ویندوز اچ پی مخصوصه ؟
من کل درایورها و.... از سایت HP دانلود کردم می تونم یه ویندوز دیگه نصب کنم مثلا ویستا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز اچ پی مخصوصه ؟
من کل درایورها و.... از سایت HP دانلود کردم می تونم یه ویندوز دیگه نصب کنم مثلا ویستا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا حدود قيمتشم بزني با گارانتي ماديران رفتم كه به جمعتون بپيوندم.با تشكر
راستي باهاش چه چيزهايي دادن؟مودم اكسترنال و ....
شنيدم اين مدل TV tuner داره؟
با تشکر از پاسخ دوستان
1-علت اینگه می گید در استفاده از برق مستقیم باتری باید درون لپ تاپ باشه چیه؟ما که گیج شدیم یکی میگه باشه یکی میگه نباشه؟!فروشنده به من گفت باتری رو بذار 100 درصد شارژ بشه بعد باتری رو خارج کن و بذار کنار.گفت تو خونه یک محافظ برق بگیر و با اون از برق مستقیم استفاده کن. سوال دیگه ایکه برام پیش اومده اینکه اگه مدت طولانی از باتری استفاده نشه آیا مشکلی پیش می آد؟
2-از دوستان کسی از شارژ خورشیدی برای تامین برق لپ تاپ استفاده نمی کنه که به ما معرفی کنه؟
3-سوال بعدی اینکه چطوری می تونم به طور کامل و جامع بک آپ بگیرم یعنی هم از درایوها ویندوز و هم سخت افزاری؟با بک آپ آیااز نرم افزارهای ویندوز مثل آفیس و ... که نصب شده اند هم ریکاوری تهیه میشه که در دفعات بعدی بشه استفاده کرد؟لطفا نحوه بک آپ گیری را هم توضیح دهید؟
4-اسپیکر لپ تاپ من کمی خش خش می کنه برای دارندگان این لپ تاپ هم همینطوره؟؟؟
5-چندتا از بازیهای اچ پی بعد از استفاده به حالت پولی رفته اند ، آیا میشه کرکشون کرد یا سریال نامبر براشون تهیه کرد؟
6-من میخوام از اینترنت adsl در لپ تاپم استفاده کنم و توسط مودم و با کابل شبکه یا با پورت یو اس بی از مودم به لپتاپ متصل بشم ولی نمیدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم در ضمن مودم من بریج شده یعنی برای اتصال به اینترنت نیاز به شماره گیری ندارم و فقط آی پی و گت وی و دی ان اس را دارم.لطفا نحوه کار را توضیح بدید!
اگه به سوالام پاسخ بدید خیلی ممنون میشم![]()
بچه ها من بین 1390 و 2020 تو شک افتادم - نظر شما چیه ؟(با ذکر علت) مرسی
راستی گارانتی ایران اچ پی خوبه یا مادیران ؟
این لپ تاپ خریدن هم عجب داستانیه ها !!!
به نظر من فارغ از تفاوت های جزئی سخت افزاری 1390 و 2020 تقریبا تو یه رده هستن....
گرافیک 4650 مدل 1390 بهتر از 230M مدل 2020 هست، در عوض کش 2020 6 مگه... اگه درست یادم باشه...
فقط ممکنه i7 بودن cpu تو مدل 2020 باعث بروز یه سری ایراد بشه که متخصصا الان میگن.... البته تا امتحانشو پس بده طول میکشه...
در مورد گرماش هم که میگن اصلا نگران نباش. من با ساپورت خوده HP صحبت کردم و گفتن حتی بدون کول پد هم مشکلی پیش نمیاد. چون طراحی قطعات و آرایششون روی برد متناسب با این دمای کاری هست...
من که 1390 دارم... از زمونی که رونمایی شد گرفتمش... روزی حدود 20 ساعت باهاش کار میکنم.فقط 4 ساعت بعده دانلود شبانه استراحت میکنه... ازین زمان کاری هم حدود 4 ساعتش به گیم هایی در حد COD و شیفت میگذره... آخ هم نگفته... از لحاظ قیافه هم تقریبا یکی هستن. زیبایی خیره کننده HP مخصوصا تو این سری که دیگه حرف نداره.... دودل نباش... یکیشو بردار و حالشو ببر...
Last edited by الناز رادیان; 02-02-2010 at 05:03.
1- اگه درست یادم باشه یکی دوستان تو همین فروم متن مکاتبش رو با ساپورت گذاشته بود که طبق نظر خوده HP اگه از تهویه درست باتری و عدم سرایت گرما در حین کار بهش مطمئن هستین بزارین باتری روش بمونه...
2- اصلا استفاده از این نوع شارژ اونم واسه اینجور convertor های شارژ جای بحث داره...
3- فکر کنم منظورتون از سخت افزار نرم افزار بوده.... درایور ها که تو خوده ویندوز ارجینال هستن... اما برای گرفتن بک آپ از نرم افزار ها یا درایور ها توی ویندوزهای غیرارجینال دیگه بهترین و خوش دست ترین و در عین حال سریع ترین نرم افزار، Acronis true image 2010 هست که خیلی عالی جواب میده... تو انجمن به دنبال همین اسم بگردین، هم خودش هست و هم راهنمایی دوستان در مورد نحوه استفادش... من از دو تا ویندوزم روی درایو های C و D با حجم کلی 64 گیگ بک آپ گرفتم و هر کدوم از ویندوزها رو که لازم باشه با برنامه های روشون تو کسری از ساعت و بدون حضور پیش لپتاپ بر میگردونم.... اصلا استفاده از سیستم عامل بدون اینجور نرم افزارها یه اشتباهه اساسیه که باعث هدر رفتن وقت میشه....
4- در مورد خش خش HP ها که مشکلی ندارن... رو ماکزیمم صدا با یه آهنگ 128 mp3 روی هر چی لپتاپه کم میکنن... شاید کیفیت آهنگتون پایینه....؟!
5- بی خبرم... گرچه بعضیهاشون معتاد کننده هستن... ولی تا COD و شیفت و Dirt و امثالهم هست، وقتی به اونها نمیرسه... اگه اختصاصیه HP باشن که بعید میدونم، چون گستره زیادی نمیتونن داشته باشن که کسی پیدا بشه بخواد کرکشون کنه. در غیر اینصورت ممکنه ....
6- میتونین مودم رو مستقیم وصل کنین که این لازمش وجود درایور مودم برای اون ویندوزه
میتونین وایرلس استفاده کنین
یا از طریق شبکه کردن با یه سیستم دیگه که اینترنت داره. برای روش سوم میتونین تالار شبکه رو نگاه کنین و یه تاپیک مفیدی هست در مورد نحوه راه اندازی گیم نت کوچک.... اون میتونه کمکتون کنه... البته تاپیک در این مورد زیاده
اون دوستمون هم که در مورد نصب ویندوز دیگه همراه ویندوز ارجینال پرسیده بودن، باید بگم که بله میشه... البته اون درایورها مخصوص ویندوزی هستن که تو سایت نوشته شده... مثلا 7 یا ویستا... خودتون که بهتر میدونین... در ضمن ویندوز HP هم مختص خودش هست... بارزترین مشخصش تم نمادین HP هست که روی 7 همراهش نصبه...
تو انجمن نحوه انجام این کار به صورت خیلی واضح توضیح داده شده... البته اگه 7 دارین، نصب ویستا بازگشت به عقبه... اونم به شکلی فجیع... حالا نصب XP و ضرورت هاش در مورد برنامه های انگشت شمار یا راحتی اینترفیسش برای تازه کارها بحثه دیگه ایه...
یه مورد رو هم بگم که اگه سئوالی رو از من پرسیدین و جواب ندادم حمل بر بی ادبی نشه... کم به این انجمن سر میزنم. اگر pm خصوصی بدین با ایمیل مطلع میشم....
موفق باشین...
Last edited by الناز رادیان; 02-02-2010 at 05:00.
ماديران. 2020 بگير.. چون Cache خيلي مهمتر از بقيه موارده. سخت افزار بعد از يه مدت افت ميكنه. ولي اگر caache زياد باشه افت خيلي محسوس نيست. اما Cache پايين بعد از يه مدت آنچنان كاهش سرعتي پيدا ميكنه
من فقط می خواستم بدونم ویندوزش مخصوصه یا با همین ویندوز های 1000 تومانی هم میشه کار کرد.اون دوستمون هم که در مورد نصب ویندوز دیگه همراه ویندوز ارجینال پرسیده بودن، باید بگم که بله میشه... البته اون درایورها مخصوص ویندوزی هستن که تو سایت نوشته شده... مثلا 7 یا ویستا... خودتون که بهتر میدونین... در ضمن ویندوز HP هم مختص خودش هست... بارزترین مشخصش تم نمادین HP هست که روی 7 همراهش نصبه...
تو انجمن نحوه انجام این کار به صورت خیلی واضح توضیح داده شده... البته اگه 7 دارین، نصب ویستا بازگشت به عقبه... اونم به شکلی فجیع... حالا نصب XP و ضرورت هاش در مورد برنامه های انگشت شمار یا راحتی اینترفیسش برای تازه کارها بحثه دیگه ایه...
در ضمن من کل درایور ها رو دانلود کردم
Windows 7
Windows Vista
و...................
هیچی ندادن من که Tv Tuner این مدل رو هرچی گشتم ندیدم ولی داریورش رو تو سایت Hp گذاشته واسه دانلودراستي باهاش چه چيزهايي دادن؟مودم اكسترنال و ....
شنيدم اين مدل TV tuner داره؟
من خریدم 1650 تومان البته با ماوس و... شد 1690 تومانآقا حدود قيمتشم بزني با گارانتي ماديران رفتم كه به جمعتون بپيوندم.با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)