با سلام..من یک عدد hp-dv6 1203 دارم که cpu آن amd هست..دمای ان را با نرم افزار در حالت عادی که تست میکنم مابین 49 تا 51 متغیر هست ..ایا باید از cool pad استفاده کنم؟؟
با سلام..من یک عدد hp-dv6 1203 دارم که cpu آن amd هست..دمای ان را با نرم افزار در حالت عادی که تست میکنم مابین 49 تا 51 متغیر هست ..ایا باید از cool pad استفاده کنم؟؟
سلام
یه سئوال دام ایا لپ تاپ ها دارای مودم adsl داخلی هست
چه باید کرد ؟
مودم کوچک adsl تو بازار هست ؟
ایا این کارت تی وی خوبه ؟
Smart TV Hybrid Pro
قیمت 69 تومان
توضیح
تنها کارت تی وی با درایور 64 بیتی ،جهت انواع لپ تاپ و کامپیوتر
کوچکترین کارت تي وي Hybrid موجود (ديجيتال/آنالوگ) با قابليت کپچر از ودیو و دوربین فیلم برداری با فرمت های DVD & VCD و دريافت 14 كانال دیجیتال (جام جم 1و2، سحر و...) درحال حاضر در تهران و بزودی در سراسر کشور می باشد. سازگار با ويندوز Win7 ,Vista و XP ، داراي تيونر راديو اف ام استريو و داراي برنامه Media Player حرفه اي و درایور 32/64 بیتی، به همراه يك عدد آنتن تلسكوپي كوچك و قوي با يک سال گارانتي رایان فرید
مشخصات فني :
1- دریافت کانال های دیجیتال و آنالوگ با کیفیت عالی
2- آنتن مجزاي High Sensitive با گیرندگی بالا و بدون نیاز به اتصال آنتن هوایی
3- راديوFM
4- دارای ريموت كنترل
5- داراي ورودي Composite از طريق كابل جهت ضبط تصاوير از منابع مختلف و RF-TV و يا دوربين و ويدئو به صورت مستقيم
6- امكان ضبطصدا و تصوير با فرمت هاي استاندارد WMV ، MPEG 1/2/4 ، WMA ، MP3
7- امكان ضبط تصاویر با فرمت هاي استانداردSVCD ،DVD ،VCD (با كيفيت بالا)
8- سازگار با صداي High Definition Onboard
9- هماهنگ با سيستم هاي تلويزيوني جهاني و اسكن كامل كانالهای Pal ,Secam ,NTSC
10- پشتيباني از تكنولوژي Time Shift جهت از دست ندادن تماشاي زنده لحظه اي از تصاوير تلويزيوني
11- امكان برنامه ريزي ضبطكانالهاي تلويزيوني از قبل (Schedule Recording)
13- امكان گرفتن عكس از رويتصاوير ورودي (Snapshot)
خیر شما نیازی نداری![]()
مودم داخلی ای دی اس ال روی هیچ نوت بوكی نیست
كارت تی وی هم سلیقه ای هست
اما مشكل فنی و كیفی ندارن خیالت راحت
سلام.
ایول آقا حمید تاپیکت خیلی کاربردیه ، دمت گرم و دستت درد نکنه.
من میخوام تا چند روز دیگه 4736زد یا 4736 جی بگیرم ... به نظرتون این لوازم جانبی براش نیازه ؟:
کول پد - (لپتاپم داخل خونه ممکنه دائم روشن باشه و فقط باش عکس ببینم ) نیازه به نظرتون ؟ چه مارکی + قیمتش؟ تشکر
موس مستقل از تاچ پد خود نوت بوك : با فتوشاپ کار میکنم و با تاچ پد اصلا نمیتونم کارامو راه بندازم .... موس وایرلس بگیرم به نظرتون یا ماوس معمولی ؟ اگه وایرلس ،بگید چه مارکی + قیمتش. تشکر
HDMI :چه جوری از HDMI لپتاپم استفاده کنم ؟ ینی هیچ راهی نداره اگه تلویزیون هم HDMI نداشته باشه ؟ یادم registered user بهم گفته بود که یه تبدیل هست که میتونه اینکارو بکنه. ینی میشه به TV های ساده هم وصلش کرد.اگه میدونید بهم بگید. تشکراما متاسفانه 2 نکته مهم داره :
اول اینکه این کابل و پورت 2سر HDMI هست،یعنی مقابل هم باید حتما HDMI داشته باشه
دوم اینکه کابلش به گران هست مخصوصا كابل بلند
اگه لوازم جانبیه دیگه به درد سری 4736 میخوره حتما بگید.
پیشاپیش ممنون.![]()
Last edited by brain; 30-01-2010 at 11:56.
مودم ای دی اس ال خارجی چی داریم ؟ میشه معرفی کنیدمودم داخلی ای دی اس ال روی هیچ نوت بوكی نیست
كارت تی وی هم سلیقه ای هست
اما مشكل فنی و كیفی ندارن خیالت راحت
اصرار دارید از HDMI استفاده کنید؟ اگه اینطوره که باید از این استفاده کنید: HDMI to Composite/Component Converter
که خب فکر نمی کنم زبر 100 تومن باشه.
اما خب چرا از VGA استفاده نمی کنید؟ یعنی همچین چیزی:
یا
سلام دوستان من یه macbook pro15 دارم تو یکی از تاپیک ها در یکی از اعضا در مورد کیس های speck گفته بود که محافظ و روکش لپتاپند و خیلی قشنگند میخواستم بدونم قیمتش چقدره و از کجا میتونم اصلشو گیر بیارم
تبدیل اچ دی ام ای به معمولی نداریم چون در واقع یك عقب گرد بزرگ در زمینه تكنولوژی هست
اما تبدیل وی جی به تلویزیون داریم
البته فقط تصویر صدا رو هم باید جداگانه بدی تو اسپیكر مستقل از تلویوزیون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)