من خودم خیلی از بازیهای سیمولیتینگ ریسینگ خوشم نمیاد..بیشتر ارکید خوشم میاد در نتیجه خیلی به جزییات این بحث وارد نمیشم....... .
ولی از این نظر که تو فرومای دیگه(خدا رو شکر فروم ما همچین جوی نداره)خیلی ها منتظر بودن تا gt5 کمی خراب کنه و مسخرش کنن حق دارن(یکی دو تا فروم خارجی هم همینطور).........
یامایوچی چپ میرفت راست میومد فورزا رو مسخره می کرد(یه سر بری فروم همسایه متن انگلیسی مصاحبه هاش هست)
وقتی فورزا منتشر شد درست همون روز انتشارش با وجود نمرات بالاش همه می گفتن این دیگه چه بازیه گرافیکش شبیه آبرنگه .وایسین gt بیاد تا نشون بده گرافیک چیه............ .
ولی وقتی اومد و اونی شد که نباید میشد اون طرفدارای متعصب و آقای یامایوچی باید منتظر برگشتن همون انتقادات و لودگیها به سمت خودش باشه..............
این حقیقته زندگیه...... .
هیلو رو تو یک ونیم سال ساختن کلیزون رو هم تو یک ونیم سال و هر دو سازنده هم قبل انتشار هایپ بیخود و عکسهای فضایی و غیر واقعی به مردم نشون نمیدادن............در نتیجه یه رقابت مساوی بینشون ایجاد شد
ولی اینجا یکیش تو 2 سال بازی ساخته یکیش تو 6 سال.........یکیش می گفت از چند درصد ps3 استفاده شده و داره فرت فرت می گفت فورزا اینطوریه و اونطوریه............. .عکسایی هم که الان می بینیم با اونایی که نشون دادن ........
تازه شما اصلا reach رو با شماره 3 بازی کیلزون مقایسه کن........reach امتیازش 92 هستش و فوق فوقش کیلزون 3 هم میشه 94 اینا(البته اگه بالاتربگیره) که بازم واسه هردوشون خوبه.......چون هیچکدوم هایپ الکی رو بازیشون راه ننداختن که آدم منتظر امتیازای فضایی باشه.
در کل حامد جان این بحث سر دراز داره و به نتیجه هم نمیرسه.............اگه کسی به امتیاز عقیده داشته باشه باید قبول کنه در حد رقیبش ظاهر نشده.......... .
ولی بهرحال باز هم اگه طرفدارش باشه باید بازی رو انجام بده ....چون به نظر خودم من از نظر سیمولیتینگ و هندلینگ و اینا از فورزا 3 بهتر خواهد بود......... .
.

)خیلی ها منتظر بودن تا gt5 کمی خراب کنه و مسخرش کنن حق دارن(یکی دو تا فروم خارجی هم همینطور)..........gif)

جواب بصورت نقل قول