این حرف کاملا بی معنیه!
هر کی این حرف رو به شما زده منظور دیگری داشته!!!
رو مک بوک من الان نصبه! و روزانه حداقل یکساعت با PS کار میکنم!
تازه CS3 و CS2 هم نصب میشه! اونا رو هم نصب شده دارم!
هر کی این حرف رو به شما زده منظور دیگری داشته!!!
رو مک بوک من الان نصبه! و روزانه حداقل یکساعت با PS کار میکنم!
تازه CS3 و CS2 هم نصب میشه! اونا رو هم نصب شده دارم!
امید جون اون Speed Download که برام گذاشتی بصورت trial بود بعد از چند روز قطع می شه آیا آدرسی که اون رو کامل داشته باشه داری ؟؟؟ دستتم درد نکنه![]()
ببین ، آیا شما با تمام برنامه های مستر کار میکنی ؟؟؟؟که می خوای مستر نصب کنی!!!!!!
ولی به هر حال بهترین راه برای دانلود نرم افزار های شرکت Adobe خود سایت Adobe است!
شما از اونجا بصورت تریال دانلود کن ، بعد بگو سریالش رو واست پیدا کنم! (اینطوری هم آخرین نسخه رو دانلود کردی! و هم بصورت لینک مستقیم!)
البته باید عضو بشی!
دوست عزیز ، این امکان نداره!امید جون اون Speed Download که برام گذاشتی بصورت trial بود بعد از چند روز قطع می شه آیا آدرسی که اون رو کامل داشته باشه داری ؟؟؟ دستتم درد نکنه![]()
شما ، بلد نبودی کرک کنی!
اول برنامه رو ببند!
بعد اینجوری برو جلو :
1 - فایلی که پسوند .plist. داره رو در مسیر /user/library/perference کپی کن!
2 - بروی آیکون برنامه رایت کلیک کن و Show Package Contents رو بزن!
2 - حالا فایل Speed Download رو در مسیر Application/Speed Download 5/Speed Download.app/Contents/MacOS اور رایت کن! (یعنی Replace کن!)
3 - حالا برنامه رو باز کن و آپدیت برنامه رو غیر فعال کن!
4 - همین!
میشه بگین چه جوری باید کرکش کنم
واقعن محشری پسر
پروسه ی speed download انجام شد ممنون
...
۱ - وقتی ادوب ایلاستریتور رو باز می کنم این پیغام رو میده و پشت سر هم از دستورش اطاعت میکنم و باز هم این پیغام رو میده
نرم افزار رو دوباره نصب کنم درست میشه؟
...
۲ - فکر کنید فایل ا تا ۱۴ رو انتخاب کنم . تا آنجا که می دانم برای این کار باید ۱ رو انتخاب کنم و بعد از گرفتن دکمه ی cmnd فایل ۱۴ رو هم انتخاب نمایم وقتی این کار رو انجام می دهم چرا چند فایل با هم انتخاب نمیشه؟؟؟
...
۳ - شما از بین مرورگرهای سافاری و فایرفاکس کدوم رو پیشنهاد می کنید، چرا؟
تو ایرماگ از سافاری رو نسبت به فایرفاکس ضعیف می دونستن ، احتمال ویروس گرفتن وجود داره در اون؟؟
Last edited by amirarsalaan; 15-04-2010 at 00:02.
بستگی داره!
اگر سریال داره! که باید سریال رو آنلاین وارد کنید!
اما اگر فایلی با نام بابیبون هست ، باید تو پوشه ی برنامه Replace کنید!
سیستم رو ریاستارت کن ، بعد با Onyx سیستم رو تمیز کن ! و پرمیشن ها رو هم تعمیر کن!...
۱ - وقتی ادوب ایلاستریتور رو باز می کنم این پیغام رو میده و پشت سر هم از دستورش اطاعت میکنم و باز هم این پیغام رو میده
نرم افزار رو دوباره نصب کنم درست میشه؟
اگر بازم این پیغام رو داد طبیعیه!
چون شما دارید از Master Collection استفاده میکنید! از طرف دیگه 10.6.3!
اگر به این نرم افزار نیازی ندارید بی خیالش شید!
ولی اگر براتون مهمه! باید دوباره نصب کنید!
به نظر من شما از مستر ی استفاده میکنید که قیمت بالایی داره! و شما با یک سریال راحت دورش زدید! پس دیگه فکر نکنم! زیاد مهم نشه که یه برنامه اش اینطوری شه!
شما cmnd رو نگه دار ! و دون دونه کلیک کن! همهش انتخاب میشه! میتونی با cmnd+a همه رو انتخاب کنی!...
۲ - فکر کنید فایل ا تا ۱۴ رو انتخاب کنم . تا آنجا که می دانم برای این کار باید ۱ رو انتخاب کنم و بعد از گرفتن دکمه ی cmnd فایل ۱۴ رو هم انتخاب نمایم وقتی این کار رو انجام می دهم چرا چند فایل با هم انتخاب نمیشه؟؟؟
...
۳ - شما از بین مرورگرهای سافاری و فایرفاکس کدوم رو پیشنهاد می کنید، چرا؟
تو ایرماگ از سافاری رو نسبت به فایرفاکس ضعیف می دونستن ، احتمال ویروس گرفتن وجود داره در اون؟؟
ویروس که نه! ولی ممکنه باگ داشته باشه!
ببین ، من از Opera 10 استفاده میکنم! خیلی هم راضیم! سرعتش معرکه است! بعدش هم سافاری!
میخواستم بدونم کسی تا حالا با برنامه Little Snitch کار کرده چون اون جوری که معلومه کارش خیلی درسته یعنی جلوی اتصال برنامه های کرک شده رو به اینترنت میگیره
اگه مقدوره لینکش رو تو سایت قرار بدین ما هم استفاده کنیم .
ببینید Little Snitch در حقیقت یک فایروال است و بس!
ولی میتونید ، باهاش خیلی کارا بکنید ، مثلا وقتی Photo Shop CS4 خواست لایسنس رو چک کنه! جلوش رو ببندید!
فقط یک چیزی میمونه ، اونم اینه که خود Little Snitch هم کرک شده است! پیس ممکنه خودش هم ...!
ولی نرم افزار مفیدیه ، من یادم رفته بود معرفیش کنم! ممنون از توجه شما!
خب بفرمایید :
__________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
راهی هست کهisync یک طرف کارش رو انجام بده یعنی من فقط میخوام که هرچی کانتکت رو مک هست رو بریزه رو گوشی و بر عکس رو لازم ندارم.گوشیم هم ۵۸۰۰
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)