اقا این قسمت
شما باید DVD9 ای که دارید رو با برنامه IMGBURN چک کنید ببینید چه مدل تجاری میشناسه (قسمت manifacturer ID)
بیشتر توضیح میدی من متوجه نشدم چجوری باید مدل تجاری در بیارم
اقا این قسمت
شما باید DVD9 ای که دارید رو با برنامه IMGBURN چک کنید ببینید چه مدل تجاری میشناسه (قسمت manifacturer ID)
بیشتر توضیح میدی من متوجه نشدم چجوری باید مدل تجاری در بیارم
دوستان نمی خواین سوال منو جواب بدین؟![]()
تصویر زیر رو ببین:
اینجا مدل تجاری DVD رو نوشته TYG02
ببخشید یه سوال
شما روی این DVD خام رایت کردین بازیی رو ؟
دوست من جواب سوال شما ساده است؛ وقتی رایت با موفقیت تمام بشه پیغام Successfully Finished یا همچین چیزی روی صفحه میاد که شما متوجه میشین بازی درست و کامل رایت شده!
با سلام خیلی ممنون که جواب منو دادین ولی من منظورم این بود که من الان یه بازیو از بیرون می گیرم بعد چجوری می تونم بفهمم که فروشنده بازیو با رایترهای مخصوص C4EVA رایت کرده، چون دوست ندارم از لایو بن بشم.
پیشاپیش بخاطر وقتی که گذاشتید از شما ممنونم.
سلام
ممنون از پاسختون
کد دی وی دی خام من به این صورت هستش FTI-R08-65 نباید چیزی بهش اضافه یا کم بشه
و در برنامه MediaCodeSpeedEdit وارد بشه
درضمن اگر دی وی دی خام DVD+R DL باشه جزو کدوم ستون قرار میگیره
T GATE هستش
![]()
نه بابا این 4 گیگ هستش
در حال حاضر برنامه abgx360 که برای چک کردن بازی هه هست آپدیت نشده و کماکان بازیهای XGD3 ساپورت نمیشند.. تنها پیشنهادی که میتونم به شما بکنم اینه که فعلا لایو نرید، چون احتمال بن شدن خیلی بالاست.
سلام
اولا خیلی مهمه که از چه مارک dvd استفاده میکنید....بنده مارکهای Verbatim و T-Gate رو پیشنهاد میکنم
دوما مطمئن هستید که رایتر شما قابلیت رایت Dual Lyer رو داره؟
خیلی مهمه که از چه نوع رایتری استفاده میکنید
به عنوان مثال من خودم رایتر Gygabyte داشتم که قابلیت Dual Lyer هم داشت ولی همه dvd بازیهای XGD3 رو میسوزوند
بعدش رفتم Pioneer خریدم و تا حالا حتی یه دیسک هم خراب نشده
برای رایت کردن هم برنامه Image Burn و خودم که از برنامه Clone Cd آخرین ورژنش رو یعنی 5.4.13 استفاده میکنم
سرعت رایت هم 2.4x بزارید
آخرش هم توی برنامه Clone یه پیغام بهت میده که حجم ایمیج از دیسک بیشتره که شما باید گزینه
Write Till the end of the media is reached رو بزنی
بعدش تا 100% رایت میشه بدون مشکل
راستی مطمئن بشید که Image بازی رو بعد از دانلود پارتهاش موقع Extract کردن بهتون error نده....چون اگه error داد یعنی اینکه Image شما مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)