خدارو شکر یکی تعریف کرد از بازی.به بازی امیدوار شدیم.میگم شروع بازی چطوره؟
خدارو شکر یکی تعریف کرد از بازی.به بازی امیدوار شدیم.میگم شروع بازی چطوره؟
پس معلومه بازی در اون حدی که فکر می کردم هستش.
دوستان الان به سایت گیم اسپات برید قسمت امتیازهای pc اولا برای سایتهای دیگه فعلا یه دونه زده که اونم 9 داده بعد میانگین امتیازهای کاربران 8.6 هستش. به نظرم اگر حتی گیم اسپات 8 هم بده این بازی حتما فوق العاده هستش چون مثل اینکه بخش مولتی پلیر خوب نیست به خاطر همین شاید 1 امتیاز از این بازی حداقل کم میشه. بازیای این سبک معمولا بخش مولتی خوبی دارن. زیاد توجه نکنید چون بیشتر ما که توی ایران هستیم این بازیها رو فقط سیگنل اونارو بازی می کنیم.
راستی ما که توی تهران گشتیم پیدا نکردیم. جالب هستش نسخه xbox360 همه جا هستش ولی pc نبودش. تازه یه نفر می گفت برای pc این بازی اصلا نمیاد![]()
البته یه اشتباه کردم توی پست قبلی توی ویستا تست میکنم همونمقدر فریم رو میده ولی توی ویندوز7 با تنظیمات Very High و 16x Af و 4x AA تست کردم با Dx11 فریم بین 30_60 میچرخید بعضا 20هم میشد فقط میتونم بگم گرافیکش عالیه.
جالبیش اینه که توی ویستا هم Dx 11 فعاله
وحید مطمئنم فردا بری همه دارن چون توی مشهد هم من 5تا مغازه رفتم تا گیر اوردم همه میگفتن قرار بوده امروز به دستمون برسه ولی هنوز نیومده.
Last edited by alireza2099; 19-03-2010 at 00:43.
سلام
دوستانی که میخوان بازیو زود تر تموم کنن
این ترینرش هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wordship; 19-03-2010 at 09:56.
wordship جان یه کرک درست و حسابی و کم حجم از بازی میزاری برام
کرک من ماله skidrow هستش ولی بازی اجرا نمیشه
میگه درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن....رفتم آخرین درایورو دانلود کردم 196.21 برا ویندوز سون سری 9
نصب کردم ولی بازم میگه درایورتو آپدیت کن....و تو بازی نمیره
این طوری اپدیت کن:
اینم کرک ریزور1911:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wordship; 19-03-2010 at 15:03.
آپدیت کردم آخه...میگه بهترین درایور الان نصبه رو سیستمتون
بعد یه چیز دیگه...این آدرس که گذاشتی ماله کرک....وقتی کپی ... پیست میکنم میره تو صفحه اصلی سایت....نمیره تو آدرسی که خودت گذاشتی
Last edited by metaler-soad; 19-03-2010 at 15:26.
سلام
چون سایت اپدیت شده میره صفحه اصلی
metro2033رو پیدا کن و بگیر
سایت گیم اسپات به نسخه PC بازی امتیاز 8 داد. قبلا هم توضیح دادم با توجه به اینکه این سایت یه سری معیارهای خاصی داره و امسال هم یکمی سختگیر تر شده این امتیاز خیلی خوب هستش و اصلا شکست نخورده و یه باز ناب شوتر هست و برای تعطیلات عید این بازی خیلی خوب هستش.
با توجه به اینکه این بازی بخش مولتی خوبی نداره یکمی از امتیازش گیم اسپات کم می کنه پس واقعا بازی عالی هستش چون برای اون سایتها بخش مولتی اهمیت زیادی داره.
راستش وحید جان امروز یه تریلر از pmc دیدم اصلا با هاش حال نکردم.گرافیک زیاد جالبی نداشت.
(آدم وقتی mass effect2 بازی میکنه انتظاراش میره بالا هر چیزی نمی چسبه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)