بله درسته از ورزن ویندوزه
من wat اجرا کردم از دیروز هم اپدیت هامم کاملا فعاله اپدیت هم میشه
مشکل ریست هم ندارم
ویندوز رو عوض کنید 100% جواب میگیرید
بله درسته از ورزن ویندوزه
من wat اجرا کردم از دیروز هم اپدیت هامم کاملا فعاله اپدیت هم میشه
مشکل ریست هم ندارم
ویندوز رو عوض کنید 100% جواب میگیرید
به غیر از عوض کردن ویندوز با استافده از Repair یا Upgrade هم اینکار ممکنه!!!
سلام
ممنون، ولی من یه عالمه برنامه رو سیستممو دارم، مشکلم در عوض کردن ویندوز نصب کردن دوباره اوناست، برای منم Genuine حذف شد . ولی این کرکی که شما دادید یکی از خصوصیاتش پاک کردن اطلاعات کرک های قبلیست ، ولی برای من در هر حال نشد....
من هم مثل شما خیلی برنامه دارم اما اگر با این روش درست بشه که خوب چاره ای ندارم دوباره برنامه ها رو نصب می کنم اما اگر نشه و خراب بمونه که دیگه خیلی افتضاح میشه!
نخیر...
شما با آپگرید میتونی تنظیمات خودت رو حفظ کنی...!
فقط Upgrade کن!![]()
آره میشه اما به آپگرید معتقد نیستم و تجربه ای که داشتم ویندوزی که خالص و از ابتدا نصب کنید کارایی و سرعت بهتری داره نسب به آبپگرید.
البته اینجا ویندوز زیاد تغییر نمیکنه و مثل آپگرید از ویستا و 7 نیست اما اگر به مقالات سایت خود مایکروسافت هم برید اول پیشنهاد میکنه به صورت مجزا نصب بشه اما برای کسایی که مشکل ساز و می خوان برنامه هاشون حفظ بشه راه حل آپگرید رو پیشنهاد میکنه. و خودش میگه مسلما در حالت نصب جدید ویندوز سالم تری خواهید داشت!
منظورتون از آپ گرید ، repair هست؟ ، تو منوی بوت یا آپ دیت از طربق اینترنت، سوال دیگه که داشتم اینه که آیا اگر از repair کنیم تمام آیکن های برنامه های نصب شده تو منوی استارت از بین می رن، (مثل XP) یا تغییری نمی کنن. کلا کسی 7 رو repair کرده؟
ممنون
نخیر اتفاق خاصی نمیفته...البته اگر نرم افزار ها به ویندوز XP وابسته باشه دیگه ممکنه توی سون کار نکنه!!!
من هم با شما موافقم
اما ممکنه upgrade یکم به کامیوتر فشار وارد کنه و حجم بیشتری میگیره چون باید یک سری برنامه هارم تو خودش حفظ کنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)