تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 67 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

احتمالا اگر از آخرین نسخه ویندوز استفاده کنید و قبل از هر کاری بعد از نصب آپدیت رو خاموش کنید و want2.5.5 رو نصب کنید گزینه genuine کلا حذف میشه ولی دیگه ریست نمیشه. ممکنه چون شما کرک دیگه استفاده کردید اینجوریه. اما اگر حوصله ندارید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید صبر کنید من تا پس فردا تست می کنم. چون الآن دارم آخرین نسخه ویندوز رو دانلود میکنم دیشب 1 گیگش رفت امشب هم 1 گیگ حدود 500 مگ میمونه که فردا شب باید بگذارم بره بعد خودم تست میکنم اگر با رفتن genuine مشکل ریست برطرف شد به شما می گم....
    موفق باشید
    بله درسته از ورزن ویندوزه
    من wat اجرا کردم از دیروز هم اپدیت هامم کاملا فعاله اپدیت هم میشه
    مشکل ریست هم ندارم
    ویندوز رو عوض کنید 100% جواب میگیرید

2. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

به غیر از عوض کردن ویندوز با استافده از Repair یا Upgrade هم اینکار ممکنه!!!

4. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

احتمالا اگر از آخرین نسخه ویندوز استفاده کنید و قبل از هر کاری بعد از نصب آپدیت رو خاموش کنید و want2.5.5 رو نصب کنید گزینه genuine کلا حذف میشه ولی دیگه ریست نمیشه. ممکنه چون شما کرک دیگه استفاده کردید اینجوریه. اما اگر حوصله ندارید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید صبر کنید من تا پس فردا تست می کنم. چون الآن دارم آخرین نسخه ویندوز رو دانلود میکنم دیشب 1 گیگش رفت امشب هم 1 گیگ حدود 500 مگ میمونه که فردا شب باید بگذارم بره بعد خودم تست میکنم اگر با رفتن genuine مشکل ریست برطرف شد به شما می گم....
    موفق باشید

سلام
    ممنون، ولی من یه عالمه برنامه رو سیستممو دارم، مشکلم در عوض کردن ویندوز نصب کردن دوباره اوناست، برای منم Genuine حذف شد . ولی این کرکی که شما دادید یکی از خصوصیاتش پاک کردن اطلاعات کرک های قبلیست ، ولی برای من در هر حال نشد....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم مثل شما خیلی برنامه دارم اما اگر با این روش درست بشه که خوب چاره ای ندارم دوباره برنامه ها رو نصب می کنم اما اگر نشه و خراب بمونه که دیگه خیلی افتضاح میشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من هم مثل شما خیلی برنامه دارم اما اگر با این روش درست بشه که خوب چاره ای ندارم دوباره برنامه ها رو نصب می کنم اما اگر نشه و خراب بمونه که دیگه خیلی افتضاح میشه!
    نخیر...
    شما با آپگرید میتونی تنظیمات خودت رو حفظ کنی...!
    فقط Upgrade کن!

8. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره میشه اما به آپگرید معتقد نیستم و تجربه ای که داشتم ویندوزی که خالص و از ابتدا نصب کنید کارایی و سرعت بهتری داره نسب به آبپگرید.
    البته اینجا ویندوز زیاد تغییر نمیکنه و مثل آپگرید از ویستا و 7 نیست اما اگر به مقالات سایت خود مایکروسافت هم برید اول پیشنهاد میکنه به صورت مجزا نصب بشه اما برای کسایی که مشکل ساز و می خوان برنامه هاشون حفظ بشه راه حل آپگرید رو پیشنهاد میکنه. و خودش میگه مسلما در حالت نصب جدید ویندوز سالم تری خواهید داشت!

10. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

منظورتون از آپ گرید ، repair هست؟ ، تو منوی بوت یا آپ دیت از طربق اینترنت، سوال دیگه که داشتم اینه که آیا اگر از repair کنیم تمام آیکن های برنامه های نصب شده تو منوی استارت از بین می رن، (مثل XP) یا تغییری نمی کنن. کلا کسی 7 رو repair کرده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

10

منظورتون از آپ گرید ، repair هست؟ ، تو منوی بوت یا آپ دیت از طربق اینترنت، سوال دیگه که داشتم اینه که آیا اگر از repair کنیم تمام آیکن های برنامه های نصب شده تو منوی استارت از بین می رن، (مثل XP) یا تغییری نمی کنن. کلا کسی 7 رو repair کرده؟
    ممنون
    نخیر اتفاق خاصی نمیفته...البته اگر نرم افزار ها به ویندوز XP وابسته باشه دیگه ممکنه توی سون کار نکنه!!!

13. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

آره میشه اما به آپگرید معتقد نیستم و تجربه ای که داشتم ویندوزی که خالص و از ابتدا نصب کنید کارایی و سرعت بهتری داره نسب به آبپگرید.
    البته اینجا ویندوز زیاد تغییر نمیکنه و مثل آپگرید از ویستا و 7 نیست اما اگر به مقالات سایت خود مایکروسافت هم برید اول پیشنهاد میکنه به صورت مجزا نصب بشه اما برای کسایی که مشکل ساز و می خوان برنامه هاشون حفظ بشه راه حل آپگرید رو پیشنهاد میکنه. و خودش میگه مسلما در حالت نصب جدید ویندوز سالم تری خواهید داشت!

من هم با شما موافقم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

اما ممکنه upgrade یکم به کامیوتر فشار وارد کنه و حجم بیشتری میگیره چون باید یک سری برنامه هارم تو خودش حفظ کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •