سلام.
روش آزاد کردن اسلحه چهارم تمام شخصیت ها رو میذارم.
فقط یکم بهم وقت بدین.
![]()
سلام.
روش آزاد کردن اسلحه چهارم تمام شخصیت ها رو میذارم.
فقط یکم بهم وقت بدین.
![]()
سلام.
مهم نیست با کدوم شخصیت میری.
اگه Transport Rescue رو توی طبقه 71f ندیدی مراحل Medecine Hunt رو برو.
فقط باید دقت کنی که حتما کامل انجام بدی.
![]()
دستت درد نکنه همین امروز اون اسب Persian Mare رو گرفتم اون دوتا اسب دیگه رو هم قبلان گرفته بودم اما میشه تو این بازی samurai warriors2 کاراکتری رو که خودمون انتخابش میکنیم رو به هایپر مود برسونیم یا اون نوار های قدرت،موسو،خون و... رو تا آخر پر کنیم ویا همین امکانات رو برای گارد هامون هم قرار بدیم.
سلام.
نه. نمیشه.
هر شخصیتی توانایی های خاص خودش رو داره. نمیشه همه رو آخر کرد.
اما سلاح هایی هستند که مثلا جان یا موسو یا چیزهای دیگه رو زیاد کنن.
ولی سلاح چهارم همه جوره بهتره.
![]()
میخواستبدونم که توی متن انگلیسی آموزش اسلحه ی چهام تاداکاتسو میگه نذارین حتی یکی از ژنال های شمن واد یکی از قلعهها بشن و ژنال هایی از قبیل هانزو کوجیرو ماسامونهموساشیهیدیوشی اییاسو کوتارو کیجیو... و شکست بدین قبل از این که به هایپرمو یا به یکی از قلعه های سه گانه برن شکستبدین من این کاو هم تک نفره و هم دونفره تو مرحلهی دریم تااکاتسو انجام دادمپسچرا سلاح رو نمیگیره در ضمن تیم عرضه ظاهر نمیشه. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!........
سلام.
گرفتن سلاح چهارم تاداکاتسو خیلی سخته و برای گرفتن اون باید یه فوق حرفه ای باشی.
اگه از من میشنوی فعلا تاداکاتسو رو بیخیال شو و سر آخر برو دنبالش. چون غیر از اینکه اعصابت خورد میشه چیز دیگه ای گیرت نمیاد.
من بهت قول میدم خودم تک تک کارا رو بعدا بهت بگم.
راستی اگه از ترینر استفاده کنی نمیتونی آزادش کنی.
![]()
من تقریبا یه دو سه سالی میشه که دارم این بازی رو بازی میکنم حدود یه ماه بود که دخل دی وی دی این بازی رو آوردم که بعد فورا این بازی رو گیر آوردم و دو باره تا همون سیوی که قبلا گذاشتم در عرض سه روز بردم اما این یکی دیگه واقعا اعصابم رو خورد کرده دلم میخواد مانیتور و از پنجره پرت کنم بیرون.
راستی واقعااگه این یارو رو با ترینر نشه برد بد بختیه!!!!
کجاش سخه اگه Hard میری که فقط مرحه اوروچی سخته یه کم وگر نه بفیش اب خوردنه ! من که ته بازی رو لیسیدم همه چیز توش ازاد بود یادش بخیر
راستی من یه ترینر لازم دارم مه هم پلیر1 و هم پلیر 2 رو -- کنه یعنی خون هر دوتا پلیر رو نامحدود کنه شما یه همچین ترینری تا حالا جایی پیدا کردی دوست عزیز ؟ برای Samurai warriors2 میخوام.![]()
دوست عزیز منظور آقاSH-Extreme Gamer بازی Samurai warriors2 هست نه Orochi
Last edited by Hanzo_Hattori; 15-08-2011 at 10:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)