصب هر طور شده تست بگیر.
    مرسی ولی یادت رفت بگی اگه 6975 یا p963 ببندم ایا حتما باید هدیونیت رو عوض کنم یا بعدا هم می شه عوض کرد..چون تصمیم دارم هدیونیت و امپلی فایر رو بعدا اضافه می کنم یعنی خورد خورد خرج کنم.....
    تو پستای قبلیمم الان دیدم یه سوال پرسیده بودم که چقدر تاقچه رو می برن منظورم پولش نبود منظورم مقداری بود که سوراخ می کنن یا برش می دن مثلا یک مربع 10 سانتی متری یا ...
    شما خودتو بزار جای من سیستم صوتی تو خونه من جوریه که توقعم رفته بالا (همون قضیه بشری که گفتی)
    حتما قبل خرید باید صدارو تست بگیرم
    این کامپوننت هم که گفتی متوجه نشدم منظورتون چیه.
    خلاصه خیلی ممنون این 2 روز خیلی سوال پیچت کردم هر چی بستم نتیجشو اینجا می گم تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    يك مطلب كوتاه جهت طنز اينكه من تندر 90 دارد و فقط با باند جلئ! موسيقي باحال بذاري قشنگ آينه ها ويبره ميره.
    ولي حالا از شوخي بگذريم. سوالم اينه....
    ماشينم تندر 90 مدل اي 1 فول كه خير سرش ضبطش كاسته!! و باند عقب هم نداره
    براي باند عقب و پخش مي خوام حدود 200 تومان هزينه كنم، يكم بيشتر هم بشه ايراد نداره
    ممنون ميشم راهنمايي...
    سلام
    جدی بعنی تندر اینقدر باندای فابریکش خوبه(البته باندهای جلو توی در هست واسه همینه که روی آینه تاثیر میزاره)
    دوست عزیز توقعاتت از پخش چی هست(فلش بخوره-مموری sd بخوره-یا هم نه فقط دیسک بخوره)؟
    در مورد باند هم کیفیت برات مهمتره یا نه بیس زیاد.
    ت رفت بگی اگه 6975 یا p963 ببندم ایا حتما باید هدیونیت رو عوض کنم یا بعدا هم می شه عوض کرد..چون تصمیم دارم هدیونیت و امپلی فایر رو بعدا اضافه می کنم یعنی خورد خورد خرج کنم.....
    تو پستای قبلیمم الان دیدم یه سوال پرسیده بودم که چقدر تاقچه رو می برن منظورم پولش نبود منظورم مقداری بود که سوراخ می کنن یا برش می دن مثلا یک مربع 10 سانتی متری یا ...
    شما خودتو بزار جای من سیستم صوتی تو خونه من جوریه که توقعم رفته بالا (همون قضیه بشری که گفتی)
    حتما قبل خرید باید صدارو تست بگیرم
    این کامپوننت هم که گفتی متوجه نشدم منظورتون چیه.
    خلاصه خیلی ممنون این 2 روز خیلی سوال پیچت کردم هر چی بستم نتیجشو اینجا می گم تشکر
    سلام
    ببین اگر کیفیت و بیس می خوای عوض کن با هر کدوم از باندها که میبندی عوض کن هدیونیت رو.بعدآ هم می تونی هدیونیت رو عوض کنی ولی یادت باشه به خود پخش فابریک نمیشه آمپلی وصل کرد چون سوکت RCA نداره.
    به اندازه خود باند مثلآ اگر 718 باشه 17.8*25.4 سانتی متر باید تقریبآ ببره.
    خوب من قبلآ به دوستان یک باند mtx مدل 693xt که از نظر کیفیت بهتر از 718 هست و قدرتشم اندازه همون 718 هست و آمپلی خور هم هست و بیسشم خوبه اگر گیر آوردی همینو بگیر چون تازه یادم افتاد بهش:

بلندگو بیضی
    مارک : Mtx ام تی ایکس
    مدل : XT693.
    320وات حداکثر قدرت
    80 وات RMS
    3Way Speaker
    سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)

قیمت : ۶۸۰۰۰ تومان

کامپوننت(از نظر لغوی یعنی اجزا) سری جدید اسپیکرها هستن(قبلآ هم بودن ولی جا نیفتاده بودن) که کیفیت فوق العاده وحشتناکی دارن و تفکیک صداشون خداس ولی بدون ساب ببندیشون بدرد نمی خورن چون اصلآ بیس ندارن فقط فرکانس میانی و بالا رو پخش میکنه و حتمآ هم آمپ لازم دارند ولی اگر با ساب ببندیشون دیگه دلت نمی خواد از ماشین بیای بیرون.

