سلام
دوستان پروژه من ساخت اینورتر 12ولت به 220ولت هست با استفاده از avr که برای تولید موج pwm استفاده میشه
لطفا کمک کنید
باتشکر
سلام
دوستان پروژه من ساخت اینورتر 12ولت به 220ولت هست با استفاده از avr که برای تولید موج pwm استفاده میشه
لطفا کمک کنید
باتشکر
با سلام و خسته نباشید . کسی میتونه کمکم کنه یه برنامه منو سازی میخوام با atmega16 که 3تا منو داشته باشه به شکلی که 2تاکلید به میکرو وصل باشه که هر وقت کلید اولی رو میزنیم به منوی بعدی forward بشه و هر وقت کلید دومی رو میزنیم به منوی قبلی بره و این طوری بین 3 منو پیمایش کنیم با تشکر
دوستان کسی هست راجع به این برنامه توضیحاتی به من بده .ممنون میشم.میکرو Atmega16هستش
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
#define red_1 PORTA.0
#define yellow_1 PORTA.1
#define green_1 PORTA.2
#define red_2 PORTA.3
#define yellow_2 PORTA.4
#define green_2 PORTA.5
#define green_a PORTA.6
#define red_a PORTA.7
#define green_b PORTB.0
#define red_b PORTB.1
unsigned char a,b;
unsigned char segment (unsigned char input){
switch(input){
case 1:{return 0x06;break;}
case 2:{return 0x5B;break;}
case 3:{return 0x4F;break;}
case 4:{return 0x66;break;}
case 5:{return 0x6D;break;}
case 6:{return 0x7D;break;}
case 7:{return 0x07;break;}
case 8:{return 0x7F;break;}
case 9:{return 0x6F;break;}
case 0:{return 0x3F;break;}
}
}
void delay_green(void){
red_a=0;
green_b=0;
a=9;
b=0;
while(b!=10){
delay_ms(1000);
b++;
PORTC=segment(a);
green_a=1;
red_b=1;
a--;
}
a=9;
}
void delay_red(void){
green_a=0;
red_b=0;
a=9;
b=0;
while(b!=10){
delay_ms(1000);
b++;
PORTC=segment(a);
red_a=1;
green_b=1;
a--;
}
}
void main(void){
PORTA=0x00;
DDRA=0xFF;
PORTB=0x00;
DDRB=0x03;
PORTC=0x00;
DDRC=0xFF;
PORTD=0x00;
DDRD=0xFF;
while (1)
{
red_1=0;
red_2=1;
green_1=1;
delay_green();
green_1=0;
yellow_1=1;
delay_ms(1500);
yellow_1=0;
red_1=1;
red_2=0;
green_2=1;
delay_red();
yellow_2=1;
green_2=0;
delay_ms(1500);
yellow_2=0;
};
}
منم پایان نامم با زبان اسمببلی موندم چیکا کنم
Last edited by lady1; 26-04-2013 at 22:10.
مثل اینکه اینجا کسی جواب سوالارو نمیگه ولی من بازم میپرسم
دوستان یه بردی واسه پروگرام با پورت LPT درست کردم، الان میخوام با CodeVision پروگرام کنم ولی این SCK Freq و فیوز بیت ها رو نمیدونم چجوری بزارم. به Boot Lock ها که نباید دست بزنم نه؟؟ (میکرو هم همون ATMEGA16A هست)
راستی یه سوال دیگه اینکه من باید به مداری که واسه پروگرام با پورت پرینتر ساختم ولتاژ جدا بدم یا خودش از پورت برقش رو میگیره؟؟من تازه شروع به کار با میکروکنترلر ها کردم نمیدونم چطور باید میکرو رو پروگرام کنم.
شما قصد ديباگ كردن يا...داريد؟
اول شما مطمئن بشيد اين پروگرامر كه ساختيد آيا تو مد stk500 هست يا stk300...
اينجوري كه من متوجه شدم stk300 بايد باشه...بهرحال تا مدارتون نذاريد نميشه دقيق توضيح داد
خير تغذيه از خود مدارتون تامين ميشه ...و مراقب پورت كامپيوتر برا تست باشيد كه خيلي راحت اين پورت ميسوزه
سلام من می خوام یک ساعت ساده دیجیتال با میکروکنترلرAVR بسازم اما چند تا مشکل دارم:شماتیک سختافزاری اون رو پیدا نمی کنم و فایل های پروتوسی که دانلود کردم قسمت hex باز نمی شود.لطفا به من یاری برسانیدو در ضمن برنامه ای معرفی کنید که پسوند hex را باز کند
با تشکر
در پروتئوس روی آی سی موردنظر دابل کلیک کرده در پنجره Edit Component در قسمت Program File روی پوشه کلیک کرده و فایل Hex را Browse کنید.
سلام دوستان من اگر بخوام یک ساعت دیجیتال که فقط تایم را نشان دهد به چه وسایلی احتیاج دارم.لطفا من را راهنمایی کنید
با سپاس
سلام. من وقتي با كدويژن فيوزبيتا را پروگرام ميكنم بعدش ديگه ميكرو قفل ميشه. نه ميشه پاكش كرد و نه روش ايت كرد
برا مگا هشت و مگا 16 چندتا اينطوري ميكرو خراب كردم!
لطفا راهنمايي كنيد چطوري ميتونم فيوبيتهاي CKSEL 1,...3 كه مربوط به كلاك ميكرو هست را برنامه ريزي كنم و ميكرو قفل نشه.
لازم به ذكره كه lock bit ها روي حالت پيش فرض ديفالته و من اصلا با اونا كاري ندارم و فقط فيوز بيتها را كه پروگرام ميكنم اين مشكل برام پيش مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)