سلام بچه ها
اینم میرعماد 2.6.3 با کیجن برید حالشو ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
Last edited by doostmah; 11-05-2014 at 16:23.
سلام بچه ها
دوستان اگه ممکنه سریالی از نرم افزار قلم برتر که بشه باهاش فونتهاش رو خرید بزارید. بدون فونتها نرم افزار کارایی خاصی نداره.
لینکش خرابه!!!
فونت نستعلیق شکسته نرم افزار میرعماد رو کسی نداره؟
سلام خانم علیجانی
این لینکی که گذاشتید {QalamBartar.3.2.3.Cracked-SND.zip}نسخه 3 برنامه هست و بعد از اجرا هم سریال میخواد کل اینترت رو زیرورو کردم نه کیجن نه سریال هیچی گیرم نیومد
اگه کسی اطلاعی داره لطفا ارائه کنه
اگه از شخصیت خودم کم نمیشد انچه ناسزا بود حوالتون میکردم با این تاپیک مسخره و مزخرف که 90 درصد لینک های دانلودش یا مثل ارائه کننده هاش خرابه یا بدون وصل مجدده یا اصلا وجود نداره.
البته من مقصر اصلی رو مدیر سایت میدونم که با ضعف شدید مدیریتی باعث شده سایتی رو که یه وقتی برای من وخیلی از دوستام جزو بهترینها بود حالا اینطور به لجن کشیده شده باشه،که برای یکی مثل من
تو یک هفته به جز تلف کردن وقت و هزینه،از دست دادن ترافیک و اعصاب خوردی چیزی نصیبم نشه.
اقای مدیر یا اجازه نده هر ننه قمری تاپیک و صفحه واسه خودش راه بندازه یا درشو گل بگیر و خیالمون رو راحت کن.
خودتو اینقدر اذیت نکن بیا اینم لینک سالم برو همین الان دانلود کن 20 تومان از ضررهات برگرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اوکی هست برو دانلود کن.
لین کیجن میرعماد 2.6.3 رو من از هیچ کدام از لینکهایی که گذاشتید نتونستم دانلود کنم.لطفا اگر دوستی کیجن رو داره برای من قرار بده
ممنون
Last edited by sardarekord; 19-06-2014 at 15:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)