حالا این 4 گیگ رام و 3 گیگ رم رو باور کنیم یعنی ! ... من که هنوز باورم نمیشه اخه کامپیوترم 2 گیگ رمشه
خبری نشد ؟! که cpu 8520 چیه ؟! ... و اینترفیسش که شبیه باداست هنوز gsm arena سیستم عاملش رو نزاشته ..چقدر اندروید شبیه باداست
حالا این 4 گیگ رام و 3 گیگ رم رو باور کنیم یعنی ! ... من که هنوز باورم نمیشه اخه کامپیوترم 2 گیگ رمشه
خبری نشد ؟! که cpu 8520 چیه ؟! ... و اینترفیسش که شبیه باداست هنوز gsm arena سیستم عاملش رو نزاشته ..چقدر اندروید شبیه باداست
Last edited by pulp_152; 15-02-2010 at 01:13.
4 گیگ رام ؟
3گیگ رم ؟
16 گیگ چی چی ؟؟
32 گیگ ساپورت میکنه !
جااااااااااااااااااااان ؟؟
خیلی گوشی توپیه این !
یچیزی گفتن فک کنم !
3 گیگ رم =)) ؟؟
اون 16 گیگ بهراد منظورش حافظه داخلی هستش اگر اشتباه نکنم .. بخاطر اینکه با رم قاطی نشه اینطوری نوشته ..
قیمت ؟ cpu ... سوالات جدی بنده؟اگه a9 cortex باشه یعنی تا سال دیگه هیچ گوشی رو دستش نخواهد بود .. امیدوارم همچنان
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
ccpu طبق شایعات اینه
S5PC100 833mhz ARM Cortex-A8 ساخت سامسونگ
Last edited by pulp_152; 15-02-2010 at 02:03.
دوستان سلام این مشخصات i8520 رو کجا نوشته
سامسونگ شاید امسال گوشیهای خیلی خوبی معرفی نکرد ولی تو بعضی چیزا انقلاب کرد
super amoled
ram و rom
و باتری
این گوشی با باتری 2000 میلی آمپری فک کنم 1 ماه شارژ نگه داره البته با استفاده زیاد![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم i8520 اصلاً سیستم عامل نداشته باشه !
رمشم احتملاً paging file ه![]()
حسن راست میگه
آخه عقل سلیم 3 گیگ رم رو باور میکنه ؟![]()
ببخشید اینجا:
یعنی اینکه i8520 حافضه ی داخلیش 16 گیگ هست و رامش 4 گیگ آره؟ بعد اونوقت رام با حافضه ی داخلی چه فرقی میکنه؟ (سوالم خیلی ابتداعیه؟!) مگه رام همونی نبود که سیستم عامل روش سوار میشد؟ خو این همون حافظه داخلی نیست مگه؟ کلا گیج شدم!4GB ROM, 3GB RAM, 16GB MoviNAND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)