ببخشید دیگه اینقدر خنگ نیستم که ندونم بازی واسه pc یه دو سه هفته ای عقب افتاده.
ببخشید دیگه اینقدر خنگ نیستم که ندونم بازی واسه pc یه دو سه هفته ای عقب افتاده.
دوست عزیز حالا چرا قاطی میکنی ؟
شما گقتی چرا تاپیک به قول خودت بی بخار هست منم دلیل گفتم
چه ربطی داره! خوب نصب کن بازی کن دیگه!
بازی برای PC عقب افتاده
احتمالا بازم روی کرک دارن کار می کنن !!
از کی تاحالا 360 نصب میخواد ؟
روی کرک یا قفل ؟![]()
کرک !! اخه از بس تو AC2 آبروریزی کردن که حتی تو فرومای خارجی هم میگن دارن رو کرک کار می کنن کنایه از سخت بودن کرک کردن بازی هایی که با تکنولوژی های قفل گذاری جدید ساخته میشن
GamesMaster = 8.7
EuroGamer France = 8
Official PlayStation Magazine = 7
خوب همونطور که پیش بینی میشد امتیازا خیلی جالب نیستن و اگه اینطوری پیش بره میانگین کل امتیازای بازی حول و حوش 80 خواهد بود که خیلی جالب نیس.......... .
بازی فقط برای PSP و 360 و Wii رلیز شده ! چی رو نصب کنم ؟ 360 باید رایتش کرد .
IGN اصلي به بازي امتياز 8 داد .
از صداگذاري بازي تعريف شده و اينكه خود شخصيت پرنس صداي خوبي داره . گيم پلي و پلتفرمينگ و همچنين سيستم مبارزات بازي عالي كار شده . نويسنده ي IGN تاكيد كرده كه يوبي سافت ميتونه بازيهاي با گرافيك بالا بسازه ولي در اين بازي معلوم نيست چرا اينكار رو نكرده . به قول شايان ريزنمرات IGN :
Presentation : 7.5
Not the most polished PoP game to date, but the voice acting is still as good as ever.
Graphics : 7
The graphics are all over the place, looking great at times and awful at others. Ubisoft can make great looking games, so what happened here?
Sound : 8
The music is cool when it's around, and the original Prince voice actor is great.
Gameplay : 8
The platforming is as fun as ever, and the combat really comes into its own by the end of the game.
Lasting Appeal : 7
The game doesn't take that long to complete, and even with the Challenge mode I can't see people finding much reason to play it again.
OVERALL : 8
Impressive
امتيازات جديد ديگه :
GamePro : 90
Digital Chumps : 84
1UP : 83
GameDaily : 70
GameShark : 67
Eurogamer : 60
Last edited by hosseincode2008; 18-05-2010 at 22:44.
من امروز حدود نیم ساعت بعد از RDR اینو بازی کردم که واقعا بازی ضعیف بود!!!
باز هم یک مزخرف دیگه از Ubisoft که ایندفعه خیلی مزخرف تر از قبل شده!!!
IGN واقعا زیادی بهش 8 داده! GS که مطمئنم 7 یا 6 میده!! خیلی بازی مزخرفه!!!
طراحیه محیط قشنگه و بازی با یک CG یه فوق العاده شروع میشه ! اما هم طرز راه رفتن شخصیت رو میبینی میخوای بالا بیاری!!! دقیقا این بازی هایه 10 سال پیش مثل بچه ها میدوئه و میپره!
البته من خاطره ی دو سال پیش سره موضوع اون POP هنوز تو یادم هستش که چقدر Fan هایه بازی ریختن رو سرم...پس بهتره بیشتر از این نگم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)