من هم تو این دو ماه که گرفتم چون دانلود سنگین و زیاد نداشتم به مشکل برنخوردم فکر خوبی هم هست چون سرعت از 30 بالاتر نمیره ملت 24 ساعت می ذارن دانلود حق بقیه خورده میشه
من هم تو این دو ماه که گرفتم چون دانلود سنگین و زیاد نداشتم به مشکل برنخوردم فکر خوبی هم هست چون سرعت از 30 بالاتر نمیره ملت 24 ساعت می ذارن دانلود حق بقیه خورده میشه
اینی که شما دوستان می گید مطلب دیگه ای هست
پس نباید به اسم نامحدود بدن
حرفتون درسته.ولی شما قیمت ها رو با شرکتای دیگه مقایسه کنید.مخابرات با این قیمتی که داره میده،اگه محدودیت نذاره،خود شما یک ماه هم دووم نمیاری.سریع از مخابرات زده میشی.محدودیت 2 گیگ در روز با سرعت 256 تقریبا مفهوم نا محدود رو داره.من نمی دونم شما چطور 24 ساعته 2 گیگ دانلود کردی؟ولی 2 گیگ خیلی محدودیت حساب نمیاد.فکرمی کنم شما خیلی به حرفهای مخابرات کلید می کنید.توی کشور ما کی پای حرفش ایستاده که مخابرات هم مثل اون باشه؟وگرنه من خیلی دوست دارم هرکس توی ایران هر حرفی میزنه،بهش عمل کنه ولی کجاس؟
Last edited by Theoden; 31-08-2010 at 00:33.
این رو هم مد نظر داشته باشید که اگه شما روزی 2 گیگ دانلود کنید میشه ماهی 60 گیگ! پس میشه گفت محدودیت سرویس مخابرات حدود 60 گیگ در ماهه!
256 امشب
![]()
Last edited by mahdi-mb; 30-08-2010 at 19:08.
جناب mahdi-mb میشه لطفا بگین Dns رو چه سروری ست کردید چون من هر چی تست میگیرم پینگ رو بالای 300 نشون میده
Last edited by ttsoft; 31-08-2010 at 05:43.
ای دی اس ال شهر همدان.سرویس 256 کیلوبیت.
جالبه تقریبا از ظهری پینگ تایم های مخابرات رفته رو 800 سرعت هم به شدت افت کرده من فکر کردم مشکل از خط منه ولی الان در این تست که شما گذاشتید معلومه مشکل عمومیه پشتیبانی هم که جواب نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 پارس آنلاین ... 2روزی میش که سرعت پارس افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rouzbeh_ziafati; 31-08-2010 at 16:02.
پس معلومه که مشکل سراسریه.حالا ببینیم کدوم یکی از خطوط فیبر کشور توسط لنگر کشتی،دوچرخه،هواپیما قطع شده!
256 مخابرات
همینطور که مشخصه سرعت و پینگ افت کرده شهر ها و ISP های دیگه هم ظاهرا" مشکل دارن!
![]()
Last edited by mahdi-mb; 31-08-2010 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)