فكر كنم اينا تو همين رنج قيمتند پس همين جا جا ميگم
يك لپ تاپ كه براي بازي خيلي خوب باشه و كلا تو كاراي ديگه هم كم نياره از بين اينا كدومه ؟
sony fw 490
del xps 1530
hp dv6 1225
???
فكر كنم اينا تو همين رنج قيمتند پس همين جا جا ميگم
يك لپ تاپ كه براي بازي خيلي خوب باشه و كلا تو كاراي ديگه هم كم نياره از بين اينا كدومه ؟
sony fw 490
del xps 1530
hp dv6 1225
???
در مورد داغ کردن باید بگم که سونی fw جزو خنک ترین نوت بوک های game در بازار هست.
برای کارهای معمولی که اصلا داغ نمی کنه
برای بازی ها هم دمای نوت بوک قابل توجه هست.
اگه یک بازی سنگین رو در بهترین حالت اجرا کنی و بیش از 2 ساعت بازی کنی دمای پردازنده به 55 درجه میرسه که واقعا عالیه! خیلی نوت بوک ها دماشون در این مدت به بیش از 90 درجه هم میرسه
دمای کارت گرافیک به 65 و دمای هارد هم به 35 میرسه.
پس در کل نوت بوک خنکی هست.
در مورد نصب ویندوز XP به صورت معمولی نمیشه این کار رو انجام داد و مشکل شناخته نشدن هارد به وجود میاد که ربطی به سونی نداره و همشون اینجوری هستن و شما باید یه CD ویندوز XP خودت درست کنی و دیگه هیچ مشکلی نخواهی داشت.
گارانتی الماس بهتر و معتبر تر از امرتات هست.
امرتات تازگی ها آب رفته![]()
کاش مدل سونی رو مشخص میکردین که بشه راهنمایی کرد.
سری XPS 1530 واقعا قدیمی شده و خریدش اصلا توصیه نمیشه و بی خیالش بشو. یه زمانی برای بازی ها خوب بود ولی الان اصلا برای game مناسب نیست و در کل قدیمی شده.
در کل fw490DFB و 1225 دارای مشخصات نسبتا یکسانی هستن و میشه با هم مقایسشون کرد
هردو نوت بوک های خوبی برای بازی هستن اما DFB گرون شده و الان شاید خرید 1225 مناسب تر باشه.
اگه به تاپیکش مراجعه کنی اطلاعات خوبی گیرت میاد
مطمئنی سری 5 از fw اومده؟ گفتی شکه شدم و رفتم کل سایت سونی رو زیر و رو کردم چیزی نیافتم.
تو سایت b2b هم که چیزی نبود!
حالا اگه سری جدیدش اومده کارت گرافیکش چیه؟ چه فرقی با سری قبلش کرده؟![]()
lممنون
متوجه منظورت نشدم که خودم ویندوز xp درست کنم!!!!!!
و در مورد پارتیشن بندی چیزی شنیدید شما
یکی می گفت به ارتیشن اولیه نمی شه دست زد و همیشه یه درایو خواهی داشت!!!!
بعد امرتات آب رفته!!!!
البته الماس رو یه جا سه ساله گارانتی می کرد و یکی دیگه از فروشنده ها می گفت که بعضی ها کارتهای گارانتی رو خودشون چاپ می کنن . چه جوری میشه فهمید کارت گارانتی اصله؟؟؟
و یه سوال دیگه اینکه این VGN که توی لیست مدلهای سونی مینویسن منظورشون چیه؟
من تا لپتاپما خریدم، همون لحظه در 10 دقیقه پارتیشن بندیش کردم و مشکلی نیست.
با نرم افزاری مثل Acronis Disk DirectoSuite می تونید به راحتی پارتیشن بندی کنید و حجم پارتیشن ها یا فرمتشون را تغییر بدین.
در ابتدا هم نوت بوک شما 2 پارتیشن داره نه یدونه.
در مورد ویندوز XP چون لپتاپ های جدید هاردشون sata هست به مشکل بر میخورید و باید با نرم افزاری مثل Nlite فایل های درایور ساتا رو به cd اضافه کنید! فقط همین! به سادگی هرچه تمام تر این کار اجام میگیره.
منظورم ار آب رفتن کارانتی اینه که خدمات نسبت به قبل کمتر شده و اعتبار هم کمتر.
اگه از نمایندگی های اصلی الماس که آدرس و شمارشونا می تونی از خود شرکت بگیری نوت بوکتا خریداری کنی وست مشکلی از اصل بودن یا نبودن گارانتی پیش نمیاد
vgn هم اول تمامی نوت بوک های سونی میاد و منحصر به سری خاصی نیست
هنوز به صورت رسمی نیومده .
منم اشتباه گفتم تو سایتش اومده . منظورم این بود که به زودی قراره بیاد . در مورد تغییراتش هم هنوز به صورت کامل مشخص نیست ولی یکیش ویندوز 7 هست . احتمالا یکیش هم هارد 500 هست .
البته تو سایت سونی انگلیس 3 مدل از سری 5 رو زده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی اما اینگار سایتش با وجود اینکه ماله سونی غلط زیاد داره
پردازنده p7450 رو نوشته 2.8Ghz 6mb که اشتباه خیلی ضایعیه از طرفی صفحه نمایش رو نوشته
X-black LCD with multiple lamp
که تا اونجایی که من میدونم آخرین باری که از این تکنولوژی استفاده شد برای سری FZ بوده.
اگه قرار باشه کارت گرافیک و رم و....تغیری نداشته باشن چرا اسمشا می زاره سری جدید؟![]()
یه لب تاب با مشخصات
cpu 2.5
'گرافیک بالا
وزن زیر 2 کیلو
خوشگل
چی پیشنهاد می کنید
لطفا از برند دل یا سونی یا اچ پی
درسته منم تو چند تا انجمن خارجی بحثشون رو میدیم اونها هم انتقاد کرده بودند اما باید منتظر باشیم تا رسما بیاد ببینیم چه تغییراتی کرده .
فعلا در حد حرفه فعلا و نمیشه چیزی رو به قطعیت گفت .
----------------------------------------------
برای وزن زیر 2 کیلو باید بری سراغ 13 اینچ و تو این رنج قیمت و مشخصاتی که شما میخواید من از سری sr سونی یک مدل براتون پیشنهاد میدم :یه لب تاب با مشخصات
cpu 2.5
'گرافیک بالا
وزن زیر 2 کیلو
خوشگل
چی پیشنهاد می کنید
لطفا از برند دل یا سونی یا اچ پی
490JBB
cpu core2duo 2.5 3 mb cache
ram 3gb ddr2
h.d.d 250 gb 5400 rpm
display 13.3 wxga xbright 1280*800 LED
VGA aTI 4570 512mb upto 1700
HDMI
1.8 KG
USA
قیمت هم حدود 1500000
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)