ببخشید من مکانیک سیالات نجف آباد قبول شدم (کارنامه در پست های قبل)
دانشگاه نجف آباد از نظر امکانات چه طوره..................؟
ببخشید من مکانیک سیالات نجف آباد قبول شدم (کارنامه در پست های قبل)
دانشگاه نجف آباد از نظر امکانات چه طوره..................؟
ببخشید من با رتبه 287 سراسری به نظرت میرم آزاد ؟حالا این رشته رو قبول شدی می ری.
من که با کله می رم . چو ن برای این کنکور یه کلمه هم درس نخونم
تازه یه چیز جالب چهار تا از درساما پاس نکردم .![]()
![]()
من پارسال 4900 بودم امسال شدم 5400. اگه همونطوری درس بخونی نمیشه.باید خیلی تلاش کنی.
موقع انتخاب رشته یه ذره دست پایین انتخاب کن.
موفق باشی.
منم پارسال 5700 بود حالا شد 8197 میتونی درس بخونی خیلی راحتهدوستان من امسال آزمایشی شرکت کردم و ترازم شد 4200 .....
اگر سال بعد امتحان بدم به نظرتون چقدر میشم ؟ می تونم تا 5700 خودمو بکشونم بالا ؟
الان يكي بهم گفت تو هفته ي قبل كنكور عالي بودي هفته بعده كنكور سراسري(كنكور آزادو ميگه)عالي بودي.همون جايي كه بايد خوب مي بودي خراب كردي.اينم شانس منه!تناوب خراب كردنش خورده به سراسري!
![]()
Last edited by hajnokhod; 02-09-2009 at 05:29.
ولا اگه بقیه ی دوستان فهمیدن شما چی گفتین منم فهمیدم چی گفتی !!!!!
یعنی چی؟ما هم نفهمیدیم
ببخشید فحش دادم.من که رتبه ی شما را نمی دونستم .
حالا چه رشته ای رو دوست داری .انتخاب اولت چیه...؟
تو این دنیا از من بدشانس تر کسی نیست. میبینید که این همه میگن فرزندان شاهد وجانباز این همه سهمیه دارن چشم بسته وارد دانشگاه میشن حالا ببینین که برای قبولی در انتخاب اولم به من 200 تا نمره اضافه نداده.
خدا از این ها نگذره که به من هم ظلم میکنن . من چاره ندارم که بمونم واسه سال بهد چون اون انتخاب اولم رو با هیچ رشته ای حتی با مهندسی برق شریف هم عوض نمی کنم .
شکایت هم رو میدم هرچند امیدی نیست که حل کنن. انشااله وقتی که سال بعد بی منت بدون سهمیه قبول شدم آبروی هرچی بنیاد شهید ودانشگاه آزاد رو میریزم .
تو انتخاب دوم هم بدون اعمال سهمیه قبول شدم که البته اعدام هم کنن نمیرم.
![]()
تو این دنیا از من بدشانس تر کسی نیست. میبینید که این همه میگن فرزندان شاهد وجانباز این همه سهمیه دارن چشم بسته وارد دانشگاه میشن حالا ببینین که برای قبولی در انتخاب اولم به من 200 تا نمره اضافه نداده.
خدا از این ها نگذره که به من هم ظلم میکنن . من چاره ندارم که بمونم واسه سال بهد چون اون انتخاب اولم رو با هیچ رشته ای حتی با مهندسی برق شریف هم عوض نمی کنم . شکایت هم رو می دم هرچند امیدی نیست که حل کنن. انشااله وقتی که سال بعد بی منت بدون سهمیه قبول شدم آبروی هرچی بنیاد شهید ودانشگاه آزاد رو میریزم .
تو انتخاب دوه هم بدون اعمال سهمیه قبول شدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)