دوست عزیز شما 1000 بار دیگه هم بپرس من وظیفم جواب دادنه و هنر هم نمی کنم چون چیزایی رو که بلدم از همینجا یاد گرفتم پس باید به بقیه هم یاد داد
    Last edited by H.Operator; 11-10-2010 at 01:36.

6. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی داداش انصافا چقدر ظاهر ام تی ایکس قشنگه.. خوب با این توضیحاتی که دادی هر وقت خواستم امپلی فایر اضافه کنم هدیونیت رو هم عوض می کنم اقا دمت گرم

8. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی داداش انصافا چقدر ظاهر ام تی ایکس قشنگه.. خوب با این توضیحاتی که دادی هر وقت خواستم امپلی فایر اضافه کنم هدیونیت رو هم عوض می کنم اقا دمت گرم
    ظاهرش از نزدیک از اینم قشنگتره.
    بله اینم فکر خوبیه.
    خلاصه هر وقت سوالی داشتی بپرس ما در خدمتیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    جدی بعنی تندر اینقدر باندای فابریکش خوبه(البته باندهای جلو توی در هست واسه همینه که روی آینه تاثیر میزاره)
    دوست عزیز توقعاتت از پخش چی هست(فلش بخوره-مموری sd بخوره-یا هم نه فقط دیسک بخوره)؟
    در مورد باند هم کیفیت برات مهمتره یا نه بیس زیاد.

سلام
    ببین اگر کیفیت و بیس می خوای عوض کن با هر کدوم از باندها که میبندی عوض کن هدیونیت رو.بعدآ هم می تونی هدیونیت رو عوض کنی ولی یادت باشه به خود پخش فابریک نمیشه آمپلی وصل کرد چون سوکت RCA نداره.
    به اندازه خود باند مثلآ اگر 718 باشه 17.8*25.4 سانتی متر باید تقریبآ ببره.
    خوب من قبلآ به دوستان یک باند mtx مدل 693xt که از نظر کیفیت بهتر از 718 هست و قدرتشم اندازه همون 718 هست و آمپلی خور هم هست و بیسشم خوبه اگر گیر آوردی همینو بگیر چون تازه یادم افتاد بهش:

بلندگو بیضی
    مارک : Mtx ام تی ایکس
    مدل : XT693.
    320وات حداکثر قدرت
    80 وات RMS
    3Way Speaker
    سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)

قیمت : ۶۸۰۰۰ تومان

کامپوننت(از نظر لغوی یعنی اجزا) سری جدید اسپیکرها هستن(قبلآ هم بودن ولی جا نیفتاده بودن) که کیفیت فوق العاده وحشتناکی دارن و تفکیک صداشون خداس ولی بدون ساب ببندیشون بدرد نمی خورن چون اصلآ بیس ندارن فقط فرکانس میانی و بالا رو پخش میکنه و حتمآ هم آمپ لازم دارند ولی اگر با ساب ببندیشون دیگه دلت نمی خواد از ماشین بیای بیرون.

دوست عزیز شما 1000 بار دیگه هم بپرس من وظیفم جواب دادنه و هنر هم نمی کنم چون چیزایی رو که بلدم از همینجا یاد گرفتم پس باید به بقیه هم یاد داد

سلام
    ممنون- آره احتمالا تو در بودن باند ها باعث لرزش ميشه
    والا حتما ميخوام فلش بخوره
    و با عرض شرمندگي بگم كه با اين پول مي خوام حداكثر كيفيت و بيس اي كه ميشه داشت رو رديف كنم، بخصوص اينكه چون فعلا پوا آمپلي بستن ندارم اگه باند خودش بيس مطلوبي داشته باشه برام رضايت بخشه.
    بين 200تا 250 بشه با كل هزينه هاي جانبيش مثل نصب و طاقچه و....
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

1-سلام من 718 ex دارم اما بدون آمپلی خداییش باند خوبیه فقط من باهاش یه مشکل دارم ماشینم گازسوزه طاقچه دوگانه سوز که گذاشتم نمیتونم اون بیس بالا رو که میخام ازش بگیرم آیا با اضافه کردن آمپلی میشه کاریش کرد
    ضبط من مارشال تصویریه البته اولویت من تصویر بود نه صدا ولی حالا عوض شده
    2- واسه دوتا باند 320 واتی آمپلی چند وات باید بگیرم اگه فرمولی داره بگید تا بلد بشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا من پرسیدم این مغازه دار ها تو اصفهان انگار تا می ری تو مغازشون باید ازشون خرید کنی و سیستم رو ببندی نکنی سرشونو می ندازن پایین زوری جواب می دن!! انگار طرف بقض کرده می خواد گریه کنه .. یادمه چند ماه پیش 450 تومن گوشی موبایل خریدم یعنی تا پامو گذاشتم تو مغازه گفتم یه ان86 بدید وقتی پولو دادم یه قابلی نداره هیچی شمرد ...اصلا طرف یه مبارک باشه نگفت ..نمی دونم اینچجا اینجوریه یا بقیه شهرهای دیگه هم همینجوریه..
    یارو گفت که این 718 خیلی بیخود اشغاله یه پکیدشم پشت سرش بود اصلا ظاهر نداشت مثل اون عکسی هم که تو ماشینت بود فقط این محافظ طوری فلزیش روش نبود ..(اینو خود اضافه کردی؟)
    بعد مدل ام تی ایکس هم گفتم طرف گفت اصلا نشنیدم..فقط یارو می گفت 6975 عالیه ... گفتم به جز این 3 تا چیز دیگه ای نداری گفت نمی دونم چی..... قیمتش حدود یک میلیون اینا در می یاد...
    بعدم گفت یک 6975 از اون مدل قدیمی ها دست دوم تمیز یکی داره اصل با هدیونیتش حولوهوشه 110-120 در می یاد! نمی دونم دست دوم قدیمی بهتره یا یه نو بگیرم یعنی کیفیت صدا اسپیکراش بعد چند سال کوبیدن کم نمی شه
    گفت حتما هم باید یک تخته ام دی اف بزنم این تاقچه خودش به درد نمی خوره لغ می زنه! گفت البته می شه رو تاقچه خودش نظر شما چیه تخته بزنه یا رو خودش تاقچه ماشین ببره...هزینه تخته ام دی اف هم با دست مزد 15 تومن می گیره
    -کلا نظرتون راجب برخورد این یارو قیمتی که برای دست دوم 6975 می ده و دست مزدی که می گیره چیه
    اقا من خیلی گیج شدم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

1-سلام من 718 ex دارم اما بدون آمپلی خداییش باند خوبیه فقط من باهاش یه مشکل دارم ماشینم گازسوزه طاقچه دوگانه سوز که گذاشتم نمیتونم اون بیس بالا رو که میخام ازش بگیرم آیا با اضافه کردن آمپلی میشه کاریش کرد
    ضبط من مارشال تصویریه البته اولویت من تصویر بود نه صدا ولی حالا عوض شده
    2- واسه دوتا باند 320 واتی آمپلی چند وات باید بگیرم اگه فرمولی داره بگید تا بلد بشیم
    بله
    شما میتونین با اضافه کردن آمپ تا حدود زیادی بیس و بلندی صدا رو افزایش بدین
    حتی بسته به آمپ میتونید کیفیت صدا رو هم افزایش بدین
    2 - این واتی که شما میگین اون واتی نیست که باهاش آمپ رو انتخاب کنین
    شما باید ببینین چند وات RMS هست باندتون
    فکر میکنم 80 هست
    اگه میخواین از حداکثر قدرت باندتون استفاده کنین باید یه آمپ بگیرین که معمولا توانش روی هر کانال 20 درصد بیشتر از باندتون باشه که با کم شدن ولتاژ و ... از حداکثر داشته هاتون استفاده کنین

14. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •