تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس دهنده اينترنت شما در قزوین کدام است ؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • صبانت

14 28.57%
  • قزوین نت (پیشگامان کویر)

6 12.24%
  • شاتل

17 34.69%
  • پارس آنلاین

11 22.45%
  • فن آوا

1 2.04%
صفحه 20 از 32 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 320

نام تاپيک: اینترنت استان قزوین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من قزوین نیستم ولی آره . البته من نماینده فن آوا م
    حدس زدم
    ایمان م یتونی بگی منظورت از مصرف منصفانه چی هست؟
    دوم اینکه با چیزی که گفتم ایا واقعا این پهنای باند را بدون ایجاد محدودیت یا کم کردن سرعت بهم میدن؟
    قبلش گفتم حجم مصرفی من بالاست و نمی خوام مثل شاتل محدودیت باشه که عملا نزاره کسی پهنای باند رو مصرف کنه و کمتر از تعهداتش باشه و کاهش سرعت داشته باشه
    یعنی سرعت دانلود من در فن اوا پاییتر از 120 نمیشه و بدون اعمال محدودیت یا کاهش سرعت میزاره من از 45 گیگی که دارم استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه Emad-1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

صبانت فکر کنم مصرف منصفانه داره ولی فن آوا نه .
    واسه همین حجمت تموم نمیشه !
    "حجم منصفانه" با "حداقل ترافیک مصرفی" فرق داره ؟ یا جفتش یکیه فقط اسماش فرق میکنه ؟

این لیست تعرفه های نامحدود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من یه سوالی دارم. الان بطور مثال نامحدود فن آوا 256 با حداقل حجم 10 گیگ بگیریم، بعد از 10 گیگ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ آیا میشه 20 گیگ دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد ؟ یا اینکه بعد از 10 گیگ باید سر بزاریم به بیابون ؟
    Last edited by Emad-1992; 01-11-2014 at 15:12.

3. این کاربر از Emad-1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

حدس زدم
    ایمان م یتونی بگی منظورت از مصرف منصفانه چی هست؟
    دوم اینکه با چیزی که گفتم ایا واقعا این پهنای باند را بدون ایجاد محدودیت یا کم کردن سرعت بهم میدن؟
    قبلش گفتم حجم مصرفی من بالاست و نمی خوام مثل شاتل محدودیت باشه که عملا نزاره کسی پهنای باند رو مصرف کنه و کمتر از تعهداتش باشه و کاهش سرعت داشته باشه
    یعنی سرعت دانلود من در فن اوا پاییتر از 120 نمیشه و بدون اعمال محدودیت یا کاهش سرعت میزاره من از 45 گیگی که دارم استفاده کنم؟
    سلام
    مصرف منصفانه مسخره بازی خیلی از شرکتهاست که خوشبختانه ما نداریم ! یعنی بهت سرویس نامحدود میفروشن ولی عملا حجمیه ! بعد از مصرف یک حجمی واسه باز کردن گوگل هم میتونی یک چرتی بزنی ! این مورد تو فن آوا نیست .
    ببین شما 45 گیگ نداری بلکه نامحدود داری ! اون 45 که نوشته طبق مصوبه تنظیم مقررات با این قیمت موظفه هر چقدر هم که سرویسش خراب باشه حداقل 45 گیگ بهت دانلود بده .
    بالاتر هم بشه هیچ اتفاقی خاصی نمیفته .
    در مورد سرعت ببین اینترنت پایدار توی ایران یک رویاست و من بهت قول بدم از 120 پایینتر نمیای که خالی بستم ولی میانگین صد به بالا خواهی گرفت این رو میتونم قول بدم .
    سرعت به چند مورد بستگی داره اولیش خود شرکته که با وجودی که من از وضعیت قزوین خبر ندارم ولی با توجه به سیاستهای فن آوا خیلی بعیده که پایینتر از 100 رو بخواد بهت بده و اگر هم به دلیل پر شدن پهنای باند این اتفاق بیفته مقطعی هست و فوری مشکل رو برطرف میکنیم البته اگر زیر ساخت همکاری کنه !
    دومیش هم خط خودته که چقدر نویز داشته باشه
    امیدوارم جواب سوالات رو گرفته باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

"حجم منصفانه" با "حداقل ترافیک مصرفی" فرق داره ؟ یا جفتش یکیه فقط اسماش فرق میکنه ؟

