فرمت فایلام mkv یا wma یا aviیاmpegهست که راحت با برنامهsamsung pc share manager share میشه ولی توی تلوزیون تو قسمت movies چیزی وجود نداره در حالیکه با mp3و عکس مشکلی ندارم ممنون میشم مشکلمو حل کنین
یکی لطف کنه مشکل منو حل کنه
فرمت فایلام mkv یا wma یا aviیاmpegهست که راحت با برنامهsamsung pc share manager share میشه ولی توی تلوزیون تو قسمت movies چیزی وجود نداره در حالیکه با mp3و عکس مشکلی ندارم ممنون میشم مشکلمو حل کنین
یکی لطف کنه مشکل منو حل کنه
فایل شما اصلا شیر نشده چون اگه شیر بشه حتی اگه tv نتونه پخش کنه توی قسمت movies میاره
شما فعلا این مواردو چک کن ببین همش درسته:
فایروال ویندوز یا آنتی ویروس خاموش
تنظیمات samsung pc share manager:
1:در منوی share قسمت set device policy باید اسم tv باشه و دکمه روبروش در حالت accept باشه
3:هر فولدر جدیدی رو که شیر میکنی بعدش باید از منوی share قسمت refresh DB رو بزنی و بعد وارد قسمت media در tv بشی
4:در منوی SERVER قسمت server باید در حالت on باشه
توی tv وقتی وارد media میشی باید دکمه قرمز از روی کنترل بزنی تا لیست دستگاهها ظاهر بشه بعدش باید
pc share manager رو انتخاب کنی
اگه میخواید از اینترنت tv استفاده کنید تیک خوردن گزینه آخر مهمه اگه نه که نیاز نیست اما برای تیک خوردن گزینه آخری باید دو کار در تنظیمات شبکه tv انجام بدی یکی صحیح وارد کردن آیپی geteway ( همون ip کامپیوتر هست) و dns که باید از کانکشن adsl تون در بیارید , دوم کانکشن adsl باید در شبکه share شده باشه
برای اشتراک گزاری فایلها شما موارد بالا که برای جناب ommid1365 گفتمو چک کن اینجا هم که مرحله 7 به بعدش در این مورد توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما یه بار مودم و tv رو بدون pc مستقیم به هم وصل کن تنظیمات شبکه tv رو در حالت اتوماتیک بزار ببین وصل میشه یا نه
اصلا نرم افزار نصب نمیشه
میگه ورژن قدیمی روی سیستم هست
جیکار کنم این ارور نده ؟
بالاخره با راهنماییهای جنابstarparsمشکل من حل شد
من 2 تا مشکل دارم:
1.لن مودمم به لن رسیورم وصله و مودمم یک پورت لن بیشتر نداره!هم می خوام از ----- استفاده کنم هم می خوام کامپیوترم رو با تلویزیون شر کنم.وقتی کابل لن رو از مودم درآوردم و به لن مادربرد زدم تیکهای تلویزیون خورده نشد.حتما بایستی مودمم 2 پورته باشه تا بتونم از هر دو استفاده کنم؟جای دیگری از کارم می لنگه؟
2.تمام تیکها خورده می شه و فایر والم خاموشه ولی وقتی می خوام در تلویزیون فایلها رو ببینم.عبارت"نمی توان درخواست را کامل کرد.media play به صفحه اصلی بازخواهد گشت" نمایان می شود.
3.در ضمن منی فقط می خوام فایلهام رو شر کنم احتیاجه که منو مخفی را فعال کنم؟
با تشکر
نسخه قدیمیه هم نصب نمیشه؟
شما یه بار با نرم افزار های remover یا uninstaller پاکش کن
شما الان روی کامپیوترت چنتا پورت لن داری ؟ اگه همه دستگاه ها رو میخوای شبکه کنی یا باید روی pc سه تا پورت شبکه بزاری یا اینکه یه سوییچ بگیری. البته میتونی یه کارت شبکه جدا واسه وصل کردن tv برای pc بگیری
نیازی نیست مودم حتما 2 پورت داشته باشه
سوال 2 در چه حالتیه ؟ یعنی کابل شبکه رو مستقیم از pc به tv وصل کردی؟
راهنمای زیر رو که خوندی
پست 192 رو هم حتما ببین و چک کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فقط برای شیر کردن فایلها میخوای شبکه کنی معمولا نیازی نیست به منو مخفی بری ولی اگه اونم انجام بدی بهتره
Last edited by starpars; 09-04-2010 at 21:56.
کابل شبکه ام که از tv به مدمم وصله 20 متره!ممکنه به خاطر بلند بودن کابل باشه؟راهی هست؟یا ربطی نداره اون علامت مثلث زرد رنگ ظاهر میشه؟
نه ریمو میشه نه UNISTALL ورژن قدیمی دیگه نصب نمیشه
فکرکنم کنم یه نصب ویندوزمجددرو دستم گذاشت
دیگه راهی نیست ؟
شما چرا tv رو به مودم وصل کردی آخه !!!
شما کابلو مستقیم از tv به pc وصل کن و تنظیمات ip رو در pc و tv هم باتوجه به آموزش انجام بده بعدش هم تنظیمات نرم افزار samsung کار تمومه و فایلاتو شیر میکنی
طول کابل اگه cat5 باشه تا 100 متر مشکلی نداره واسه من 17 متره
اون علامت هم طبیعیه
البته اینا رو توی آموزش گفتم نمیدونم شما دقیقا خوندی یا نه
عزیز شما با نرم افزار های مخصوص UNISTALL امتحان کردی
از بچه های انجمن نرم افزار / درخواست نرم افزار / میتونی کمک بگیری
اتفاقا بهترین روش، اتصال مستقیم تلویزیون به مودم است. به شرطیکه مودم دارای بیش از یک پورت لن باشه. با اینکار احتیاجی به ست کردن آی پی هم ندارید و خود مودم به همه Device هایی که بهش وصله آی پی میده. ضمن اینکه براحتی میتونید از اینترنت در تلویزیونتون استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)