البته منظورم نسخه xbox 360 بود نه نسخه pcسلام آدرس فروشگاه رو بده
محتوای مخفی: آدرس
البته منظورم نسخه xbox 360 بود نه نسخه pcسلام آدرس فروشگاه رو بده
محتوای مخفی: آدرس
خوب بالاخره بازی رسید دستم ...
همون چیزی که انتظارش رو داشتم از آب درومده !
نظر من تا به اینجا که 2 ساعتی بازی کردم :
گیم پلی خیلی سریع شده , گرافیک بهتر شده ( نمیشه گفت عالی ! )هیجان بازی 2 برابر قبل شده ! همش در حال سوپرایز بودم![]()
مکان های بازی بزرگتر از قبل ,چندتا موجود ! ()جدید هم دیدم که کمی دیوونه تشریف دارن ! ( من موندم انسان یهو تبدیل به این چیزا میزا میشه چرا اینقدر رشد پیدا میکنه !
)
داستان هم روال خوبی داره
رو درجه نرمال نسبت به قبل سختتره !
خوده ایزاک همش در حال استرسه ! تو بازی که بنده خدا همش استرس داره و یه توهماتی هم میزنه ! خل شده انگار![]()
![]()
نسخه ای که به دست شما رسیده PC هست یا نه؟
نه عزیز نسخه کنسولی هست !نسخه ای که به دست شما رسیده PC هست یا نه؟
نسخه pc هنوز تو بازار نیست ! کرک هم نیومده تا اونجا که خبر دارم !
دوستان pc باز توجه کنن وقتی نسخه pc اومد و دوستان تهیه کردن تو همین تاپیک میگن ... پس no spam لطفا( به کسی بر نخوره ها ... )
عزیز بگیر بازی کنآقا من نسخه ی 1 این بازیو بازی نکردم....
گفتم حالا نسخه ی 2 شو بگیرم...خیلی ترسناکه ؟؟ قشنگه ؟؟ لازم نیست که حتما نسخه ی 1 رو هم بازی کنم؟
با این تعاریف معلومه که قشنگه ! اینکه که دیگه پرسیدن نداره !
Last edited by mohammad_twe; 23-01-2011 at 18:35.
آقا من نسخه ی 1 این بازیو بازی نکردم....
گفتم حالا نسخه ی 2 شو بگیرم...خیلی ترسناکه ؟؟ قشنگه ؟؟ لازم نیست که حتما نسخه ی 1 رو هم بازی کنم؟
منم بازی رو گرفتم!
آقا پیشنهاد من به همه اینکه این بازی رو با چراغ خاموش و سینما خانواده تجربه نکنید...( تجربه کردم دقایقی قبل!! 2 تا سکته ناقص زدم الان اومدم زنگه تفریح)
راستی هرکی گفته بازی ترسناک نیست به عقلش شک میکنم...
دهنتو سرویس میکنه با تمامه وجود رو اعصابت راه میره
آخر اصلا ببینم میتونم تموم کنم ...
Last edited by 779; 23-01-2011 at 20:27.
آیا داستان شماره دوم به داستان شماره اول ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزایی داره
بازی ادامه نسخه اول هست!آیا داستان شماره دوم به داستان شماره اول ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزایی داره
این یارو منقد IGN تو نقدش نوشته بود بازی رو سه بار تموم کرده و نشسته نقد نوشته : دی
بابا دمشون گرم.
بالاخره بعد از مدتی یه بازی ترسناک باحال گیرمون اومد.
من که خیلی میترسم وقتی بازی میکنم.
انقدر میترسم که به جای اینکه اون موجودات نفرت انگیز منون غافل گیر کنن من غافل گیرشون میکنم![]()
یعنی حتما باید 1 رو بازی کنیم تا بفهمیم چیه جریان؟
واسه pc اومده؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)