این لیست تعرفه های نامحدود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من یه سوالی دارم. الان بطور مثال نامحدود فن آوا 256 با حداقل حجم 10 گیگ بگیریم، بعد از 10 گیگ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ آیا میشه 20 گیگ دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد ؟ یا اینکه بعد از 10 گیگ باید سر بزاریم به بیابون ؟
    سلام
    فکر کنم جواب بالا جواب شما هم باشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منظورت از اینکه "هر چقدر هم سرویسش خراب باشه چیه" ؟! وقتی نتونه درست سرویس بده پس من مشتری هم نمیتونم مصرف کنم .
    اینجا من با مخابرات به ازای 512 89 تا دانلود داشتم برای مخابرات 2 مگی که گرفتم چیزی نزدیک 340 تا میشد این خودش نمایانگر این هست که میتونم سرویس با سرعت دانلود بهتری داشته باشم !؟

در مورد پست عماد من از حرف شما این برداشت رو میکنم چون مثلا تا 10 را تضمین کرده بعد از اون مقدار را با اون سرعت تضمین نمی کنه و میشه نتیجه گرفت که سرعت پایینتر میاد یا شایدم نشه دیگه دانلودی به معنای واقعیش کرد
    درسته؟
    Last edited by mohsen_blid; 01-11-2014 at 16:51.

داره خودمونی میشه Emad-1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

منظورت از اینکه "هر چقدر هم سرویسش خراب باشه چیه" ؟! وقتی نتونه درست سرویس بده پس من مشتری هم نمیتونم مصرف کنم .
    اینجا من با مخابرات به ازای 512 89 تا دانلود داشتم برای مخابرات 2 مگی که گرفتم چیزی نزدیک 340 تا میشد این خودش نمایانگر این هست که میتونم سرویس با سرعت دانلود بهتری داشته باشم !؟

در مورد پست عماد من از حرف شما این برداشت رو میکنم چون مثلا تا 10 را تضمین کرده بعد از اون مقدار را با اون سرعت تضمین نمی کنه و میشه نتیجه گرفت که سرعت پایینتر میاد یا شایدم نشه دیگه دانلودی به معنای واقعیش کرد
    درسته؟
    متأسفانه مخابرات با اون 2 سال نت نامحدودش همه رو معتاد کرد بعدم طرح و برداشت و همه رو بدبخت کرد. قبلا منم با سرعت 256 و 512 مخابرات، 40 و 80 کیلوبایت دانلود داشتم

من در ماه حدود 30-40 گیگ حداقل دانلود دارم، میخوام ببینم فن آوا میتونه این مقدارو پشتیبانی کنه یا نه. اگه بعد از 10 گیگ مشخص شده سرعت از 30 بشه 25 اصلا مشکلی نیست ما به همینم راضی ایم، ولی اگه قرارباشه مثل صبانت بشه 5-6 که فایده نداره. البته این دوستمون میگه که سرعت فرق نمیکنه.

در هر صورت من انتخاب دیگه ای ندارم غیر از این، چون هیچ جا پورت خالی ندارن. فردا شاید رفتم 1 ماهه سفارش دادم ببینم چی میشه.
    Last edited by Emad-1992; 01-11-2014 at 17:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

درسته؟
    بابا اون جمله که یک تشبیه بود منظورم اینه که تا اونجایی از نظر قانون میتونه سرعت افت داشته که کاربر حداقل اون حجم رو با اون سرعت بتونه بگیره .
    متوجه شدی ؟
    ببین شاید چند سال پیش از روی سرعتی که میرگرفتی من میتونستم الان بهت بگم خطت خوبه یا نه ولی الان که معلوم نیست روی چه سرعتی میبندن واقعا تا خطت چک نشه نمیتونم بهت بگم خط خوبی داری یا نه . ولی طبیعتا اگر نویزت زیاد بود 340 رو سخت میگرفتی . بازم نمیشه مطمین بود اینجوری
    اونیکه شما میگی میشه همون مصرف منصفانه که ! از صبح چند باری گفتم فن آوا حداقل در حال حاظر چیزی به نام مصرف منصفانه نداره ! و تا آخر قراردادت سرعتت همونیه که اول داشتی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عماد کجایی که می گن پورت خالی نداریم
    من فعلا یه پک پهنای باند خریدم از مخابرات تا کارام راه بیافته ممنون میشم منم در جریان کیفیت فن اوا بزاری من از نیمه اول 89 اینترنت مخابرات داشتم و حسابی معتاد اینترنت شدم
    تستش کردی منم در جریان بزار

ایمان عزیز بابت راهنماییهات خیلی ممنونم

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو شهر تاکستان کدوم ISP رو فیبر نوری میتونه سرویس بده؟

در آغاز فعالیت hacker 2 P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرویس خوبیه فن آوا ؟من پارس دارم شبی 3-4گیگ دالنود میکنه که به سلامتی میخوان برینن بهش.میخواستم ببینم از دوستان فن آوا داره سرعتش چطوره ؟ محدودیت سرعتی داره یا نه .1024 بخوام بگیرم کارت دانشجویی نمیخواد.کیفیت شبانش چطوره ؟ سرعت سرویسهاش اسمیه یا شیر میشه مثل پارس ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •