تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 66 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دیگه . شاید اصلا منظور اون نمایندگی ها هم از اینکه اگر 3 به 3 بگیری تصویر در تصویر نخواهی داشت همین بوده که من بد متوجه شدم و گفتم چرند می گن

دوست من برای اینکه تصویر در تصویر رو داشته باشید باید هر 5 فیش کامپوننت پشت تلوزیون پر باشه
    یعنی 3 تا تصویر و 2 تا صدا ( که دوست شما دو تا صدا رو از ----- مثکه زده به سینما )

من 5 به 5 ی که دارم دقیقا 2 تاش از صدای ----- و 3 تاش از تصویر ----- گرفته شده و هر 5 تا به قسمت کامپوننت 1 یا 2 فرقی نمی کنه خورده
    بعدش عرض کردم که 3 به 3 هم می تونه استفاده کنه بشرطی که یه دو به دو هم برای تامین صدا بذاره کنارش . اون 2 به 2 لزوما نباید کامپونت باشه می تونه کامپوزیت عادی باشه ، اما باید از صدای ----- گرفته بشه و به صدای کامپونت وصل بشه . من اینو امتحان کردم و بازم تصویر در تصویر بود
    اما نکته همونه که گفتم
    از ----- 5 تا خروجی گرفتم ( حالا چه یه 5 به 5 . چه 3 به 3 + 2 به 2 ) و هر 5 قسمت ورودی 1 ( یا 2 ) کامپونت رو پر کردم با این 5 تا و تصویر در تصویرم هست

( برای اینکه صدای ----- و کلا هرچیزی که در تلوزیون دیده میشه از طریق باندهای سینما هم شنیده بشه ( که من خودم اینو دوست ندارم ) می تونید یک 2 به 2 تهیه کنید . از خروجی صدای خود تلوزیون ( دقیقا یک قسمت دوتایی خروجی داره ) بگیرید به ورودی سینما . لازم نیست از ----- مستقیم بگیرید به سینما . اینجوری هرچیزی از تلوزیون پخش بشه ( آنتن هوایی . فایل های تصویری روی usb . دوربین های دیجیتالی که متصل شده اند و ... صداش از سینما شنیده میشه )
    برای من الان این اتصال وصله ولی خودم کم پیش میاد سینما رو روشن کنم .

فکر کنم بد توضیح واضحات دادم . شرمنده .

از آقا احسانم بابت این عکسی که از تصویر اصلی و فرعی گذاشتند متشکرم
    بازم سوالی بود در خدمتم
    خب دیگه همین.شما 5 تا خروجی از رسیورتون گرفتین یعنی 3 تصویر و 2 تا صدای چپ و راست و اونارو به ورودی کامپوننت تی وی زدین. درحالی که این رفیق ما رسیورش فقط 3 تا خروجی داره (یکی تصویر و 2 تا صدای چپ و راست) که هیچ چاره ای نداره جز اینکه به ورودی AV وصلشون کنه و در نتیجه = تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره چون AV و تی وی هردو سورس فرعی اند.
    فقط یه فیش 2 به 2 هم از خروجی AUX تی وی زده به ورودی AUX سینما زده که می تونه صدای ماهواره و تی وی و ... رو روی سینما داشته باشه و تاثیری روی این قضیه نداره.
    فکر نکنم فقط به خاطر یه تصویر در تصویر ارزش داشته باشه که ----- رو عوض کرد.حتی اگه ----- HD هم بگیریم بازم چون شبکه های ایرانی همه SD هستن و در بهترین حالت رزولیشن 576*720 رو دارن (مثل pmc و...) بازم فرقی به حال ما نمی کنه.اینو گفتم چون بعضا در بعضی جاها گفته میشه که باید ----- HD بگیریم برای HDTV ها.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

suffer جون بعد از اين همه مدت اومدي فقط يه عكس گذاشتي!
    يه خورده در موردش توضيح بده please.

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا نوی بی690 گزینه Screen Fit هیچ وقت کار نمی کنه و همش باید روی 16:9 نگاه کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ميگم تو اين تصوير بالا و پايين تصوير سياهه يا به قوله معروف اسكوپه اين به پلاسماي شما ضرر نميزنه يا همون bourn in... براش پيش نمياد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

خب دیگه همین.شما 5 تا خروجی از رسیورتون گرفتین یعنی 3 تصویر و 2 تا صدای چپ و راست و اونارو به ورودی کامپوننت تی وی زدین. درحالی که این رفیق ما رسیورش فقط 3 تا خروجی داره (یکی تصویر و 2 تا صدای چپ و راست) که هیچ چاره ای نداره جز اینکه به ورودی AV وصلشون کنه و در نتیجه = تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره چون AV و تی وی هردو سورس فرعی اند.
    فقط یه فیش 2 به 2 هم از خروجی AUX تی وی زده به ورودی AUX سینما زده که می تونه صدای ماهواره و تی وی و ... رو روی سینما داشته باشه و تاثیری روی این قضیه نداره.
    فکر نکنم فقط به خاطر یه تصویر در تصویر ارزش داشته باشه که ----- رو عوض کرد.حتی اگه ----- HD هم بگیریم بازم چون شبکه های ایرانی همه SD هستن و در بهترین حالت رزولیشن 576*720 رو دارن (مثل pmc و...) بازم فرقی به حال ما نمی کنه.اینو گفتم چون بعضا در بعضی جاها گفته میشه که باید ----- HD بگیریم برای HDTV ها.

سلام دوست من
    خب توی این مورد ، داشتن رسیوری که خروجی کامپوننت داشته باشه ، شرط اصلی هست و من بخاطر نوشته قبلیتون فکر کردم ----- دوستتون خروجی کامپونت هم داره

ببینید ----- این رفیق ما که بی690 داره مثل ----- منه که از این معمولی هاست و فقط 3 تا جای فیش کامپوننت داره که با فیش 3 به 3 به کامپوننت تی وی وصل میشه یعنی AV یک یا دو و یه فیش 2 به 2 کامپوننت هم زده به سینما
    وقتی ----- خروجی کامپونت نداره ، دیگه کابل کامپونت فایده ای نداره . اگر داره که توضیح دادم چه جوریها میشه وصلش کرد . تازه من ویدئو رو اومدم از طریق کامپونت به تلوزیون وصل کنم ( همین کاری که دوستتون کرده . چون ویدئو هم خروجی AV کامپوزیت داره . ولی اصلا درست نشون نمی داد . آخرش از طریق AV معمولی وصلش کردم )

فقط اینو بگم که تنها مزیت ارتباط از طریق کامپوننت ، دسترسی به تصویر در تصویر نیست و همونطور که در پستهای قبلی نوشتم ، این نوع اتصال روی کیفیت رنگ و خود تصویر هم تاثیر مثبتی داره و بخصوص روی زیرنویس های شبکه ها

این عکس امروز موقع مسابقه پرسپولیس - سپاهان گرفته شده . البته لازم به توضیح نیست که عکس موبایلی هست . فقط می خواستم تصویر در تصویر رو نشون بدم

ضمنا ----- HD انتخاب بدی نیست . درسته در مورد شبکه های داخلی و SD شاید تنها کاری که بکنه این باشه که خروجی رو با نویز کمتری انتقال بده اما خب توانایی دریافت کانالهای HD رو دارند و قطعا بیننده اونجا از تلوزیونش واقعا لذت می بره

7. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از توضیحتون.اشتباه از من بود که اشتباها تایپ کردم:
    3
    تا جای فیش کامپوننت داره
    منظورم همون کامپوزیت بود

من الان نمی دونم چرا تلویزیون این بابا اول میشد گزینه Screen Fit رو انتخاب کرد ولی الان به هیچ وجه و در هیچ کدوم از مد تصویر ها نمیشه.مال شما هم همین طوریه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

كنتراست عكسي كه گذاشتم 100% هست و تصوير هم hd هست اما فكر كنم يه كم نورش زياده . عكس با موبايل n82 گرفته شده . بقيه عكسهارو به زودي ميزارم . از شبكه هاي داخل هم ميزارم ..
    Last edited by SuffEr; 29-11-2009 at 10:51.

11. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مظورم همون سایز تصویر هست که توی تنظیمات picture option چند گزینه داره : 16:9 , wide zoom , zoom , 4:3 و Screen fit که Screen fitش در هیچ حالتی قابل انتخاب نیست.روی ریموت هم دکمه p.size بین این چند گزینه شیفت می کنه ولی بدون Screen fit

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مظورم همون سایز تصویر هست که توی تنظیمات picture option چند گزینه داره : 16:9 , wide zoom , zoom , 4:3 و Screen fit که Screen fitش در هیچ حالتی قابل انتخاب نیست.روی ریموت هم دکمه p.size بین این چند گزینه شیفت می کنه ولی بدون Screen fit
    سلام
    خب برای منم فقط همین 4 گزینه همیشه فعال هست
    و گزینه ای بعنوان fit تنها وقتی قابل رویته که فایلهای تصویری ( فیلم ) رو از روی usb اجرا کنم یا فرضا از سینما چیزی پخش بشه

پ.ن :
    ضمنا به اطلاع می رساند که b690 فیلمهایی که از طریق ----- روی usb ضبط شده ( فرمت ts ) بشکل باقلوا از طریق usb پخش می کند . کلا میشه گفت که اجرای فیلم از روی usb در تلوزیون b690 بشکل عجیب و غریبی شامل اغلب فرمتها میشه و از این جهت این تلوزیون واقعا بی نظیره

14. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •