تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 162 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

dr.mc عکسو دوباره گذاشتم لطفاً راهنمایی کن ایا اون لایه ای که درست نکردیم باید سمت بالا باشه (U)

http://www.mediafire.com/i/?guodim21mw2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

ممنون از ِ dr.mc به خاطر اون pdf .من چند تا سوال دارم تو عکس نوشتم . خواهش می کنم توضیح بدین .

خواهش می کنم
    ببین دوست من
    پرانتز اول شماره ی الگوریتم ها هستند و پرانتز دوم هم در مورد الگوریتم یه توضیح مختصر داده
    کاری با این قسمت ها نداریم

فردریک برای هر حالت یک یا چند الگوریتم داده و شماره هاشو هم به صورت A , b گذاشته
    شما کافیه یکی از اون الگوریتم ها رو اجرا کنید
    هر کدوم که راحت ترید

3. این کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ممنون dr.mc بابت این توضیح

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

بهترین رکورد من برای حل روبیک 3*3 1.40 است . (یک دقیقه لایه اول . ایجاد کراس و کامل کردن سطح اول) ( چهل ثانیه هم واسه کامل کردن سطح دوم و سوم ) .
    می شه یه نفر چند تا ترفند یا راهنمایی به ما بده تا ما سریعتر سطح اول رو تکمیل کنیم .
    1 دقیقه زیاده
    از الگوریتم R'D' R D نباید بیش از 1 بار استفاده کنی
    با استفاده از تجربه باید کوتاهترین راهو بری

این پست و مطالعه کن شاید یکم کمکت کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای کراس زدن
    گاهی اوقات لازمه لبه های سفید که توی سطح سفید نیستند رو ابتدا همشونو ببری توی سطح زرد
    و بعد سریع با حرکت های 2F ببریشون سر جا

همچنین
    باید روبیکت خوب باشه و
    نیاز به تمرین زیاد داری

اگه از قانون انگشت ها هم استفاده کنی که چه بهتر ....

6. 2 کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

به کمک آموزشی که Mr6768 عزیز توی صحه اول گزاشتن بالاخره تونستم این روبیک جادویی را حل کنم. رکوردم تا بحال 1:53.60 هست که فکر کنم برای کسی که تازه 4 روز هست که تونسته روبیک رو حل کنه خوب باشه.

الانم دارم میرم سراغ روش فردریک ببینم می تونم الگوریتم ها رو حفظ کنم یا نه.

امروز داشتم توی سایت های خارجی می گشتم که چند تا PDF جالب پیدا کردم. توش به دو مورد جالب بر خوردم که اینجا برای شما هم می گذارم.

قبلش باید روبیک را کامل حل کرده باشین.

راستی برای روانکاری روبیک از چه چیزی استفاده می کنن؟ روبیک من یه هوا سفت هست.

یه سوال دیگه هم داشتم. توی حل ردیف دوم بعضی مواقع یه گوشه سرجاش هست ولی برعکسه. من برای حلش مجبورم دو بار فرمول اون قسمت رو برم. ایا روش دیگه ای هست که یه مقدار سریعتر باشه>
    Last edited by IceLord; 06-04-2010 at 00:30.

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام دوستان

به کمک آموزشی که Mr6768 عزیز توی صحه اول گزاشتن بالاخره تونستم این روبیک جادویی را حل کنم. رکوردم تا بحال 1:53.60 هست که فکر کنم برای کسی که تازه 4 روز هست که تونسته روبیک رو حل کنه خوب باشه.

الانم دارم میرم سراغ روش فردریک ببینم می تونم الگوریتم ها رو حفظ کنم یا نه.

امروز داشتم توی سایت های خارجی می گشتم که چند تا PDF جالب پیدا کردم. توش به دو مورد جالب بر خوردم که اینجا برای شما هم می گذارم.

قبلش باید روبیک را کامل حل کرده باشین.

راستی برای روانکاری روبیک از چه چیزی استفاده می کنن؟ روبیک من یه هوا سفت هست.

یه سوال دیگه هم داشتم. توی حل ردیف دوم بعضی مواقع یه گوشه سرجاش هست ولی برعکسه. من برای حلش مجبورم دو بار فرمول اون قسمت رو برم. ایا روش دیگه ای هست که یه مقدار سریعتر باشه>
    سلام ، تبریک میگم.با یه کم تمرین سعی کن سرعت انگشتات رو ببری بالا تا سرعتت رو ببری بالا.در ضمن برو صفحه اول همین تاپیک یه لینکی گذاشتم برای سریعتر شدن در مکعب روبیک ، حتما از اون استفاده کن.

در ضمن برای اون مشکلی که داری یعنی بعضی اوقات اون برعکس هستش ، شما میتونی مستقیم از همین فرمول استفاده کنی :

F' U' F U2 F' U2 F U' R U R'

(دقت کن که من اینو کپی کردم 'R به صورت R افتاده و اون ' پشت F ) و در ضمن برای زدن این الگوریتم رنگ قرمز Front شما هست.

برای روغن کاری سعی کن یه روبیک خوب بخری مثل مارک Revenge یا Dian Sheng (اگه درست نوشته باشم)
    البته اونا روبیک های خوبی نیستن . داخل ایران مثلا اینا خوبن و یعدش سعی مکعب ها رو بازی کنی و زیرشون یه چیزی مثل (وازلین یا یکی از بچه گفته بود اسپری Silicom که من هنوز امتحانش نکردم) بزنی.

9. 3 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .
    من دو الی سه روز هست که حل روبیک رو شروع کردم و باید بگم که هیچی بلد نیستم . هنوز توی همون ساخت صلیب موندم و نمی دونم باید چی کار کنم .
    مکعب روبیکم 3*3 و اصل ایران هست .
    خیلی دوست دارم یاد بگیرم . اما به هر دری زدم کسی نبود در رو بازکنه .
    اگر کسی بتونه به من کمک کنه خیلی ممنون می شم .
    من چند صفحه از انجمن رو خوندم اما چیزی نفهمیدم .... راستش رو بخواید ای کیو بالایی ندارم اما پشتکارم خوبه ...
    در ضمن اصلا زبان انگلیسی رو بلد نیستم و نمی تونم از فایل های اموزشی به زبان انگلیسی استفاده کنم .
    حالا کسی هست که به من کمک کنه ؟؟؟؟؟ اگر کسی اینکار رو بکنه خیلی ازش ممنون می شم .

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام ، تبریک میگم.با یه کم تمرین سعی کن سرعت انگشتات رو ببری بالا تا سرعتت رو ببری بالا.در ضمن برو صفحه اول همین تاپیک یه لینکی گذاشتم برای سریعتر شدن در مکعب روبیک ، حتما از اون استفاده کن.

در ضمن برای اون مشکلی که داری یعنی بعضی اوقات اون برعکس هستش ، شما میتونی مستقیم از همین فرمول استفاده کنی :

F' U' F U2 F' U2 F U' R U R'

(دقت کن که من اینو کپی کردم 'R به صورت R افتاده و اون ' پشت F ) و در ضمن برای زدن این الگوریتم رنگ قرمز Front شما هست.

برای روغن کاری سعی کن یه روبیک خوب بخری مثل مارک Revenge یا Dian Sheng (اگه درست نوشته باشم)
    البته اونا روبیک های خوبی نیستن . داخل ایران مثلا اینا خوبن و یعدش سعی مکعب ها رو بازی کنی و زیرشون یه چیزی مثل (وازلین یا یکی از بچه گفته بود اسپری Silicom که من هنوز امتحانش نکردم) بزنی.
    دستت درد نکنه. ولی این روش هم همون 13 حرکت هست و اگه دو بار هم بخوام همون فرمول ابتدایی رو برم بازم 13 حرکت میشه و در کل فرقی نمی کنه.

منم روبیک Dian Sheng خریدم ولی روغن و آچار مخصوص نداشت. قیمتش هم 4200 بود. مثل اینکه اصلی نیست.

کسی می تونه این F2L رو آموزش بده؟ من که چیزی ازش نفهمیدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من همین الان تونستم تا لایه ی دوم رو با استفاده از این فایل اموزشی حلش کنم .
    اما یک مشکلی دارم و این که از روی الگوریتم هایی که برای لایه ی سوم داده شده وقتی می خوام حل کنم کل مکعب خراب می شه و باید از اول شروع کنم .
    می شه الگوریتم های حل لایه ی سوم رو در مکعب3*3 بگید . البته به صورت ساده . ( مثلا با عکس . چون این جوری خیلی راحت تر می شه حلش کرد )

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

دستت درد نکنه. ولی این روش هم همون 13 حرکت هست و اگه دو بار هم بخوام همون فرمول ابتدایی رو برم بازم 13 حرکت میشه و در کل فرقی نمی کنه.

منم روبیک Dian Sheng خریدم ولی روغن و آچار مخصوص نداشت. قیمتش هم 4200 بود. مثل اینکه اصلی نیست.

کسی می تونه این F2L رو آموزش بده؟ من که چیزی ازش نفهمیدم.

روش فردریک که شما به اسم f2l میشناسیش آموزش خاصی نداره همش الگوریتمه.
    شما صلیب درست می کنی بعد با فرمول های F2l دولایه اول رو کامل می کنی و بعد با فرمول های OLL و PLL روبیک رو کامل می کنی !
    میتونی به سایت خود فردریک بری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •