این یارو دیوید جونز یه کماندوی انگلیسیه که میره تو کشور چین مانع ساخت یه موشک اتمی خفن بشه! و باید کلا تو کشورهای تروریستی نفوذ کنه و حسابی گند بزنه به تجهیزات اونها....
این یارو دیوید جونز یه کماندوی انگلیسیه که میره تو کشور چین مانع ساخت یه موشک اتمی خفن بشه! و باید کلا تو کشورهای تروریستی نفوذ کنه و حسابی گند بزنه به تجهیزات اونها....
پس اون دوتايي كه اولاي بازي براشون كار ميكنه بعد از هواپيما ميندازنش و...همچنين اون پريبوي (عينكي)كي هستند؟؟؟؟
من هنوز تو مرحله ی 1 موندم خیلی سخته
عجب هاا![]()
اون یارو که دیوید رو از هواپیما میندازه بیرون یه نظامی انگلیسیه که میخواد به کشورش خیانت کنه و از عوامل چینی ها هستش .اون یارو پریبوی هم یه دلال اسلحه است.
راهنماييت ميكنم
ابتدا تمامي كسايي رو كه در محوطه اول هستن رو از پشت فنس و لاي بوته ها بزن بعد از ساختمان بغل در ورودي
وارد شو داخل اون ساختمان هم يك نفر هست اون را هم بزن بعد بقيه اونهايي را كه توي حياط بغلي هست رو بزن
تار ومار كن اي از مرحله يك
براي هدف دو از پل عبور كن بعد از پل يه ساختمان هست كه داخل اون هم كلي سرباز هست اونهارو هم كه كشتي
برو به ساختمان بغلي كه هدف سوم اونجاست كليي تروريست هم اونجا هستش بعد از كشتن اونها ميري داخل ساختمان كه حالت پاركينگ داره داخل اون سمت چپ يه ژنراتور داخل يه هسار هستش كه بايد دكمه اون دستگاه را بزني بعد همونجا يه صفخه آهني هست با دو تا كليد اطراف اون روي ديوار اون دوتا كليد رو كه زدي سريع برو روي صفحه آهني تا بري مرحله بعد
سال نو مبارك![]()
![]()
باز اگر سوال داري بپرس
سلام
درمرحله عربها
دراون قسمت كه بايد دوستمو آزاد كنم اون دوست توي كدوم طبقه هستش
salam man tazeh be in sait amadam.dar marhale [air-strike] igi2 chetory bayad radar haye 1,2 ra az kar beyandazi ? bye
سلام
عضویتتون رو توی انجمن را بهتون تبریک میگم![]()
توی اون مرحله باید توی اسلحه هاتون یه دوربین باشه که یکیدو مرحله است که داریش ((مراحل اول نداشتی))
فکر کنم اگه شماره 7 رو بزنی میاد
اون رو بردار و موس رو بگیر طرف اون رادار و کلیک کن نگه دار تا اون کرنومتری که پایین دوربین هست صفر بشه (( فاصلت نباید زیاد دور باشه در حد سه چهار متر بعد کهصفر شد از اون دور شو یه جنگنده میاد و اونو منفجر میکنه
اون رادار اونطرفی هم به همین صورت
راستی لطف کن فارسی بنویس![]()
موفق باشی
سلام
عضویت شما رو هم بهتون تبریک میگم![]()
عربها دو سه تا مرحله دارن بگو کدومش رو میگی
یکم مشخصات بده چون من یه 1 سال بیشتره که تمومش کردم
بايد بري به اخرين طبقه يعني از اون راه پله كه كنارش دوربين نقشه كامپيوتريت هست بالا بري بعد از اون راهرو ردبشي و بپيچي سمت چپ و اون راهرو روبري تا اخر و.....سلام
درمرحله عربها
دراون قسمت كه بايد دوستمو آزاد كنم اون دوست توي كدوم طبقه هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)