تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 96 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

با سلام
    ایا این عدسی های platinum واقعا ساخت کره و مال کارخانه i & g هست یا تحت لیسانس این شرکت هست
    برای 1 جفت از این عدسی با شماره 2 با 4 و پلاستیک فتو 800000تومان پول دادم الته روی عدسی مارک i&g حک شده
    سلام والا درمورد این که پلاتینیوم ماله کجا هست نمیدونم ولی بهترین مارک i&g هست و با توجه به شماره عینکتون تقریبا همین حدود باید انتظار داشت

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

یه سوال الان بهترین نوع عدسی موجود تو بازار اسمش چییه وقیمتش من می خواهم خیلی فشرده باشه تا شیشه اش نازک باشه؟
    سلام بهترین مارک i&g هست قیمتش هم بسته به شماره انحنای عدسی و مکانی که شما خرید میکنید متفاوت هست
    دیگه اکثرا از پلاستیک استفاده میکنن تا شیشه

2. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال الان بهترین نوع عدسی موجود تو بازار اسمش چییه وقیمتش من می خواهم خیلی فشرده باشه تا شیشه اش نازک باشه؟
    اگر عینک نازک میخاین باید از شیشه های باضریب شکست بالا استفاده کنین. حداکثر ضریب شکست عدسی های عینک 1.9 هستش. این عدسی ها تولید داخل نیستن و کارخونه هایی مثل زایس آلمان و اسیلور فرانسه یا هویا ژاپن و... بصورت سفارشی براتون میزنن که قیمتشون بالا در میاد. عدسی های با ضریب شکست 1.8 هم وجود دارن که فکر کنم تو داخل کشور هم تولید میشن. البته باید با خود کارخونه تماس گرفت تا مطمئن شد. اما عدسی دیگه ای که فراوون و ارزون هست عدسی شیشه با ضریب شکست 1.7 هستش.

خوب اینهایی که گفتم عدسی هاشون از جنس شیشه هستن. عدسی های پلاستیک فشرده هم داریم. پلاستیک های فشرده هم دو نوع اند. یکی با ضریب شکست 1.67 و دومی با ضریب شکست 1.74 . قیمت هاشون هم نسبت به شیشه فشرده 1.7 بالاتر هستن. ضمنا کوتینگ ضد uv و آنتی رفلکس و ضد الکترو مگنتیک کامپیوتر هستن.

خود من چند تا مشتری داشتم که براشون شیشه 1.8 از فرانسه و ژاپن سفارش دادم. عدسی پلاستیک فشرده هم زیاد کار کردم و به نظرم اگه شما بتونین پلاستیک 1.74 سفارش بدین که عالیه. چون میشه بعد از دور تراشی عدسی ، پولیش زد و عملا ضخامت باقی مونده در اثر انعکاس نور به چشم نیاد. ضمن اینکه لایه آنتی رفلکس و... هم دارن.

آهان.. یه نکته مهم تو خرید فریم اینه که عینکی رو انتخاب کنی که طول عدسی هاش خیلی هم بزرگ نباشه چون این جوری ضخامت عدسی تا حد امکان تراش میخوره و نازک میشه. البته سایز عینک خیلی هم کوچیک هم انتخاب نکن چون هم از ناحیه گیجگاهی اذیتت میکنه و هم میدان دیدت رو کاهش میده.

موفق باشی

4. 9 کاربر از farshid_63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

10

سلام دوستان .

یه فریم Sergio Martini دارم که کیفیت خوب و طراحی خیلی خوبی هم داره ولی الان بعد از چند سالی که استفاده میکنم میخوام یه فریم اسپرت تر بگیرم .
    مارک Versace دیدم قیمت داد 300 طرحش کاملا کائوچویی بود .
    دوستان جای بهتری و 100 البته با قیمتای خیلی بهتری سراغ دارین که اگه لطف کنین PM کنین ممنون میشم .
    در ضمن یه سئوال اینکه ، یه فریم هم برای کسی میخوام که بتازگی باید از عینک استفاده کنه و 1 سالی هم هست که عمل زیباییه بینی انجام داده و میترسه از اینکه استفاده از فریم اشکالاتی برای بینیش ایجاد کنه ، میخوام بدونم که فریمایی صرفا مخصوص این مسئله وجود داره ؟؟؟

همین طرح کائوچویی که گفتین میتونه گزینه مناسبی برای بعد از جراحی زیبایی باشه. عینک های فلزی چون دو تا دماغک دارن ، بنابراین وزن عینک رو هم روی دو تا دماغک میندازن که باعث میشه تا از طرفین به دماغ فشار بیاد و جای دماغک ها روی بینی میمونن که این بع علت فشار اومدن به لایه چربی زیر پوسته. البته اگه جنس عدسی ها از شیشه باشن و سایز حدقه فریم هم بزرگ باشه که بیشتر سنگین میشه.

اما طرح کائوچویی چون وزن عینک رو روی کل دماغ پخش میکنن ، روی دماغ جای قرمز نمیذارن. البته اگه لنز هاش پلاستیک باشه خوبه. ضمنا اگر پشت رفلکس باشه توی نور شدید عالی عمل میکنه و اگه رانندگی هم میکنین (خصوصا رانندگی خارج شهر) ، حتما لنز هاش پولاروید باشن.

6. 4 کاربر از farshid_63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من سه ماه هست که عینک میزنم و یکی دو هفته هست که احساس میکنم زیر چشام گود شده البته اغلب کسایی که عینک زدن و دیدم وقتی عینکشونو برمیدارن زیر چشاشون گود میشه ولی گفتم برای کسایی هست که چند سال میزنن نه منی که سه ماه هم نشده
    چیکار کنم که از این گود شدن زیر چشم وقتی عینک میزنم جلوگیری کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض نیاز به کمک برای خرید عینک

با سلام
    من دانشجو هستم سال آخر ارشد
    امروز رفتم پیش اپتومتریست دانشگاهمون برا تعیین نمره چشم
    چشمام خیلی ضعیف هست
    قصد دارم لیزیک کنم تا سال دیگه
    شماره چشمام اینجوری هست راست 5.75-
    چپ 4.5- با 0.5 نمره آستیگمات
    من روی ضخامت شیشه ی عینک خیلی حساسم اصلا دوست ندارم دیگه از 4 میلی متر بیشتر بشه اگه بشه خیلی نمی زنم!
    حالا می خاستم ببینم شیشه هست که از این مقدار بیشتر نشه؟
    اگه هست باید بگم چی می خام؟ پلی کربنات این جور نیست؟
    بهترین شیشه عینک با این مشخصاتی که گفتم و هم چنین آنتی رفلکس بودن با یه قاب با کلاس حدود چند در میاد؟
    اگه لطف کنین یه عینک فروشی خوبم با قیمت مناسب بهم معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا شرق تهران
    با تشکر فراوان

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

10

سلام
    من سه ماه هست که عینک میزنم و یکی دو هفته هست که احساس میکنم زیر چشام گود شده البته اغلب کسایی که عینک زدن و دیدم وقتی عینکشونو برمیدارن زیر چشاشون گود میشه ولی گفتم برای کسایی هست که چند سال میزنن نه منی که سه ماه هم نشده
    چیکار کنم که از این گود شدن زیر چشم وقتی عینک میزنم جلوگیری کنم ؟
    سلام دوست خوبم

از نظر علمی و پزشکی استفاده از عینک طبی هیچ ربطی با گودی و سیاهی زیر چشم نداره ...
    مگر اینکه عینک با اطراف زیر چشم برخورد داشته باشه
    همچنین بهتره که فریم عینک سبک تر باشه ... (فریم های کائو چوئی سبک ترند)

همچنین این تاپیک را هم مطالعه کنید ، دوست دیگری نیز سوال شما را پرسیدند :

گودی زیر چشم ناشی از عینک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام
    من دانشجو هستم سال آخر ارشد
    امروز رفتم پیش اپتومتریست دانشگاهمون برا تعیین نمره چشم
    چشمام خیلی ضعیف هست
    قصد دارم لیزیک کنم تا سال دیگه
    شماره چشمام اینجوری هست راست 5.75-
    چپ 4.5- با 0.5 نمره آستیگمات
    من روی ضخامت شیشه ی عینک خیلی حساسم اصلا دوست ندارم دیگه از 4 میلی متر بیشتر بشه اگه بشه خیلی نمی زنم!
    حالا می خاستم ببینم شیشه هست که از این مقدار بیشتر نشه؟
    اگه هست باید بگم چی می خام؟ پلی کربنات این جور نیست؟
    بهترین شیشه عینک با این مشخصاتی که گفتم و هم چنین آنتی رفلکس بودن با یه قاب با کلاس حدود چند در میاد؟
    اگه لطف کنین یه عینک فروشی خوبم با قیمت مناسب بهم معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا شرق تهران
    با تشکر فراوان
    سلام عزیز ...

به هر عینک فروشی ای که رفتید همین مشخصات رو بگین و سوالتونو بپرسید تا جواب درست تری بگیرید

دوستان دیگه هم اگه میخواستند آدرس عینک فروشی هم بدهند
    بهتره با توجه به قوانین انجمن به صورت پ خ اطلاع بدند ...

موفق باشید

10. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عينك طبي پورش ( كاوچويي) اينايي كه ٦٠ تومن هست ضد حساسيت هست؟

در آغاز فعالیت korshidshab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اگر قصد لیزیک کردن داری حتما قبلش ازمایش بده چون من شنیدم
    میتونه عوارض قیر قابل جبرانی داشته باشه.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام اگر قصد لیزیک کردن داری حتما قبلش ازمایش بده چون من شنیدم
    میتونه عوارض قیر قابل جبرانی داشته باشه.
    چه آزمایشی باید داد ....

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام ... دوستان اگه ممکنه آدرس عینک فروشی های طرف قرارداد با بیمه نیروهای مسلح رو بم بدین.. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •