تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 72 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

خوش بحالتان به سيستم من نمي خوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من تو بازی فقط صدای موزیک رو دارم ولی در مراحل هیچ صدایی رو ندارم. کارت صدامو که انبورد ریلتک ای ال سی 850هست رو آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد.لطفا منو راهنمایی کنید.
    در ضمن شرکت سرزمین یک پچ صدا توی اخرین سیدیش گذاشته اگه کسی داره لطفا برام بفرسته یا اسمشو برام بذاره
    با تشکرalidariushi@yahoo.com

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه فرق پک های 7 سی دی با 6 سیدی در چیه؟

داره خودمونی میشه نوستر آداموس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان سیتی

پيش فرض

خيلي ممنون
    تاپيك خوبي بود

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من بالا خره بعد از مدتها تونستم یه کارت گرافیک نسبتا خوب AGP تهیه کنم که PixelView 7600GS هستش و حالا دیگه می خوام این بازی رو شروع کنم . فقط یه چیزی هست .
    این که تو صفحات قبل بعضیها می گفتن بازی مشکل داره و گیر می کنه و نمی دونم قفل نمی چرخه و ... بالاخره واقعیت داره یا نه ؟ من که بازی رو همون روزهای اول در 2 دی وی دی از تکین گرفتم . ولی نمی دونم این چیزها که می گن راسته یا نه ؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    دوستان من بالا خره بعد از مدتها تونستم یه کارت گرافیک نسبتا خوب AGP تهیه کنم که PixelView 7600GS هستش و حالا دیگه می خوام این بازی رو شروع کنم . فقط یه چیزی هست .
    این که تو صفحات قبل بعضیها می گفتن بازی مشکل داره و گیر می کنه و نمی دونم قفل نمی چرخه و ... بالاخره واقعیت داره یا نه ؟ من که بازی رو همون روزهای اول در 2 دی وی دی از تکین گرفتم . ولی نمی دونم این چیزها که می گن راسته یا نه ؟
    بازي هيج عيبي نداره ، الكي سر بچه مردم(سم) عيب نذارين كه خيلي هم خوب كارش رو بلده.من در 11-12 مرحله اي كه رد كردم اشكالي نديدم(اگه از بعضي ها عقبترم به دليل يه سفر يه دفعه اي كه برام پيش اومده،و تازه امروز 12هم، ساعت 6:10 پرواز دارم براي اهواز)
    ولي خودمونيم ها ديروز پري روز عجب برفي اومد تو تهرونتون.تهرون از موقعي كه قاليباف شده شهردارش با كلاس تر شده(پياده رو هاتون مبارك)

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه ها من تو اين بازي اونجا كه بعد از مرحله شانگهاي گير كردم من مرحله شانگهاي رو تموم كردم بعد رفت به يه مرحله كه يه نفر با ماشين اونجا بود و با سم فيشر صحبت كرد بعد از همون راهي كه اومده بودم رفتم همونجا بود كه مرحله اموزشي رفته بودم و يه دختري بود كه باهاش رفتم تا زير زمين بعدش دختره رفت تو در رو بست و زمان شروع شد درست مثله مرحله آموزشي و يه دستگاهي اونجا بود كه يه چيزايي رو بايد در يه سوراخ قرار ميدادم و بايد از 15 تا 10 تا شو اون تو قرار ميدادم حالا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه منو راهنمايي كنيد كه چيكار بايد كرد؟؟

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

با سلام
    بچه ها من تواون قسمتی که میره با کامپیوتر کار کنه همومن اول بازی منظورمه یه مکعبی میده تا اونو کاملش کنم که ایمیل ها دکریپت بشه چه جوری باید کامل منمش

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahvand
    با سلام
    بچه ها من تواون قسمتی که میره با کامپیوتر کار کنه همومن اول بازی منظورمه یه مکعبی میده تا اونو کاملش کنم که ایمیل ها دکریپت بشه چه جوری باید کامل منمش
    ببين اين مكعبي كه ميگي فكر كنم منظورت هموني باشه كه شماره هاش همينجوري تند تند عوض ميشه اگه منظورت همينه بايد بگم كه تو تا اخره بازي با همينا سر و كار داري و شما بايد تو رديفها كه شماره ها عوض ميشه نگاه كني هر كدوم تو هر رديف ثابت شد روش اينتر كن وقتي كه اينتر ميكني اون رديف كلا مثله همون شماره كه روش اينتر كردي در مياد و ثابت ميشه و تمامي رديف ها هم به همين صورت بايد همشون رو ثابت كني يا به اصطلاح هك كني و شما تا اخره بازي همينجوري با هاش سرو كار داري و در ضمن بايد اينكار رو تو اون زمان كه اون بالاش مشخص كرده انجام بدي بعضي جاها پيش مياد كه بايد سرعته عمل داشته باشي و گرنه زمانش تموم ميشه و بايد دوباره انجام بدي اگه متوجه نشدي پي ام بده تو ياهو من هميشه بجز پنج شنبه جمعه ها آنلاينم ُERFAN_LCD@YAHOO.COM

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام بچه ها من تو اين بازي اونجا كه بعد از مرحله شانگهاي گير كردم من مرحله شانگهاي رو تموم كردم بعد رفت به يه مرحله كه يه نفر با ماشين اونجا بود و با سم فيشر صحبت كرد بعد از همون راهي كه اومده بودم رفتم همونجا بود كه مرحله اموزشي رفته بودم و يه دختري بود كه باهاش رفتم تا زير زمين بعدش دختره رفت تو در رو بست و زمان شروع شد درست مثله مرحله آموزشي و يه دستگاهي اونجا بود كه يه چيزايي رو بايد در يه سوراخ قرار ميدادم و بايد از 15 تا 10 تا شو اون تو قرار ميدادم حالا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه منو راهنمايي كنيد كه چيكار بايد كرد؟؟
    بچه ها كسي نيست جوابم رو بده من منتظرم هنوز؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •