سلام
درواقع هدف این تاپیک اینه که راهنمایی برای نصب ویندوز 7 و کنار ویندوز های دیگه رو داره .
در واقع مشکلات احتمالیی که شما داری و هماهنگ میکنه
برای نصب شما کافیه cd یا dvd مربوطه ویندوز و داخل درایو تون بزارید یا خود به خود بالا میاد و شروع به بوت و خوندن ویندوز میشه و باقی مراحل یا نیزا هست که از تویه setup اصلی first boot device رو به درایو رام یا رایتر تغییر دهید
حقیقتش متنی که تایپ کردین نامفهوم هست و زیاد و سردرنیاوردم
منظور از درایور ها منظورت صدا و گرافیک و ... هست آیا ؟! اگه اینترنت پرسرعت داری میتونی راحت بری سایت مربوطه به محصولت و از قسمت ساپورت و پیدا کردن مدل درایور درست مربوط به سیستم عاملتو دانلود و نصب کنیی...
درایو اکسترنال usb رو امتحان کنید اگه مشکلی بود بیان کنید بهتر کمک کنم...
چه دلیلی داره اصرار داری همون فایل بکاپ رو دوباره نصب کنی ؟
بکاپ گرفتن درواقع یه جور ترفند فروشندگان هست برای فروش و ... محصولش در اصل چون ویندوز نصب شده روی لپ تاپ هایی که وارد بازار میشه و بفروش میره ویندوز اورژینال هست و به طبع ویندوز های اصل با قیمت بالای فروش میره و بهمین دلیل میگن بکاپ بگیرین از ویندوز اصلیتون و گرنه هر 6 ماه یکبار نهایتا ویندوز رو تغییر بدیم تو سرعت استفادمون خیلی بهتر میشه
شما بهتره یه ویندوزتون ترجیحا 7 رو از نو نصب کنین و دقیقا پس از نصب از یه آنتی ویروس با اشتراک خریده استفاده و اسکن کنین کل درایوهاتونو ...
ترجیحا اکثر قطعات و لپ تاپ های بروز و نهایتا 2 تولید شده 2-3 سال اخیر بخوبی ساپورت میکنه ویندوز 64 بیت رو
هرچند که من خودم روی لپ تاپم ویندوز 32 بیت رو تقریبا 2-3 سال دارم استفاده میکنم