تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 165 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بازی استرالیا-ژاپن رو از Euro sport دیدم و تو شوک بود که ایران چطور به این تیم باخته تو ست سوم ژاپن میتونست استرالیا رو زیر 10 هم نگه داره .
    راستی به نظر من رقیب اصلی ما برای صعود ژاپن و چین هست و به نظرم استرالیا از دور کنار رفت.
    حالت سخت:اگه ما خدایی نکرده به صربستان ببازیم (با هر نتیجه ای) با پیروزی مقابل ژاپن صعود کردیم. در صورتی که استرالیا به چین یا کره ببازه و به نظر من به احتمال زیاد به چین میبازه.
    حالت ساده: با پیروی 3 امتیازی مقابل صربستان و باخت استرالیا مقابل چین صعودمون قطعی میشه و بازی با ژاپن تشریفاتی میشه

در هر 2 صورت صعود تیم رو به مرحله بعد تبریک میگم. مبارک باشه

2. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من بازی استرالیا-ژاپن رو از Euro sport دیدم و تو شوک بود که ایران چطور به این تیم باخته تو ست سوم ژاپن میتونست استرالیا رو زیر 10 هم نگه داره .
    راستی به نظر من رقیب اصلی ما برای صعود ژاپن و چین هست و به نظرم استرالیا از دور کنار رفت.
    حالت سخت:اگه ما خدایی نکرده به صربستان ببازیم (با هر نتیجه ای) با پیروزی مقابل ژاپن صعود کردیم. در صورتی که استرالیا به چین یا کره ببازه و به نظر من به احتمال زیاد به چین میبازه.
    حالت ساده: با پیروی 3 امتیازی مقابل صربستان و باخت استرالیا مقابل چین صعودمون قطعی میشه و بازی با ژاپن تشریفاتی میشه

در هر 2 صورت صعود تیم رو به مرحله بعد تبریک میگم. مبارک باشه
    یاور اون موقع چین استاد میشه
    چین 8 امتیاز داره و دو بازی اسون پیش رو با ونزوئلا و اسرالیا داره
    و ما باید با ژاپون میزبان و صربستان بازی کنیم اونا هم تیمهایی پایین تر از ما نیستن و خصوصاً جلوی صربستان کارمون سخته و ژاپونیها هم واقعاً سخته اونا فاصله ای با ما ندارن در یه سطحیم فقط اونا مزیت میزبانی و روحیه ای که از تماشاچیاشون میگیرنو دارن که البته اگر بچه ها خودنون باشن میشه شکستشون داد اما
    چین 6 امتیاز گرفتنش تو این دو بازی خیلی راحت به نظر میاد و اگر بشه 14 امتیاز ما چاره ای جز گرفتن 4 امتیاز از دو بازی سختی که داریم نداریم یعنی یا هر دوتاشو 3 2 ببریم یا یکیشون 3 2 ببازیم و اون یکیو 3 1 یا 3 0 ببریم سخته کار واقعاً سخت شد برای رفتن به المپیک ما نباید جلو استرالیا میباختیم واقعاً برای والیبالمون متأسفم که داره عین فوتبال چندوقت یه بار نتایج فجیع میگیره و یه سیستم بی ثبات پیدا میکنه هم تو ذوق هوادارا میزنن با این باختاشون هم مثل تیم فوتبالمون صعودشون رو به اما اگر میکشن
    و بازم باید یه حرف کلیشه ای رو تکرار کنم : این مشکلات ریشه ایه

واقعاً الان جایگاه تیمهای پایمون کجاس مگر تا همین چندسال پیش دوم سوم دنیا نبودن چرا ولشون کردن به امون خدا ؟؟ چرا رشد والیبالمونو متوفق کردن ؟؟ یزدانی خرم کجایی ببینی زحماتت به باد رفت :(
    Last edited by dashmojtaba; 08-06-2012 at 10:26.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

یاور اون موقع چین استاد میشه
    چین 8 امتیاز داره و دو بازی اسون پیش رو با ونزوئلا و اسرالیا داره
    و ما باید با ژاپون میزبان و صربستان بازی کنیم اونا هم تیمهایی پایین تر از ما نیستن و خصوصاً جلوی صربستان کارمون سخته و ژاپونیها هم واقعاً سخته اونا فاصله ای با ما ندارن در یه سطحیم فقط اونا مزیت میزبانی و روحیه ای که از تماشاچیاشون میگیرنو دارن که البته اگر بچه ها خودنون باشن میشه شکستشون داد اما
    چین 6 امتیاز گرفتنش تو این دو بازی خیلی راحت به نظر میاد و اگر بشه 14 امتیاز ما چاره ای جز گرفتن 4 امتیاز از دو بازی سختی که داریم نداریم یعنی یا هر دوتاشو 3 2 ببریم یا یکیشون 3 2 ببازیم و اون یکیو 3 1 یا 3 0 ببریم سخته کار واقعاً سخت شد برای رفتن به المپیک ما نباید جلو استرالیا میباختیم واقعاً برای والیبالمون متأسفم که داره عین فوتبال چندوقت یه بار نتایج فجیع میگیره و یه سیستم بی ثبات پیدا میکنه هم تو ذوق هوادارا میزنن با این باختاشون هم مثل تیم فوتبالمون صعودشون رو به اما اگر میکشن
    و بازم باید یه حرف کلیشه ای رو تکرار کنم : این مشکلات ریشه ایه

واقعاً الان جایگاه تیمهای پایمون کجاس مگر تا همین چندسال پیش دوم سوم دنیا نبودن چرا ولشون کردن به امون خدا ؟؟ چرا رشد والیبالمونو متوفق کردن ؟؟ یزدانی خرم کجایی ببینی زحماتت به باد رفت :(
    با 4 امتیاز صعودمون شاید قطعی باشه ولی با 3 امتیاز هم شانس زیادی داریم
    ست شماری میشه اون موقع

5. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با 4 امتیاز صعودمون شاید قطعی باشه ولی با 3 امتیاز هم شانس زیادی داریم
    ست شماری میشه اون موقع
    والا ما هم امیدشو داریم منتها خیلی نگرانم
    ...

اگر اشتباه نکنم بازی با صربستان که بازی سراسر هیجانی برای هممون هست فردا صبح ساعت 6 و نیم هست. کسی اطلاع داره ؟ از صداسیما پخش میشه ؟؟؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا ما هم امیدشو داریم منتها خیلی نگرانم
    ...

اگر اشتباه نکنم بازی با صربستان که بازی سراسر هیجانی برای هممون هست فردا صبح ساعت 6 و نیم هست. کسی اطلاع داره ؟ از صداسیما پخش میشه ؟؟؟

اینجا که نوشته پخش میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا من یه کم انتقادی صحبت کردم امیدتون قطع نشه صربستان با چین کره و ژاپن بازی کرده همه رو برده اما من تیم کشورمونو با اون چشم بادومیا مقایسه نمیکنم ما ایران هستیم و نشون دادیم همیشه جلوی تیمهای غیرآسیایی قد علم کردیم نمونش جام جهانی من امیدمو نسبت به برد فردا حفظ میکنم و دعا میکنم چین و ژاپن و استرالیا هم نتایج خوبی نگیرن از بحث بازی فردا که بگذریم من خاطرات خوشی تو بخش ورزشی سایت داشتم و بد نیوردم اینجا یادش به خیر چه جشنی گرفتیم وقتی ایران تو بازیهای آسیایی چهارم شد. خدا بزرگه در کل صربستان هم مثل اکثر تیمها یه کم بعیده تو یه تورنمنت همه بازیاشو ببره و هر تیمی بالاخره یه فرازی داره و یه نشیب خفیفی هم بالاخره از خودش نشون میده درسته صربستان خیلی بزرگه و با قدرت همیشگیشم تا حالا ظاهر شده همه بازیاشو با قاطعیت برده اما دو بازی دیگه هم بیشتر نداره یکیش با ونزوئلا که فکر کنم اونم میبره ولی ایران سطحش نسبت به ونزوئلا بالاتر و بهتره و بازی متفاوتی خواهیم دید و بازیکنامون هم دارن تمرکزشونو برای برد این بازی جدای از صعودمون میذارن برای همین احتمال برد ما و گرفتن نتیجه ای که تا حالا هیچ تیمی نتونسته جلو صربا بگیره زیاد نباشه کمم نیست !
    Last edited by pcforlife; 09-06-2012 at 13:45. دليل: مرج

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه درست یادم باشه همین چند وقت پیشا ایران با همین مربی صربستان رو شکست داد - کار نشدنی نیست - میدونید که یه ضرب المثل معروف هست که میگه شدنیست
    Last edited by sajjad1973; 08-06-2012 at 16:06.

11. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اول فکر کردم آناستازی مربی صربستان بود نه مال لهستانه ولی ما لهستانو آرژانتینم اونجا بردیم !
    کلاً کار نشد نداره اونم وقتی قبلاً موفق به انجامش شده باشیم ما صربستان آماده رو هم با تکیه به آمادگی تیم و تفکرات مربی خوبمون میتونیم شکست بدیم منتها به نظرم بچه هامون فقط و فقط باید روحیشون تو این دو بازی بالا باشه + و بدونن این دو بازی بلیط لندن رو دستشون میده و دستگرمی نیست که اینم کار مربیه
    Last edited by dashmojtaba; 08-06-2012 at 16:30.

13. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هر چی باشه اونا هم انسان هستند بالاخره ممکنه اشتباه کنند .
    اصلا چرا امید به بازی بد اونا ببندیم خودمون خوب بازی می کنبم . انشااله می بریم .

15. 2 کاربر از hossein996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فردا بازی با صربستان ساعت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •