دوست عزيزم شما كاتالوگ global رو نگاه كردي. كاتالوگ Middle East فرق داره. فكر كنم براي اروپا USB گذاشته باشن. نه براي ايران - همه جا با هم فرق داره
دوست عزيزم شما كاتالوگ global رو نگاه كردي. كاتالوگ Middle East فرق داره. فكر كنم براي اروپا USB گذاشته باشن. نه براي ايران - همه جا با هم فرق داره
آقا این مدل شارپ که فول led کیفیتش تایید میشه ؟؟ اصلا انگار کسی اینو نخریده !!!
میخوام به یکی پیشنهاد بدم والا میترسم ///
در مقایسه با g10 چجوره ؟
خریدیم و در حال استفاده هستیم ، عالیه !
شما يه سرم اينجا بزني بد نيست. كامل متوجه ميشي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين فرو كه اجازه نميده آدم حرف بزنه. ميتركونه سريع افرادو
بهترين LED موجود در بازاره. اگر بودجشو داري البته
سلام
آقا من اومدم باز فضولی کنم
به نظر من led با lcd تفاوت قابل لمسی نداره
چون من امروز یه مطلبی از یکی از استادهامون شنیدم که میگفت ساختار هر دو یکی هست و تفاوتش فقط توی تامین نور برای روشناییش هست
که در lcd توسط لامپ هی فلورسنت تا مین میشه اما در led توسط همین led این نور تامین میشه
یعنی اصلا تو پخش تصویر با هم فرقی ندارند
واما اگه به نظرم کسی میخواد پول بابت led سامسونگ و ال جی بده پولشو خرج lcd سونی و پاناسونیک بکنه قول میدم کیفیت بهتری بگیره
و در آخر با تجربه ای که دارم اصلا jvcمارک lcd نخرید چون اونی که من دارم بی نهایت افتضاح هست
و در بینlcd مارک lg به نظرم کیفیتش از samsung بهتره ، چون این دو را هم دارم میگم
با تشکر![]()
امروز دوباره قسمت شد يه سري به خيابان سعدي(مركز tv مشهد بزنم)
نكته جالب در قسمت نمايندگي پاناسونيك اين بود كه پلاسما v10 پاناسونيك در دو سايز 50 و 58 اورده بودن و در معرض نمايش قرار داده بودن.طراحي ميتونم بگم خارقلادهواقعا از لحاظ ديزاين بينهايت برتر از g10 بود كلا دلو ميبورد . قاب يك پارچه پنل براي v10 اونو زيبا كرده بود و شكل high end اونو تكميل كرده بود . متاسفانه تصاويري كه روي پنل گذاشته بودن از لحاظ كيفيت روي sd قرار داشت
پنل تنضيماتش به گفته ي كارمندشون كاليبره نبود خوب منم مثل مهدي جان تنضيمات تلوزيونو بلد نيستم چون تاحالا كار نكردم اگرنه خودم واسشون كاليبره ميكردم
قيمت مدل 50 برابره 2.950.000 و 58 اون برابر 4.900.000 قرار داده بودن.خوب اونجا من به علت عدم اشنايي با فروشندگاناجازه ي دسترسي به ريموت براي تنظيمات و تست يه سورس فول hd نداشتم اما از خود كارمندشون خواستم رويه يك بلوري پلير كه اونجا داشتن يه فيلم فول hd ازمايش كنن.البته روي همه tv هاشون فك كنم 10 تايي بود از g10 گرفته تا c10
پخش ميشد. كيفيت ودقت رنگها بين g10 و v10 اونقدرها تفاوت نداشت اما براي يك حرفه اي قطعا فاصله زياد داشت و البته تنضيمات v10 مشخص نبود چون واسشون تازه اورده بودن.تصاوير روي هردو پنل فوقولاده بودن درصورت كاليبره بودن v10 تصاوير بايد فوقولاده ميشدن.فيلمهاشونم كيفيت نداشت متاسفانه و فك نمي كنم همشون full hd بوده باشن غير از 2 تكه فيلم اخرشون كه فك ميكنم مال رالي داكار بود كه اون واقعا خوش كيفيت بود و اونجابرتري v10 واقعا قابل لمس بود و g10 از مدل هاي پايين ترش دقت رنگ و وضوح خيلي خيلي بهتري داشت.
با سلام خدمت دست عزيز همشهري
اقا ما هم اون نمايندگي و ديديم چرا اينقدر كيفيتش پايينه؟
مشكل اينه كه تصوير f hd نذاشته بودن؟
خيلي مات و تيره بودن
درود بر شما دوست عزيز
علت اينكه اون تصاويرو ميذارن به گفته ي صاحب مغازه كه از دوستان دور پدرم هستن ميگن براي پلاسما بايد تصاوير اينشكلي يني واقعي و البته بدون رنگهاي عجيب قريب مثل نمايندگي هاي ساممسونگ و lg .درگذشته فوتبال ميگذاشتن اون موقع كه من رفتم يه فيلم ديگه بود.متاسفانه سورسشون dvd و sd بود تازه تمامي رسانه هاي انتقال تصويرشون به نظرم component بود(جاي سوال داره) برعكس تمامي نمايندگي هاي سامسونگ و lg و sony در راسته ي سعدي كه bd player دارن وتصاوير با ورودي hdmi روشون تست ميشه.نكته ي مهم ديگه براي plasma اينه كه ميشه اونو تنظيم كرد و تصاويري با براقي بالا از g10 و v10 گرفت طوري كه با lcd ها راحت برابري كنه و با blacklevel عاليشون در فيلم هاي بلوري شديدا باهاشون از لحاظ كيفيت فاصله ايجاد كنه . در نمايندگي lg كه به تازگي sl90 رو اورده بودن از نظر من توي فيلم هاي پخش شده كه البته نميشه اظهار نظر قطعي كرد خيلي عالي بود اما قيمت شديدا غير معقولانه اي داشت.در كل دوست عزيز تصاويري كه روي lcd ها و led ها نمايش ميدن دراي رنگهاي شديدا غير واقعي و پر غلضت ان كه با حركات معمولا نرم نمايش داده ميشن از لحاظ صحت رنگ نميشه روشون نظر داد مثلا نمايندگي سامسونگ زير برج التون كه از دوستان دور بنده هستن از دستي برايتنس پنل led رو بالا ميبرن(بيشتر از lcd ) تا مشتري با ديدن تصاوير براق و به قولي جيغ رو اغوا كنن براي خريد درصورتي كه برايتنس lcd b690 خيلي بالاتر از led b7000 و با ريموته b690 و كنترل برايتنس و غلضت رنگ ميشه تصاوير خيلي براق تري گرفت نسبت به led كلا غير قابل مقايسه ميشه كه خوب واضحه كه به چه علت
كلا مشتري ها به نظر من عاشق رنگ هاي شاد و البته برايتنس بالا هستن و فكر ميكنن در ديدن فيلم و باقيه مديا ها همين اصل مهمه.اما اكثرا مثل پسرخاله بنده باخريد w550 كلي پشيمون شدن.
البته در اين زمينه يني برايتنس و شادي رنگ ها پلاسما ها هيچ مشكلي ندارن وبا تنظيمات دلخواه خودتون ميتونيد به تصاويري براق و البته خيلي زيباتر نسبت به lcd ها برسين والبته با كيفيت واقعا بالاتر در فيلم و گيم به خاطر نگاهداري رزولوشن 1080p در صحنه هاي متحرك توسط پنل هاي neopdp.
Last edited by ramincybran; 05-02-2010 at 19:11.
با سلام و خسته نباشید
راستش میخام یکی از اینا رو بخرم lg lh900 یا led sharp
1- قیمت شارپ بدون سینما به 800/1 کاهش پیدا کرده ولی قیمت ال جی بدون سینما فکر کنم حدود 050/2 باشه
2- ال جی بلوتوث داره . یو اس بی هم داره که میگن مشکل رزولیشن هم که دیگه نداره . ضمنا قابلیت وایرلس و شبکه داره که تقریبا آدم رو از یک wd hdplayer بی نیاز میکنه
3- هردو direct led هستند و زاویه دید اونها قابل قبوله
سوالات
1- در نمایش رنگ مشکی در ریویوهای گرفته شده کدوم یک برترند؟
2-میگن یکی از ایرادات بزرگ ال ای دی شارپ موندگی تصویر در اونه ؟
3-در مورد ال جی شنیدم که همه دستگاههای مدیا می تونن بی سیم بهش متصل بشن؟
4- حتی در یکی از پستها خوندم که ال جی این مدلش از samsung b7000 کیفیت و درخشندگی تصویرش بالاست ؟
5- من زیاد از ال جی خوشم نمی یاد ولی این تصویری که من دیدم اینبار ارزش اون تعریفی که خود ال جی میکرد داشت شاید من بحثهای فنیشو نمیدونم
خلاصه اوناییکه از ای دو مدل خریدن یا ازش اطلاعات دقیق فنی دارن خواهش دارم منو راهنمایی کنن . با تشکر از همه دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)