این بازی با موس و کی بورد انجام میشه یا نه باید با دسته بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوع پورت شدنش چه جوری بوده با این که چند ماه وقت روش گذاشتند و خود سازنده ها پورت کردند روی PC ولی گویا ضعیف تر از کنسول ظاهر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی با موس و کی بورد انجام میشه یا نه باید با دسته بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوع پورت شدنش چه جوری بوده با این که چند ماه وقت روش گذاشتند و خود سازنده ها پورت کردند روی PC ولی گویا ضعیف تر از کنسول ظاهر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ارزش داره دو سه روز روش وقت بسوزونيم؟
100 درصد....
بازی فوق العاده کار شده
دوستان اهل فن تو همین تاپیک کلی از بازی تعریف کردن...پس یعنی مورد قبول بوده و ارزش داره
بله...همانطور که فکرشو میکردم بازی فراتر از انتظارم هست...خوشبختانه بازی رو امروز گرفتم و نکات جالبی دیدم تو این بازی:
در این بازی یک جورایی مودهایی از بازیهای GOW,dantes infernoو... دیده میشه!شاید بهتره بگیم این بازی سبک GOW هست در دنیای جدید ...گرافیک بازی کاملآ مشخصه که قراره رو اکثر سیستمهای خانگی به راحتی اجرا شود...گیم پلی هم فوق العاده روون و عالی کار شده و با اینکه انتظار میرفت با PC زیاد جالب پرت نشه ولی همه چیز غیر این رو نشون میده...و اما دموهای بازی که آدم رو متحیر خودش می کنه و این از اون بازیهاست که گیمر رو تا یک هفته میخکوب نگه میداره...
(البته این تمام چیزی بود که می تونستم از حدود 1 ساعت از بازی واسه کسانی که می خواستن بدونن بازی چطور هست گفتم)
کنترلش واقعآ عالی و بی نقصه تو pc در عین حال که واقعآ ساده هست...من خیلی از این سبک خوشم میاد
امیدوارم روی پی سی کنترلش خوب باشه. یعنی منظورم با موس و کیبورده
آخه معمولا این بازی های با این سبک و سیاق کنترل اونا نسبت به کنسول توی پی سی خیلی خوب نیست
فکر کنم حداقل نسبت به پرنس که امسال منتشر شد این بازی دارای کیفیت بالاتری باشه
یه چند وقتی بود بازی های این سبک رو بازی نکرده بودم. خوب شد این تاپیکو دیدم یادش افتادم![]()
موفق و پیروز باشید
Last edited by B.3.S.T; 26-09-2010 at 02:27.
درود به همه دوستان.
من این بازی رو دان کردم و دارم بازی میکنم.
ولی در طول بازی آیتم هایی وجود داره که دسترسی بهشون مستلزم پرش های خیلی بلنده، یا مثلا توی ارتفاع 10 متری زمین قرار گرفتن.
می خواستم ببینم در طول بازی قدرت های لازم برای رسیدن به این آیتم ها آزاد میشه یا من نمی دونم باید چیکار کنم؟
فکر کنم بشه چون تو عکساش که دیدم ،دیدم طرف بال درمیاره
آره دوست عزیز...شما احتمالآ هنوز اولای بازی هستین ولی کمی جلوتر که برسین این آیتمها واسه شما فعال میشن.
امید جان هم گفتن که برای پرشهای بلند بال در میاره که درسته
انصافآ یک چیز رو در ارتباط با بازی باید قبول کرد که کشتن بعضی از موجودات فوق العاده سخت و نفسگیر هست به طوری که مثل بازیه gow شما نمیتونید همه دشمنان رو با شمشیر از پای در بیارید و فقط باید با استفاده از ماشینهای تو خیابون,میز و در و تخته و از اینجور چیزا استفاده کنید...
کمتر بازی ای منو اینطور میخکوب کرده بود....
امروز نصبش کردم.. تا ساعت 9 شب..رسیدم به 90% بازی
عجب خفنه...
یه مدتی بود که بازی های سبک devil may cry خونم کم شده بود....
آقا من رو نورمال دارم میرم بیچاره شدم...چقدر سخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشالا وقتی نوبت مبارزه با مانسترهاش میرسه مثل سوسک زورش کم میشه...1 ضربه میزنه نصفه خونت کم میشه!!!
حالا شما 100 تا بیشترم بزنی افاقه نمی کنه که....
رو نورمالش که اینقدر سخته وای به حاله هاردش!
در کل بازیه مهیج و جالبیه...البته من قسمتهای فکریش رو بیشتر خوشم میاد و الی جاهای مبارزه با این نره غولای تیمارستانی که اعصاب مصاب نمیزاره ... به نظرم یکم زیاده روی کردن تو بکار بردن مانسترها و شما باید هر 15 دقیقه که از بازی جلو میرید با یکی از این موجودات مبارزه کنین که هیکلش 10 برابر شماست!
Last edited by B.3.S.T; 28-09-2010 at 02:58.
دوستان ميشه بگيد سبك بازيش شبيه به كدوم بازيه ؟
اصلا كلا چه جوريه ؟
آيا شبيه بازي مضخرف Prorotype هستش يا جور ديگه ايه ؟
یه جورایی شبیه به Prototype هست ولی مثل Devil may cry ه ک اند سلش هست ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)