تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 223

نام تاپيک: { نرم افزار } آموزش نصب ويندوز 7 بر روي لپ تاپ

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سایتتون خیلی بده ،نوشتین آموزش نصب ویندوز 7 اما هرجا کلیک میکنیم جواب نمیده طراحی سایت به نظرمن خوب نیست
    سلام
    درواقع هدف این تاپیک اینه که راهنمایی برای نصب ویندوز 7 و کنار ویندوز های دیگه رو داره .
    در واقع مشکلات احتمالیی که شما داری و هماهنگ میکنه
    برای نصب شما کافیه cd یا dvd مربوطه ویندوز و داخل درایو تون بزارید یا خود به خود بالا میاد و شروع به بوت و خوندن ویندوز میشه و باقی مراحل یا نیزا هست که از تویه setup اصلی first boot device رو به درایو رام یا رایتر تغییر دهید

نتردرایور 32 بیتو گرفتم ولی سی دیش خرابه ایسلام من ویندوز 7 32 بیت نصب کردم در لب تاب ایسوز ولی با درایوراش مشکل دارم رفتم هزینه کردم نت ها هم کنده چکار کنمسیدی
    حقیقتش متنی که تایپ کردین نامفهوم هست و زیاد و سردرنیاوردم
    منظور از درایور ها منظورت صدا و گرافیک و ... هست آیا ؟! اگه اینترنت پرسرعت داری میتونی راحت بری سایت مربوطه به محصولت و از قسمت ساپورت و پیدا کردن مدل درایور درست مربوط به سیستم عاملتو دانلود و نصب کنیی...

سلام
    لپ تاپ hp دارم درایور dvdrom اون خرابه می خوام ویندوز vista رو حذف و به جاش سون بریزم نمی دونم چکار کنم ... dvdrom اکسترنال بهش زدم بالا نیومد

راهنمایی کنید لطفا
    درایو اکسترنال usb رو امتحان کنید اگه مشکلی بود بیان کنید بهتر کمک کنم...

با سلام دوستان من از لب تابم بکاب گرفتم دوبار با همین سی دی بکاب ویندوز عوض کردم ولی متاسفانه تمام دو پارتیشینی که ساخته بودم حذف میشه بایدکدام گزینه یا راه حلی انتخاب کنم که فقط درایوcویندوز نصب بشه و بقیه پارتیشین با محتویاتش سر جا باشه با سپاس از دوستان
    چه دلیلی داره اصرار داری همون فایل بکاپ رو دوباره نصب کنی ؟
    بکاپ گرفتن درواقع یه جور ترفند فروشندگان هست برای فروش و ... محصولش در اصل چون ویندوز نصب شده روی لپ تاپ هایی که وارد بازار میشه و بفروش میره ویندوز اورژینال هست و به طبع ویندوز های اصل با قیمت بالای فروش میره و بهمین دلیل میگن بکاپ بگیرین از ویندوز اصلیتون و گرنه هر 6 ماه یکبار نهایتا ویندوز رو تغییر بدیم تو سرعت استفادمون خیلی بهتر میشه

سلام من ویندوز 7 روی درایو C و xp روی درایو D دارم می خوام هر دو را تازه کنم تا اگر ویروسی باشد از بین برود چی کار کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید.
    شما بهتره یه ویندوزتون ترجیحا 7 رو از نو نصب کنین و دقیقا پس از نصب از یه آنتی ویروس با اشتراک خریده استفاده و اسکن کنین کل درایوهاتونو ...

سلام...شرمنده من از کجا باید بفهمم که روی سیستمم win 64 bit باید بریزم یا 32؟؟؟
    اخه لپ تاپم اج پیه و ویندوز سون 32 bit ریختم و خیلی وقتا هنگ میکنه :(

ترجیحا اکثر قطعات و لپ تاپ های بروز و نهایتا 2 تولید شده 2-3 سال اخیر بخوبی ساپورت میکنه ویندوز 64 بیت رو
    هرچند که من خودم روی لپ تاپم ویندوز 32 بیت رو تقریبا 2-3 سال دارم استفاده میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من نمی دونم چطور می شه سون رو روی وایو از طریق بک اپ v2i نصب کرد می شه کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

اگه رویه یه لپ تاپ ( سونی ) که ویندوز ویستا داره . از این ویندوز های مه برای دانلود هست روش نصب کنیم اون درایو مخفی که لپ تاپ داره و ویندوز اصلی توشه پاک نمیشه ؟

و اینکه با این مشخصات همین ویندوز ویستا خوبه یا سون بهتره براش ؟

cpu : core 2 duo 3.06 3.07 GHZ

ram : 4gb
    vram : فکر کنم 512

لیتک ویندوز : ( به اولش میهن دانلود اضافه کنید )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pro2; 29-11-2011 at 13:14.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان من رو لپ تاپم win7 orginal نصبه و چند تا برنامه هم روش بود از جمله آفیس 2010 اما موقع نصب آفیس کد اکتیو کردن را میخواد پشت لپتاپ هم فقط سریال ویندوز رو نوشته

کد آفیس را از کجا بیارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من رو لپ تاپم win7 orginal نصبه و چند تا برنامه هم روش بود از جمله آفیس 2010 اما موقع نصب آفیس کد اکتیو کردن را میخواد پشت لپتاپ هم فقط سریال ویندوز رو نوشته

کد آفیس را از کجا بیارم؟
    سلام

برنامه هایی مثل آفیس به صورت پیش ورز میتواند نصب باشند که شما برای اکتیو کردنشان باید license نرم افزار را

در صورتی که بخواهید از نسخه اصل بهره ببرید خریداری کنید

در غیر این صورت یک نسخه کرک شده را نصب و استفاده کنید

6. این کاربر از behz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم من لپ تاپم سونی SR است . قبلا روش ویندوز ویستا نصب بود بعدا دادم بیرون برام سون نصب کردند حالا 2 تا مشکل براش پیش اومده می خوام دوباره سون نصب کنم .. سوالم اینه درایور هاش و اگر نشناسه باید از خود سایت سونی بگیرم حالا باید درایور سون رو بگیرم یا ویستا فکر کنم خیلی احمقانه است سوالم

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم من لپ تاپم سونی SR است . قبلا روش ویندوز ویستا نصب بود بعدا دادم بیرون برام سون نصب کردند حالا 2 تا مشکل براش پیش اومده می خوام دوباره سون نصب کنم .. سوالم اینه درایور هاش و اگر نشناسه باید از خود سایت سونی بگیرم حالا باید درایور سون رو بگیرم یا ویستا فکر کنم خیلی احمقانه است سوالم
    نه احمقانه نبود ، هوشمندانه بود که پرسیدین قبل از اینکه انجام بدین .
    دقیقا مایکروسافت توس ساخت ویندوز 7 فرض رو روی این گذاشت که اکثریت درایو ها شناخته شده و موردی پیش نمیاد توش و یا به صورت plug & play حل میکنه و میره ، ولی در عین حال اگه بازم به مکشلی خوردی ، بگو و یا اینکه مستقیم از سایت سونی بعد از انتخاب لوکیشن وبعدم از قسمت ساپورت و دانلود مدل لپ تاپ انتخاب و ویرایش مورد نظر ویندوز 7 ای که نصب کردی رو ( منظورم 32 بیت یا 64 بیت بودنش هست ) رو انتخاب میکنی و درایوری که میخوایی و دانلود میکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام چه اشتباهی کردم که لب تاب ایسوز خریدم هنوز اماه نشده آدابتورش خراب شد رفتم شرکت مثلا آدابتور نو داده ولی قابل مقایسه با آدابتور قبلی نیست سی درایوشم که صدا میکنه درایور 32 بیتم نداره من توصیه میکنم هرگز ایسوز نخرید,چون نرم افزار ها اکثرا 32 بیته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من WIN 7 نصب کرده ام و ارور میده و حالا میخوام از نوع نصب کنم نمی تونم بوت کنم dvd مربوطه ویندوز و داخل درایو میزام یا خود به خود بالا میاد و شروع به بوت و خوندن ویندوز میشه که اینکار صورت نمیگیره F10را هم که میزنم وارد تنظیمات بورد نمیشه چکارکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض اجرا نشدن setup ویندوز 7 روی لپ تاپ سامسونگ

سلام
    دوستم یه لپ تاپ سامسونگRV518 خریده خود مغازه دار براش ویندوز 7 نصب کرده
    خودش یه ویندوز XP نصب کرده بعد اومده پارتیشن system reserved رو پاک کرده میخواسته اضاف کنه به بقیه پارتیشن ها که دیده نمیشه
    ویندوز 7 رو از دست داده ، الان هم دیگه نتونستم روش ویندوز 7 نصب کنم
    اصلا setup ویندوز 7 اجرا نمیشه چه از قسمت bootable چه از نصب از طریق XP
    هارد رو هم فرمت کردم ، پارتیشن ساختم ، هرکاری به ذهنم رسید انجام دادم ولی نشد
    کسی میتونه کمک کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •