تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 20 از 34 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

Intel Conroe نسل بعدي پردازنده هاي دسكتاپ اينتله كه با Pentium XE 965 و ... فرق زيادي داره و احتمالا تا سال 2007
    به بازار مياد.در تمام بنچماركها هم با كلاك پايين تر از FX-60 پرفورمنس بيشتري نشان داده(بطور قابل ملاحظه و بدون استثنا)

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوست عزیز شما می گی تا آخر سال 2007 . تا اون موقع زمین از این رو به اون رو شده . شما هم برید یه سی پی یو fx-60 رو با یه سی پی یو که سال پیش ساخته شده مقایسه کنید ! مهم سی پی یو هایی هست که الان در بازار هستن . این تستی هم که من گذاشتم مربوط به آخرین سی پی یو اینتل که در بازار اومده هست .
    راستی " بطور قابل ملاحظه و بدون استثنا " ، مطمئنی ؟ اگر هم اینچنین باشه بازم نمی شه نتیجه گرفت چون الان سال ...

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13 مثل اینکه نمیشه ما آخرین پستمون رو بزاریم

البته مغلطه كاري شما هم جاي تعجب داره
    جلوي اين همه قاضي و ملق بازي !!

به نظر من هر كدام از كاربران كه پست هاي اخير رو بخونند متوجه ميشوند كه چه كسي در صدد متشنج كردن فضا و دور كردن بحث...
    منم قبول دارم همه ميدونند كه كي دوباره بحث رو به جنجال كشوند

خوده سايت AMD ميديدي كه بنده اشتباه ننوشته ام ....
    منم گفتم شما اشتباه ننوشتي اون مترجم مجله اشتباه نوشته.....

درضمن عكس نيا مد .اگه راست ميگي لينك بده

خوب اين حرف هم خيلي بي معني بود ربطي هم نداشت

عزيزم به اين واضحي !!!!
    من ميگم كه وقتي شما ميگي AMD درسال 2005 به طور جدی شروع کرده حتما خبر داری که قبلا وقتی

سی پی یو لب تاپ تو بازار میداده فقط برای شوخی و سر گرمی بوده !!!!

اوکی؟

عزیزم اون نردبان هست که ازش بالا میرن!!
    نه کلاک سی پی یو های دو هسته ای اینتل

اوکی ؟
    مثل اینکه هر چیز رو باید 2 بار برای شما توضیح داد

ببینم شما مجله رایانه کودکان هم به همین صورت میخونی!!!!!
    من ميخونم - مطالعه ميكنم نتايج مطالعات رو مينويسم

البته باید بگی چی میخونی

عزيز من شخصا منابع (مجلات و روزنامه هاي فارسي) رو براي مطالعات خودم در نظر گرفته ام:

اما منابع اصلي مختص سخت افزار رو من در اين ها ميدونم:
    بزرگراه رايانه - رايانه - كاربر در اين مجلات بحث هاي سخت افزاريشون خيلي جالب و جامع و كامل است .
    بله دیگه ......

حالابازم بگو تو وهم و خیالم (اون جوک های NetBurst هم ایشون از بزرگراه رايانه کپی فرمودند

خدا کنه که به غیر از شما کس دیگه ای هم بزرگراه رايانه بخونه تا ثابت بشه وگرنه دیوار هاشا بلنده!!!)

نتايج مطالعات رو مينويسم

باید اضافه کنم که علاو بر کپی کردن کامل مطلب ، شما کپی کردن خلاصه مطلب را به عنوان نتیجه گیری و

نوشتن برداشت شخصی رو هم بلد هستید !!!!

مگه قبلا اينتل ساديسم داشت كه هر چند وقت يكبار فركانس پردازنده هاش رو افزايش ميداد
    من چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی گفتم؟ !!!!!!!!!!!!!!!!

تو چی گفتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی گفتی؟!!

ارزش اينو نداري كه آدم وقت بزاره با جناب عالي بحث علمي كنه
    بحث علمی !!!!!

آره >>>تو راست میگی

جواب اینو هم ندادی:

ولی حالا شما بگو که چرا AMD باس بالا تر از 800 نداره!!! (باز برای ما جوک کپی نکنی )
    علتش هم اینه که تو اون منابع مهم جهانی که جناب عالی مطالعه می فرمایید جوابش رو ندادند که برای

ما کپی کنی.

شمايي كه حرف هيچ كس و هيچ چيز رو قبول نداري

عزیزم خودت رو همه کس وهمه چیز حساب نکن

چشمان پر از خونت رو باز ميكردي

اصولا وقتي دماي مغز به بالاي 70 درجه ميرسه (Over heat ميشه مثله پردازنده هاي اينتل ) و اون گرما به دماغ آدمي ميزنه كارايي مغز كاهش پيدا ميكنه (فركانس كلاك رو كم ميكنه تا خنك بشه ) به همين دليل حرف هاي بي معني وخارج از بحث هم زده ميشه .

اين طرز فكر پوچت ماله خودت نه حرف هاي من درآوردي و وهم و....(مثله بعضي ها)
    عزيزم ببين دچار يك نوع خود بزرگ بيني مضمن شدي
    تقصير تو نيست ماله همون Over heat شدنت است

در ضمن من فر هنگم اجازه نمی ده که از این عبارات استفاده کنم ولی ای کاش اجازه می داد

تو اولین پست هایم هم گفته بودم نمی خواستم تو این سایت عضو بشم دلیلش رو هم که می بینید

که وجود این جور افراد هست (نه تنها تو این سایت بلکه تو جامعه ما و بخصوص شهرستان ها)

البته به آقا ایمان و بقیه توهین نشه منظورم شما ها نیستید

درضمن مثل اینکه شاهد از غیب رسیده!!!!

به چند تا پست قبلی توجه کنید!!!!!!!
    Last edited by IBM is GOD; 27-03-2006 at 00:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خيلي به من برخورد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هر وقت شما به ما گفتي چرا اينتل Fsb2000 نداره بهت مي گوييم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Navid
    ELESSAR جان خوشحالم که اومدی . ولی ما تا اونجایی که یادمونه شما طرفدار اینتل بودی ؟!!!
    حرفات که یکم که چه عرض کنم کمی بیشتر از یه کم به تناقض می زنه ! ما نفهمیدیم شما کودوم ور ماجرا هستی ؟!
    مرسی نوید جان از خوش امد گویی ، والا همون موقه ها هم طرفدار اینتل که نمیشه گفت ، ولی گرایشم به اونطرف بیشتر بود اما همونطور که گفتم الان برام هیچ فرقی نمی کنه ، هرکدوم قوی تر و ارزونتر مثلا همونطور که گفتم 3 تا سی پی یوی اخیر خودم ای ام دی بوده بهر حال خیالت راحت من هیچ ور ماجرا نیستم ، طرف خودمم

به هر حال در مورد این تست ها . این سی پی یو ای که گفتی تازه اومده و بعد از اون هنوز amd محصولی نداده پس ...
    ولی بازم قبول . ولی یه مشکلی که هست من این سایت رو تاحالا ندیده بودم . جز سایت های معتبر نیست !
    خوب درسته سایت معروفی نیست اما خوب بنچ مارکه دیگه ، و توی شرایط آزمایشگاهی ، برای همین تا حد زیادی میشه تامل کرد روش ؛ تازه تستهای آناند رو هم که گذاشتم اونا هم همین بودن که ...اناند که دیگه معتبره
    اینم می گم چون یه کمی مشکوکه : همه می دونن که amd تو بازی سلطان بی چون و چراس حالا این سایت اومده در تست های بازی ...
    "خوب همه می دونند" که توی بازار تکنولوژی معنا نداره ، وقتی هر روز یک محصول جدید ارائه میشه...بهر حال الان اینه نتایج و اون برتری از بین رفته تا ببینیم بعد چی میشه ...
    اینم چند تا تست بازی از یه سایت معروف که مقایسه ای بین این سی پی یو جدید اینتل با amd است :

البته با همه این حرف ها نمی شه کارایی این سی پی یو رو که اینتل زده زیر سوال برد ... چون در تست ها موارد خوبی از خودش نشون داده مثلا :
    البته بازم نمی شه گفت اینتل در این رقابت با این محصول جدیدش برنده شده . چون
    :
    توی این تستهای شما اونی که من نوشتم رو تست نکردن من Intel Conroe E6700 @ 2.66GHz رو منظورمه
    یه چیزه دیگه هم که خیلی مشکوکه اینه که این سایت سعی داشته فرکانس ها رو به رخ بکشه . در حالی که در همه سایت های معتبر مدل رو ذکر می کنن . عجیب نیست ؟
    خوب اینش بنظر من مشکوک نیست چون جالبیش هم دقیقا همینجاست دیگه تا الان حرف طرفداران ای ام دی این بود که با فرکانس خیلی پایین تر کارایی بالاتر ...اما الان دقیقا اوضا بر عکسه ، یعنی فرکانس این کمتر اما کارایی بیشتر ، تاکید بخاطر همینه...چون این یک رویکرد کاملا جدید توی اینتله .

یه چیزی که خیلی در این تست ها به چشم میاد برتری مطلق amd تا قبل از این محصول هست . حالا یه بار با این نگاه به تست ها نگاه کنید . خب یه نتیجه ای می شه گرفت : " سی پی یو بعدی amd چی خواهد بود ؟
    خوب این برتری الان تموم شده بهر حال این محصول اینتل از همه نظر متفاوته ، گرمای کمتر ، توان مصرفی کمتر ، کلاک کمتر ، قابلیت فوق العاده اورکلاک (به لطف همین کلاک کمتر) و از همه مهمتر استفاده از تکنولوژی های روز مثل دی دی آر 2 ! حتی توی تست آناند تاکید شده که بعضی از بنچ مارکها برای اینتل بهینه شدند و برای همین اونا 20% به fx60 فرجه دادند ، اما بعد با برسی دقیقتر معلوم شد که کاملا هم اینطور نبوده و این فرجه ضروری نیست .
    چیزی که مسلمه اینه که ای ام دی با سوکت m2 حتما تغییرات زیادی میکنه و احتمالا محصولات ارائه شده روی اون به لطف دی دی آر 2 ، بازهم جبران میکنند ( که من بشدت امیدوارم) اما باید صبر کرد و دید ، اما بازی الان تازه شروع شده(با این رویکرد جدید اینتل ) و تازه داره جالب میشه بازم میگم این رقابت مسلما به نفع ماست چون دست ما رو توی انتخاب بازتر می کنه و قیمتها رو پایین میاره .
    موفق باشی.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Navid
    دوست عزیز شما می گی تا آخر سال 2007 . تا اون موقع زمین از این رو به اون رو شده . شما هم برید یه سی پی یو fx-60 رو با یه سی پی یو که سال پیش ساخته شده مقایسه کنید ! مهم سی پی یو هایی هست که الان در بازار هستن . این تستی هم که من گذاشتم مربوط به آخرین سی پی یو اینتل که در بازار اومده هست .
    راستی " بطور قابل ملاحظه و بدون استثنا " ، مطمئنی ؟ اگر هم اینچنین باشه بازم نمی شه نتیجه گرفت چون الان سال ...
    صحبت شما درسته . بنچمارك ها هم خيلي مطمئن بنظر نمياد . ولي همگي متفق القول گواهي بر
    برتري Conroe دارن و از اونجا كه AMD پردازنده هاي جديد احتماليشو هنوز در اختيار اين سايتها قرار
    نداده به هر حال Conroe زودتر به بازار مياد . ولي اگه خوب فكر كني ميبيني FX-60 (غول پردازنده هاي
    دسكتاپ كه منتهاي آرزوي طرفداران AMD-از جمله خودم- هست) توسط اين پردازنده اينتل به نظر من " تحقير " شده .
    Last edited by arbh; 27-03-2006 at 22:54.

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خيلي به من برخورد.
    من كه گفتم با شما نیستم

هر وقت شما به ما گفتي چرا اينتل Fsb2000 نداره بهت مي گوييم.
    ولي اينو ديگه از شما انتظار نداشتم فكر مي كردم كه ديگه حداقل اينو بدوني كه FSB با باس فر فو کوله

(شما مگه تو واحداتون نداشتین؟ )

عزیزم مگه معماری اینتل مثل AMD هست که بیاد کنترلر RAM رو تو سی پی یو قرار بده بعد هم بگه

بین دو قسمت از داخل سی پی یو من FSB 2000 وجود داره

اگه قرار باشه اینتل FSB 2000 بزنه اون وقت باس سی پی یو رو هم باید 2000 کنه که در این صورت

اختلاف باس از 800 به 2000 میرسه و که باز AMD عقب هست

اوکی ؟

در ضمن من می خواستم تو آخرین پستم Intel Conroe E6700 @ 2.66GHz معرفی کنم

ولی مثل اینکهELESSAR عزیزم پیش دستی کرد و اون سی پی یو رو هم رو کرد

ولی خیلی جالبه دقیقا همون حرف هایی رو که من می خواستم بزنم ایشان اشاره کردن مثل

گرمای کمتر ، توان مصرفی کمتر ، کلاک کمتر ، قابلیت فوق العاده اورکلاک (به لطف همین کلاک کمتر
    به هر حال از ایشان بسیار بسیار ممنونم که من رو از شر تایپ اضافی راحت کردن

در آخر هم باید بگم که با آمدن این عزیز می تونم به مرخصی برم چون حد اقل یه نفر پیدا شده که

در غیاب من حق پای مال شده اینتل مظلوم رو از این ظالمان می تونه تا حدودی پس بگیره

ولی برای ادامه حیات باید یه سری نکات رو مثل بر خورد متقابل و خشن رو در نظر بگیره

چون اگه خود خدا هم بیاد از حق اینتل دفاع کنه این ظالمان خدا رو هم منکر می شوند

به این هم یه نگاهی بکنید جای دوری نمیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فروم خودمونو با این مقایسه کنید

Last edited by IBM is GOD; 28-03-2006 at 02:40.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثل اينكه بحث تكنولوژي به دعوا مي كشه.
    حالا من يك فكر دارم حالا براي اينكه به هدف اصلي تاپيك كه كمك به خريداراست بي ياند دو تا سي پي يو
    يكي از اينتل و ديگري از اي ام دي را مورد نظر قرار مي ديم. amd athlon64 3000 و intel lga 3000 .
    هر كسي با ديگري وارد دعوا نمي شه و هر كسي مطلب علمي و با دليل حرف مي زنه!!!!
    قبوله؟ قبوله ؟

داره خودمونی میشه Numb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    مستطیل سبز

پيش فرض

فقط Amd.تمام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •