تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود
    آقا عالي بود كارتون. واقعا كه راهنماي تنظيماتتون دقيق بود. خسته نباشيد.
    من بازي را به بهترين صورت ممكن اجرا كردم. فقط يه مشكل كوچولو تو بازي داشتم. اينكه هر چي به همون دروازه بان حريف اولين تيم شوت مي زنم همرو مي گيره. ديگه خسته شدم.. يه گلم نمي شه زد! بعد از اينكه مثلث دايره مربع ضربدر را هماهنگ با صفحه مي زنيم ، بازم بايد كاري كني؟ چون دروازه بان حريف قدرت شوتامو بلااستثنا صفر مي كنه و مي گيره.
    يه سوال ديگه(ببخشيدا): يه مدل ديگه شوت هست واسه همه كه به جاي علامت ها، 3 تا قفل داره.. اون مدل شوتو چجوري مي تونيم بزنيم و جريانش چيه ؟
    با تشكر فراوان

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود
    آقا عالي بود كارتون. واقعا كه راهنماي تنظيماتتون دقيق بود. خسته نباشيد.
    من بازي را به بهترين صورت ممكن اجرا كردم. فقط يه مشكل كوچولو تو بازي داشتم. اينكه هر چي به همون دروازه بان حريف اولين تيم شوت مي زنم همرو مي گيره. ديگه خسته شدم.. يه گلم نمي شه زد! بعد از اينكه مثلث دايره مربع ضربدر را هماهنگ با صفحه مي زنيم ، بازم بايد كاري كني؟ چون دروازه بان حريف قدرت شوتامو بلااستثنا صفر مي كنه و مي گيره.
    يه سوال ديگه(ببخشيدا): يه مدل ديگه شوت هست واسه همه كه به جاي علامت ها، 3 تا قفل داره.. اون مدل شوتو چجوري مي تونيم بزنيم و جريانش چيه ؟
    با تشكر فراوان
    تمامی این سوالاتت رو در پست های ابتدایی تاپیک جواب دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام مجدد خدمتkrauser خان عزيز ...
    من پستا رو همه رو خونده بودم قبلن عزيز..ولي چون چيزي دستگيرم نشد اين پستو زدم تا جوابمو اگه بشه جدا بگيرم ..
    با اين حال اگه وقت كردي جواب دادي ممنون اگر نه هم بازم ممنون. ..
    خوش باشيد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام مجدد خدمتkrauser خان عزيز ...
    من پستا رو همه رو خونده بودم قبلن عزيز..ولي چون چيزي دستگيرم نشد اين پستو زدم تا جوابمو اگه بشه جدا بگيرم ..
    با اين حال اگه وقت كردي جواب دادي ممنون اگر نه هم بازم ممنون. ..
    خوش باشيد...
    آقا مرسي همون طور كه شما گفته بوديد مشكلم حل شد.
    فقط يه سوال ديگه
    من الان تو مسابقه با تاچيبانا هستم. خواستم بپرسم آيا سوباسا به غير از اون شوت hiper كه همه دارن تا اين مسابقه هيچ مدل شوت ديگه اي نداره ؟ مسابقه هاي بعد شوت جديدش مي آن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تمامی این سوالاتت رو در پست های ابتدایی تاپیک جواب دادم
    آقا مرسي همون طور كه شما گفته بوديد مشكلم حل شد.
    فقط يه سوال ديگه
    من الان تو مسابقه با تاچيبانا هستم. خواستم بپرسم آيا سوباسا به غير از اون شوت hiper كه همه دارن تا اين مسابقه هيچ مدل شوت ديگه اي نداره ؟ مسابقه هاي بعد شوت جديدش مي آن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا سوال قبليام همش برطرف شدند. فقط اين برام مبهمه كه آيا مي تونيم تو بازي كاپيتانو عوض كنيم؟يعني بتونيم هر بازيكني كه توپ مي آد دستش رو كنترل كنيم . عين فوتباليست هاي ميكرو ، سگا ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا سوال قبليام همش برطرف شدند. فقط اين برام مبهمه كه آيا مي تونيم تو بازي كاپيتانو عوض كنيم؟يعني بتونيم هر بازيكني كه توپ مي آد دستش رو كنترل كنيم . عين فوتباليست هاي ميكرو ، سگا ؟
    نه دوست خوبم البته می گم همه این سوال ها جوابشون رو با بازی کردن های بیشتر می تونید به جوابشون برسید قبول دارم بازی به قدری پر هیجان و جذاب هست که واقعا آدم دلش می خواد بدونه چی می شه. اگه من بگم که قراره چی بشه اسپویل میشه به نظر خودم اون پست های ابتدایی اسپویلر هست اینکه شما با خوندن کد هایپر بتونید شوت درایو تسوباسا رو قفل شکسته اش بکنید خیلی بچه بازیه من بار اول با امتحان حالات مختلف می تونستم کد های هایپر جادو های مختلف رو بدست بیارم. در هر صورت شما بازی کنید برید جلود بعد این مود یه مود دیگه آنلاک میشه که خودتون یک کاراکتر می سازد با شماره پیراهن 0 و می تونید بازی کنید البته دیگه خبری از ایونت ها نیست ارزش مود استوری که تسوباسا کاپیتان هست به اون ایونت ها و اتفاقات اجباریش هست. ولی شما ممکنه توی مود My Captain اونقدر قوی بشید و Level بگیرید که دروازه میولا (در واقع مولر هست ولی توی تلفظ ژاپنی میولا هست دروازبان فینال یعنی آلمان هم هست این میولا یا مولر) رو با شوت عادی باز کنید. اینم بدونید از شکست نا امید نشید اگه شکست می خورید به این دلیل هست که بازیکنان ضعیف هستند این دست خود شماست ممکنه اونقدر بازی کنید بازی های قبلی رو که هی Level بگیرید و قدرت های شما افزایش پیدا کنه.

پرسیده بودید میشه کاپیتان رو عوض کرد یا نه : جواب خیر هست شما فقط می تونید تسوباسا رو توی مود استوری حرکت بدید البته آنالوگ راست مثل یک سکان هست که به بازیکنان تیم دستور می ده شما به هر جهت ببرید اون آنالاوگ راست رو بازیکنان به اون طرف حرکت می کنن ولی توی مود های مقابل هم و بازی تکی : Exhebition Mode می تونید ترکیب بچینید کاپیتان انتخاب کنید و ...
    در پایان صحبت هام حتما پیشنهاد می کنم از پست های ابتدایی تاپیک جهت راهنمایی استفاده کنید حتی نحوه برقراری شرایط برای آوردن ایونت ها رو هم گذاشتم حتی ویدیو هم ضبط کردم از ایونت های چند بازی اول. شما اگه شرایط لازم رو فراهم نکنید ایونت ها رو نخواهید دید. البته خیلی سخته اما بگم اگه کسی بتونه توی استوری مود همه ایونت ها رو بیاره همه کدهای هایپر براش آنلاک میشه
    موفق باشید

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باعرض سلام خدمت شمادوست عزیز من چندتاسوال داشتم که اگه زحمت بکشی جواب بدی خیلی ممنون میشم.
    1- مشخصات سیستم من CPU AMD 5600 X2 VGA:8800 GT همانطورکه میبینید قدرت کارت گرافیک من بیشتراز سی پی یو
    هست پس من باید باتوجه به دومین پست شما ازپلاگین Zero GS استفاده کنم ولی این پلاگین درپکیجی که گذاشتین موجود نیست
    2- من این پلاگین روتونستم گیربیارم وحالا اگه زحمتی نیست بهترین تنظیماتش روبرااین بازی توضیح بدید. باتشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همون تنظیمات رو اعمال کن ولی بذار روی Hadware چون گرافیکت قوی تر هست در کل باید پشت سیستم بشینی و لمس کنی من نمی تونم از دور تشخیص بدم که چه تنظیماتی بهترین بازده رو خواهد داشت کلا شما بشینید دونه دونه تنظیمات رو تغییر بدید باید خودتون احساس کنید که دارید توی چه شرایطی بهترین خروجی رو می گیرید البته ور رفتن با این برنامه همچین ملال آور نیست چون ساده هست خیلی راحت می تونید خودتون تنظیمات مناسب سیستمتون رو بدست بیارید

داره خودمونی میشه لیلی پود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری باید از dvd بازی ایمیج بگیرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •