اين مشكل توليد رنگ مشكي بالاخره حل شد يا نه؟
اين مشكل توليد رنگ مشكي بالاخره حل شد يا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه G10 فرکانس تصویرش 600 نیست؟؟
پس چرا با HDMI ورودی بیش از 60 هرتز را قبول نمیکنه؟؟؟
حداکثر که من امتحان کردم 59.9 هرتز بوده
چه طور میشه این فرکانس ورودی تصویر رو افزایش داد؟؟؟؟؟؟؟
تا انجایی که من خودنم هرتزی که در تلویزیون ها ( کلا در همه مارک ها نه فقط پاناسونیک ) با هرتزی که در مانیتور ها استفاده میشه فرق می کنه و هر کدوم باسه یک کارکرد ساخته شدن. ( بالاخره یک فرق اساسی بین تلویزیون و مانیتور پیدا کردم )
تا انجایی که خودنم هرتز ها در تلویزیون باسه بهتر نمایش دادن استاندارد های تصاویر تلویزیون که 24 فریم 30 فریم 60 فریم ( که تو مانیتور ها همان 60 هرتز می گیم ) و ... هست سازگار شده تا تصاویر رو به بهترین شکل نشون بده ولی در مانیتور ها هرتز همان تعداد ریفریش شدن صفحه هست که در ثانیه رخ می ده.
بررسی که کردم تعداد محدودی تلوزیون این قابلیت رو دارن که بیشتر از 60 هرتز رو نشون بدن ( تو پاناسونیک مدل های جدید که 3d پخش می کنن باسه پخش از 120 هرتز رو که ما تو مانیتور ها می شناسیم به صورت استاندارد ساپورت می کنن ولی مطلبی در مورد استفاده از ان توسط پی سی ندیدم ...احتمال هنوز کسی تست نکرده )
تو بیشتر برند ها هم همینطور هست و در کل بیشتر تلویزیون ها باسه نمایش تصاویر که در استاندارد های جهانی تنظیم شده و همه سازنده ها قبول کردن سازگار کردن نه باسه کار با Pc
معمولا تو سایز بالای از یک سری مانیتور های سایز بزرگ استفاده می کنن ( که البته تو بازار ایران ظاهرا نیست ) که از هرتز های بالا پشتیبانی می کنن. تو جستجو ها که دیدم باسه هرتزهای بالا از این جور مانیتور ها استفاده میشه.
پ ن :
تا انجا که جستجو کردم تو تلوزیون ها هم فعلا مارک میتسوبیشی می تونه ساپورت 120 هرتز رو تو بعضی از مدل های معمولی اش داشته باشه که تو بازار ایران نیست.
سعيد جان مدتي هست دوستان مدلهاي جديد پانا رو ميگيرند (v,s)و يكم به فراموشي سپرده شده اين محصول خوب![]()
تا اونجا كه يادمه v كه 42 وارد نشده s هم اگه سري 10 باشه خيلي با g فرق داره.
شما موضوغ بیار ما بحث کنیم
بهتر بود تاپیک های جامع می زاشتن نه فقط باسه یک مدل
مثلا میشه تیتر این تاپیک رو کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که عمومی شه و بشه در مورد همه تلویزیون ها بحث کرد بهتره![]()
البته تاپيك مشابهي در مورد پاناسونيك داريم كه اكثر دوستان كوچ كردن اون طرف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انجا هم زده
بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما
یعنی مدل های قدیمی رو شامل نمیشه و مسائل فنی هم شامل نیست.
باید یک تاپیک عمومی در این موارد باسه هر مارک بزارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)