چرا سامسونگه دیگه؟؟ به نظر من قطعا این مشکلش حل میشه. محدودیت تو گوشیهای سامسوگ جود نداره
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
چرا سامسونگه دیگه؟؟ به نظر من قطعا این مشکلش حل میشه. محدودیت تو گوشیهای سامسوگ جود نداره
محدودیت اس توی جت و استار و چند گوشی دیگر هم وجود داره.........
ولی واقعا چرا سامی اینکارا کرده؟؟
خوب اینا جاوا هستن ما قبول میکنیم، ولی برای یه سیستم عامل دار یکم شرم آوره!محدودیت اس توی جت و استار و چند گوشی دیگر هم وجود داره.........![]()
حسین جان فک نمیکنم اینجوری باشه ... این اطلاعاتو نمیدونم از کجا خوندی ... فک کنم تو ریویو الدار بوده
به هر حال این سیستم عامل اپن سورسه اصلاً حتا اگه نباشه سیستم عامله و خیلی راحت میشه دست کاریش کرد و مطمعن باش این مشکل بسیار زشت حل میشه![]()
میگم چطوره بریم ان ایت بگیریم و بیخیال X10 و ویو و ... بشیم و خیال خودمون رو راحت کنیم!![]()
زمانی که همین اندروید امد حتی بلوتوث هم سند نمیکرد و کلی مشکل داشت !... همین سیمبین بعد این همه مدت کلی مشکل داره ..یا همون ایفون اوایل مشکلاتی داشت که !..! ...
حالا یه سیستم عامل با این همه امکانات و سرعت برای شروع 2 تا مشکل ریز داشته باشه فکر نمیکنم مهم باشه چون طبیعیه
کاملا باهات موافقم
کسی تاریخ ورود به بازار رو میدونه من شنیدم 14 می میاد یعنی فردا
بله ما هم مزاح فرمودیم که فضای غم انگیزناکی که تاخیر این گوشی به وجود آورده بود عوض شه!![]()
اندروید بلوتوثش سند نمی کردش مشکل بود؟: دیزمانی که همین اندروید امد حتی بلوتوث هم سند نمیکرد و کلی مشکل داشت !... همین سیمبین بعد این همه مدت کلی مشکل داره ..یا همون ایفون اوایل مشکلاتی داشت که !..! ...
حالا یه سیستم عامل با این همه امکانات و سرعت برای شروع 2 تا مشکل ریز داشته باشه فکر نمیکنم مهم باشه چون طبیعیه
خوب اومدن کپی رایت بازی در بیارن خیرش رو خوردن!
ولی دیگه محدودیت اس ام اس توی یه اپن سورس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم تکراری نباشه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)