تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 76 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

قبل از اینکه وارد New Vegas بشم یکی از همراها رو پیدا کردم که اسمش ورونیکا ست و عضو Brotherhood steel بوده .
    یدونه از اون دستکش آهنیا که تو شماره 3 هم بود داره که یه ضربه میزنه طرفو منفجر می کنه .
    الآن به لول 10 و شهر New Vegas رسیدم ، باید بگم بازی به شدت زیبا و اعتیاد آوره ، میشینی بازی کنی یهو میبینی 4 ساعت گذشت .
    پ.ن : بریم تا Fable نیومده بازیو یه جایی برسونیم چون اون که بیاد همه بازیا به صورت تعلیق در میان . (لعنتی 4 روز تا انتشار مونده و هنوز لینکی نیومده)

2. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

بلاخره بعد از دو روز انتظار گیم اسپات نسخه رایانه ای بازی رو پری ویو کرد و به آن امتیاز ذیل را داد
    8.5
    great
    امتیاز منتقد : 8.46 reviews
    امتیازکاربران :9.0467 votes

4. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تعداد ساید کوئست های کشف شده به 74 رسیده!!
    بازی RPG باز کُشه ها!!
    اگه کوئست جدیدی کشف کردید به این لیست اضافه کتید: (سه تاشو خودم پیدا کردم!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.

اینا سایت کوئست دقیقا چیه؟!

Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW

اطلاعات و راهنمای استفاده

کد:
    Group SKIDROW brings you first update for Fallout New Vegas, which fixes quest and scripting issues. Don’t forget to read NFO for more details about this update, enjoy.

Description: Experience all the sights and sounds of fabulous New Vegas, brought to you by Vault-Tec, America’s First Choice in Post Nuclear Simulation. Explore the treacherous wastes of the Great Southwest from the safety and comfort of your very own vault: Meet new people, confront terrifying creatures, and arm yourself with the latest high-tech weaponry as you make a name for yourself on a thrilling new journey across the Mojave wasteland. From Bethesda Softworks and the veteran RPG designers at Obsidian Entertainment (a team which includes members of the original Fallout and 2 teams) comes Fallout: New Vegas, a thrilling and chilling episode in the Fallout saga.

کد:
    اینو کسی دانلود و نصب کرد؟! چطوره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مثل اينكه patch براي X360 هم ريليز شد....

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

باگ که بقول دوست قبلیمون جزءی از دنیای بزرگ فال اوته و از نظرمن همراه همیشگی بازیهای ‏

Bethside
    محسوب میشه اما این فال اوت باگهای آشکاری داشت که واقعا درمعنای واقعی باگ بوداند اما بنده به شخصا خودم درفال اوت ‏3‏ از این دست باگ ندیدم اما باگهای گیم پلی دیدم
    حالا بحثای قبلی که هیچ ...ولی این بحث باگ رو یکم روشنگری کنم...این بازی از طرف خیلی از سایتها لقب BUGGY رو گرفته ..یعنی آنقدر باگ داره........خود fallout3 که 2 سال پیش عرضه شده بود اینقدر باگ نداره...برین سایت گیم تریلرز خودش ویدیوهای باگ بازی رو گذاشته که با دیدن هر کدومشون واقعا شاخ درمیارید....خود fallout3 کجا اینهمه باگ داشت؟؟

ولی در کل هر کی از جو بازی خوشش میاد باید بازی رو انجام بده چون خیلی عالیه...البته درسته تقریبا شماره 3 هستش ولی ارزش بازی خیلی خیلی بالاس.

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی نسخه پی سی با کنسول این قدر فرق داره؟!
    عجیبه! شماره قبلی اونم ظاهرا توی کنسول باگ کم نداشت ولی امتیاز اون توی کنسول و پی سی یکی بود ولی الان سایتی مثل گیم اسپات به نسخه پی سی نسبت به کنسول یه امتیاز بیشتر داده!
    پس واجب شد حتما نسخه پی سی اونو بگیرم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان یک نکته مهم:

وقتی از خونه دکتر میرین بیرون ازتون یه سوال میشه که میخواهید hadcore mode بازی رو شروع کنید یا نه.....در مورد جواب این سوال خوب فکر کنید...... .

hardcore mode یعنی اینکه بازی براتون خیلی سختتر و واقعیتر خواهدشد....زخمهاتون فقط توسط دکتر خوب میشه...فشنگها و دیگر اجسام وزن بیشتر و واقعیتری خواهند داشت...لول کمتر خواهید گرفت...باید هی هی آب بخورید و...........
    کلا بازی طبیعی گرا میشه و مخصوص خوره های این بازیه نه بازیکنهای عادی....... .

اگر yes بزنید قبول کردین که وارد این شرایط بشین..........آگاه باشین

.
    Last edited by halflife g; 22-10-2010 at 20:18.

11. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Fallout New Vegas Update 2-SKIDROW

Another day, another update for Fallout New Vegas, of course brought to us by top scene group SKIDROW. This update solve the autosave/preference problem… Anyway, you have the NFO for full informations. Enjoy.

کد:
    کد:

13. 5 کاربر از sepehr_x50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

یخ زدم چقدر این تایپیک سرده صحرای نوادا کجا اینجا کجا واقعا اینجا تایپیک fallout new vegasهستش بابا بجای باگ از گیم پلی و مکان های جدید و اعجاب آور وشخصیتها و کاراکترها منطقه فال اوت اونقدر بزرگه که نقدهای ما در مقابلش کوچیکه

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان یک نکته مهم:

وقتی از خونه دکتر میرین بیرون ازتون یه سوال میشه که میخواهید hadcore mode بازی رو شروع کنید یا نه.....در مورد جواب این سوال خوب فکر کنید...... .

hardcore mode یعنی اینکه بازی براتون خیلی سختتر و واقعیتر خواهدشد....زخمهاتون فقط توسط دکتر خوب میشه...فشنگها و دیگر اجسام وزن بیشتر و واقعیتری خواهند داشت...لول کمتر خواهید گرفت...باید هی هی آب بخورید و...........
    کلا بازی طبیعی گرا میشه و مخصوص خوره های این بازیه نه بازیکنهای عادی....... .

اگر yes بزنید قبول کردین که وارد این شرایط بشین..........آگاه باشین

.
    همونجا نوشته که اگه تا اخر بازی همون hadcore mode بازی کنی اونوقت یه جایزه ی بزرگ میده .
    البته من نمیدونم به جز 100 امتیاز اچیومنت دیگه چی میده ...
    ( من که hadcore mode نمیرم چون این بازی به اندازه کافی سوژه واسه وقت تلف کردن داره دیگه چه برسه بخوای همش آب و غذا بخوری و دنبال جا بگردی که بگیری بخوابی )

16. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •