خوش بحالتان به سيستم من نمي خوره
خوش بحالتان به سيستم من نمي خوره
من تو بازی فقط صدای موزیک رو دارم ولی در مراحل هیچ صدایی رو ندارم. کارت صدامو که انبورد ریلتک ای ال سی 850هست رو آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد.لطفا منو راهنمایی کنید.
در ضمن شرکت سرزمین یک پچ صدا توی اخرین سیدیش گذاشته اگه کسی داره لطفا برام بفرسته یا اسمشو برام بذاره
با تشکرalidariushi@yahoo.com
![]()
دوستان من بالا خره بعد از مدتها تونستم یه کارت گرافیک نسبتا خوب AGP تهیه کنم که PixelView 7600GS هستش و حالا دیگه می خوام این بازی رو شروع کنم . فقط یه چیزی هست .
این که تو صفحات قبل بعضیها می گفتن بازی مشکل داره و گیر می کنه و نمی دونم قفل نمی چرخه و ... بالاخره واقعیت داره یا نه ؟ من که بازی رو همون روزهای اول در 2 دی وی دی از تکین گرفتم . ولی نمی دونم این چیزها که می گن راسته یا نه ؟
بازي هيج عيبي نداره ، الكي سر بچه مردم(سم) عيب نذارين كه خيلي هم خوب كارش رو بلده.من در 11-12 مرحله اي كه رد كردم اشكالي نديدم(اگه از بعضي ها عقبترم به دليل يه سفر يه دفعه اي كه برام پيش اومده،و تازه امروز 12هم، ساعت 6:10 پرواز دارم براي اهواز)نوشته شده توسط amirpers
ولي خودمونيم ها ديروز پري روز عجب برفي اومد تو تهرونتون.تهرون از موقعي كه قاليباف شده شهردارش با كلاس تر شده(پياده رو هاتون مبارك)
سلام بچه ها من تو اين بازي اونجا كه بعد از مرحله شانگهاي گير كردم من مرحله شانگهاي رو تموم كردم بعد رفت به يه مرحله كه يه نفر با ماشين اونجا بود و با سم فيشر صحبت كرد بعد از همون راهي كه اومده بودم رفتم همونجا بود كه مرحله اموزشي رفته بودم و يه دختري بود كه باهاش رفتم تا زير زمين بعدش دختره رفت تو در رو بست و زمان شروع شد درست مثله مرحله آموزشي و يه دستگاهي اونجا بود كه يه چيزايي رو بايد در يه سوراخ قرار ميدادم و بايد از 15 تا 10 تا شو اون تو قرار ميدادم حالا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه منو راهنمايي كنيد كه چيكار بايد كرد؟؟
با سلام
بچه ها من تواون قسمتی که میره با کامپیوتر کار کنه همومن اول بازی منظورمه یه مکعبی میده تا اونو کاملش کنم که ایمیل ها دکریپت بشه چه جوری باید کامل منمش
ببين اين مكعبي كه ميگي فكر كنم منظورت هموني باشه كه شماره هاش همينجوري تند تند عوض ميشه اگه منظورت همينه بايد بگم كه تو تا اخره بازي با همينا سر و كار داري و شما بايد تو رديفها كه شماره ها عوض ميشه نگاه كني هر كدوم تو هر رديف ثابت شد روش اينتر كن وقتي كه اينتر ميكني اون رديف كلا مثله همون شماره كه روش اينتر كردي در مياد و ثابت ميشه و تمامي رديف ها هم به همين صورت بايد همشون رو ثابت كني يا به اصطلاح هك كني و شما تا اخره بازي همينجوري با هاش سرو كار داري و در ضمن بايد اينكار رو تو اون زمان كه اون بالاش مشخص كرده انجام بدي بعضي جاها پيش مياد كه بايد سرعته عمل داشته باشي و گرنه زمانش تموم ميشه و بايد دوباره انجام بدي اگه متوجه نشدي پي ام بده تو ياهو من هميشه بجز پنج شنبه جمعه ها آنلاينم ُERFAN_LCD@YAHOO.COMنوشته شده توسط Shahvand
بچه ها كسي نيست جوابم رو بده من منتظرم هنوز؟؟؟؟؟نوشته شده توسط jak_1300
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)