تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 296 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

پچ 1.3 pesedit

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

كيت سرور حالا بازيو ميشناسه اما در لباسا تغييري پيدا نشد
    سيو شما سيو اورجينال بازي است كه شما نقل و انتقالات و قدرت ها تعديل كردي يا نه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خود این پچ از کیت سرور استفاده میکنه چطوری شما از کیت سرور استفاده نمیکنی ؟
    در هر صورت اون کاری که پست بالا گفتم انجام بده من فایلهای کیت دو تا منچستر رو برات میفرستم حجمش خیلی کمه این فایلها رو توی پوشه dt0c کیت سرور قرار بده ببین کیت این دو تیم درست میشه ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان بازی کردی ؟الان که من نمی تونم ترکیب بچینم وقتی بازیم رسید این کار رو باید بکنم درسـته؟
    راستی یه سوال بی ربط با اینترنت پر سرعت نمیشه این بازیو آنلاین بازی کرد؟اگه بشه خیلی حال میده حداقل میتونی بعضی وقت ها آنلاین بازی کنیم.من احتمال داره چند روز دیگه adsl بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خود این پچ از کیت سرور استفاده میکنه چطوری شما از کیت سرور استفاده نمیکنی ؟
    در هر صورت اون کاری که پست بالا گفتم انجام بده من فایلهای کیت دو تا منچستر رو برات میفرستم حجمش خیلی کمه این فایلها رو توی پوشه dt0c کیت سرور قرار بده ببین کیت این دو تیم درست میشه ؟
    اینم لینک لباسا که حدود 70 کیلو بایت میشه محتویاتشو توی پوشه dt0c کیت سرور قرار بده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسین جان بازی کردی ؟الان که من نمی تونم ترکیب بچینم وقتی بازیم رسید این کار رو باید بکنم درسـته؟
    راستی یه سوال بی ربط با اینترنت پر سرعت نمیشه این بازیو آنلاین بازی کرد؟اگه بشه خیلی حال میده حداقل میتونی بعضی وقت ها آنلاین بازی کنیم.من احتمال داره چند روز دیگه adsl بگیرم
    آنلاین مشکلات پینگ و این حرفا داره .
    من بازیمو تا نیم ساعت دیگه انجام میدم .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون سلام . صبح اخ ببخشید ظهر بخیر . یه سوال داشتم که در حد لا لیگا آماتوریه . اگه ممکنه یکی یه اموزشی چیزی برای آپلود کردن بذاره به خدا من بلد نیستم . ( آموزش مبتدیانه) .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم بازیمو انجام دادم .
    بازیو بردم اما انصافا فقط و فقط شانسی بود . فقط یک فرصت 100 درصد اونم توی کرنر گیرم اومد اونم گل شد . از اون ور بولتون نمیدونید چه فشاری آورد بازی باید حد اقل 3-1 به نفع بولتون میشد پیتر چک یک تنه دربرابر یک تیم سراسر حمله ای وایستاده بود .
    تازه خوبه من با سیستم دایموند یا همون آرایش لوزی شکل چلسی آشنایی کامل داشتم وگرنه اگه با یک تیم دیگه بودم بدون شکل 4 تا رو خورده بودم .
    میگم بازی عجب هیجانی داره استرس اینکه بازیو نبازی تا توی جدول موقعیتت خراب نشه خیلی روی آورد فشار وارد میکنه . خودتون بازی کنید متوجه میشن .

آمار رو خودتون ببینید اون شوتهایی که من زدم زیاد موقعیت جدی نبود چون بیشتر با بالهای کناری دقیقا مثل سیستم آنچلوتی حرکت میکنم و بیشتر سانتر میکنم :

بازی بعدی اورتون با لیورپوله ( وحید و عادل )
    سیو بازیو الان میزارم . من فعلا توی جدول سوم هستم
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 14:24.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا وقتی داخل بازی هستی ومی خوای از یه صحنه عکس بگیری که با دکمه Screen انجام میشه بعد کامپیوتر اون عکس رو کجا ذخیره میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این لینک سیو :
    کد:
    این روزا بدجوری اینترنت اوضاع سرعتش خرابه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عادل پس کجا هستش.حسین جان باید خودت زحمت بکشی بازیو بدی خود کامپیوتر بازی کنه. ترکیب هم نچینم خودم اشکالی نداره فقط برای من از قسمت assisted sitting گزینه دوم رو انتخاب کن که خودش ترکیب رو براساس مهارت و آمادگی بازیکن می چینه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقایون سلام . صبح اخ ببخشید ظهر بخیر . یه سوال داشتم که در حد لا لیگا آماتوریه . اگه ممکنه یکی یه اموزشی چیزی برای آپلود کردن بذاره به خدا من بلد نیستم . ( آموزش مبتدیانه) .
    آپلود عکس یا فایل ؟
    از این سایت برای آپلود عکس استفاده کن :

کد:

و از این یکی برای آپلود فایل :

کد:

اول آپلود فایلو بگم که راحت تره بعد عکس .
    برای آپلود فایل ابتدا شما فایل مورد نظرت رو با یک برنامه فشرده سازی مثلا winrar یا winzip ( حجم این دو برنامه کمه میتونی از اینترنت بگیری اگه خواستی من یکجا برات آپلود میکنم ) فشرده کن . بعد برو توی یک سایت آپلود فایل مثل همون سایت بالایی که گفتم اونجا همه چی خیلی روشن و واضحه اصلا اگه خودت بری کاملا میفهمی چی به چیه . یک گزینه browse داره که روش کلیلک میکنی بعد یک پنجره باز میشه که از طریق اون فایل مورد نظرت رو توی کامپیوتر انتخاب میکنی و بعد گزینه آپلود رو انتخاب میکنی چند ثانیه بعد آدرس دانلود فایل مشخص توی یک پنجره جدید مشخص میشه کافیه اون آدرس رو توی تاپیک بزاری تا بقیه بتونن دانلود کنن .

درمورد عکس هم همینطوری اول شما حتما عکسو با فرمت jpg سیو کن که حجمش کم بشه بعد از طریق اون یکی سایت بالا که برای آپلود عکسه دقیقا همون عملیات آپلود فایل رو برای عکس انجام بده .

اقا وقتی داخل بازی هستی ومی خوای از یه صحنه عکس بگیری که با دکمه Screen انجام میشه بعد کامپیوتر اون عکس رو کجا ذخیره میکنه ؟
    کامپیوتر توی حافظش نگه میداری شما باید یک برنامه ویرایش تصویر مثل برنامه paint که خود ویندوز دارتش رو باز کنی و گزینه paste رو انتخاب کنی و بعد گزیته save as و انتخاب فرمت عکس ( توی کادر پایین پنجره save دیده میشه ) و نهایتا سیو عکس در محل مورد نظر در کامپیوتر که محلشو بازم میتونی از همون پنجره save انتخب کنی .
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 13:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •