الان توليد مك بوك متوقف شده ؟؟
الان توليد مك بوك متوقف شده ؟؟
خوب همون اپگریدش ارزش صبر کردن نداره؟
این دیگه اخرین سوال
ممنون از راهنمای![]()
خیر ، برای چی همچین فکر کردید!
حتی ممکنه آپگرید هم بشه!
فقط دیزانش به شکل سمبلیک در اومده! (رنگ سفید!)
پردازنده که به احتمال زیاد آپگرید میشه!
گرافیک هم آپگرید میشه و لی 100% چیپست گرافیک همون انویدیا خواهد بود!
رم و بقیه چیز ها ، امکان نداره ، که آپگرید شه! حتی دیزاین ثابت خواهد بود!
به نظر من صبر کردن ، برای چیزی که هنوز معلوم نیست ! یه خورده غیر منطقیه! اما اگر عجله ای ندارید ، صبر کنید!
ولی توقع زیادی از سری جدید نداشته باشید!
دوست عزیز ، شما اگر بی نهایت سئوال هم بپرسی (به خاطر آواتارت هم که شده!این دیگه اخرین سوال
ممنون از راهنمای![]()
) ؛ من دونه دونه جوابتو میدم!
پس این حرف رو نزن!
مخلصیم![]()
داداشی ممنون خیلی لطف کردی
انشاالله شنبه میرم از الماس بخرم![]()
آخه خودتون گفته بوديد كه سياست اپل طوري هست كه با معرفي جديد محصولش براي اينكه قيمت محصول قبلي پايين نياد توليد محصول قبلي رو متوقف مي كنه . گفتم شايد با ورود مك بوك پرو ديگه مك بوك توليد نشه . مثل آيفون كه وقتي مدل جديد اومد توليد قبلي متوقف شد.
سلام دوستان
بالاخره mb991ll/a رو خریدم.بینظیره.الآن دارم با مک بوکم تایپ میکنم.با مرورگر safari.بعد از ۲ - ۳ ساعت به مک عادت کردم.خیلی لذت بخشه.با راحتی تمام هم با boot camp ویندوز xp رو نصب کردم .حالا فهمیدم که اگه لپ تاپی غیر این میخریدم ضرر میکردم.واقعا خدا این فروم رو مخصوصا microsoft 24 عزیز روحفظ کنه که تمام شبهات من رو در مورد شایعات برطرف کرد.البته مشکلات و سوالات هم به مرور پیش میان که حتما مزاحم شما عزیزان میشم.
مرسی
با سلام و شب بخیر
اعیاد را خدمت تمام دوستان تبریک و تهنیت عرض می کنم.
مبارک باشه جناب vimana . . . ان شا الله همیشه برات کار کنه که همواره تمام محصولات اپل همین ویژگی رو دارن.
با اجازه ی دوست بسیار عزیزم Microsoft24 کبیر
مباركه
اين حرفها رو نزنيد كه باعث تحريك من ميشه براي خريد . البته شرايطم كامل بود همين شنبه مي رفتم براي خريد.
بله . كاملا باهاتون موافقم . با حضور شخصي مثل آقا اميد خيلي از دوستان جواب سوالاتشون رو كامل گرفتن و باعث شد كه فروش مك بوك پرو ( تو ايران ) در اين مدتي كه اميد جان در اين تايپيك فعاليت دارند بيشتر بشه . واقعا با حوصله بالا جواب دوستان رو ميدن
البته با اين تشكر ها نمي شه ازشون قدرداني كرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)