تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 74 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه عکسها رو جای دیگه آپلود کنی ! من نمیبینم .

آخه میدونی چیه . بازار اصلی nvidia همین gaming هست و بعیده بخواد مثلا بره توی بخشی مثل گرافیک موبایل سرمایه گزاری اصلیش رو انجام بده . اینا بیشتر فرعی جاته .

gpgpu هم که خیلی جدیده و تازه لازمش اینه که اولا یک کارت گرافیک gaming خوب داشته باشه بعد نوبت به پردازش موازی و سایر مقولات میرسه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه میدونی چیه . بازار اصلی nvidia همین gaming هست و بعیده بخواد مثلا بره توی بخشی مثل گرافیک موبایل سرمایه گزاری اصلیش رو انجام بده . اینا بیشتر فرعی جاته .
    من از سیاست های nVidia اطلاع ندارم. اگر هم فعلا بیشترین پول رو از Gaming درمیاره - که مطمئن هم نیستم - با توجه به اخبار این یک سال اخیر، به خیلی چیزها جز Gaming صرف، فکر می کنه.
    gpgpu هم که خیلی جدیده و تازه لازمش اینه که اولا یک کارت گرافیک gaming خوب داشته باشه بعد نوبت به پردازش موازی و سایر مقولات میرسه
    GPGPU tفقط بوسیله ی کارت های Geforce انجام نمیشه.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

این که هنوز برای دسکتاپ ها نیمده

به نظر اساتید چه قدر طول میکشه تا چیپست های موبایلی (لپتاپ) عرضه بشن ؟ یا شرکت های سازنده مثلا ایسوس روی لپتاپ های خودشون استفاده کنن ؟

چون من G51 ایسوس رو برای خرید در نظر گرفتم چیپستش 260 هست نمی دونم ارزش داره صبر کنم یا خیر چون ادمی نیستم که زود به زود نوتبوک عوض کنم

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته تمرکز Nvidia دیگه روی کارت‌های گرافیکش نیست، مثلاً الان بشدت روی Tegra سرمایه گذاری کرده و سود خوبی هم روش میکنه خیلی بیشتر از فروش Geforce و آینده دارم هست - برای امسال Nvidia بازار 4 بیلیونی (میلیاردی) پیش‌بینی کرده و این عدد برای سال 2013 به 10 بیلیون میرسه (مرده شور این فرووم رو ببرن یه لینکم نمیشه داد وگرنه لینک عکسش رو میزاشتم) - ولی بازی روی PC همچین آینده مشخصی نداره، کلاً خوده PC هم آینده مشخصی نداره، مخصوصاً که وقتی NVidia و ATI هم اینطور پشتیبانی کنن از PC دیگه نمیشه انتظار زیادی داشت.

----------------------------------------------------------

برای دوستانی که میخوان در مورد Tegra بدونن، اینم یه توضیح مختصر و خوب:

Tegra یه System on Chip هست یا همون Computer on Chip که آینده کامپیوترها همینه، یعنی داخل یک چیپ CPU داره (حالا ممکن چند پردازش گر باشه)، GPU مستقل داره بعد northbridge, southbridge و memory controller رو هم داخلش داره در اصل یه سیستم کامل داخل یک چیپ هست، که خوب تو سیستم‌ها یکپارچه و سیستم‌های موبایل و Embedded سیستم‌ها کاربرد بسیار زیادی داره، تو CES امسال یه نمونه جدید از Tegra رو به اسم Tegra 2 معرفی کرد.

Tegra در نسخه اول شامل 7 پردازشگر مجزا بود که در این نسخه تعدادشون 8 تا شده و دو تا هسته ARM Cortex A9 کنار هم کار میکنن (یعنی CPU دو هسته‌ای) که هسته‌ها روی 1GHz کار میکنن. (Tegra معمول از هسته ARM11 استفاده می‌کرد).
    این CPU بود، یسری Processor دیگه هم On-Chip وجود داره که دیگه در شکل زیر کاملاً مشخصه.

دیگه من نمیخوام خیلی وارد جزئیات بشم اگر خودتون خواستین از لینک زیر مقاله Anand رو بخونید.
    فقط میخواستم یه شمای کلی از قضیه بیاد دستتون که این بازار و این مقوله خیلی وسیع‌تر و گسترده‌تر از این حرفاست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Guts; 08-01-2010 at 13:52.

5. 7 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه عکسها رو جای دیگه آپلود کنی ! من نمیبینم .

gpgpu هم که خیلی جدیده و تازه لازمش اینه که اولا یک کارت گرافیک gaming خوب داشته باشه بعد نوبت به پردازش موازی و سایر مقولات میرسه .
    نه شما مسئله رو نگرفتی بلکل؛ حالا پست بالای منم بخونی بهتر متوجه میشی.
    Last edited by Guts; 08-01-2010 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه بابا اونجوریا هم که میگی نیست !

این tegra برای بازار موبایله . از این جور چیپ ها خیلی زیاده و tegra هم قوی ترینشون نیست . مدل های بسیار غولی مثل ولنشتاین و داوینچی هستند که به راحتی tegra رو قورت میدن . nvidia هنوز اول راهه در این زمنه .

بعد در مورد سود امسال فکر نمیکنم درست باشه . آخه کل ارزش سهام nvidia حدود 10 بیلیون هست بهد امسال 4 بیلیون سود کنه !؟ خیلی عجیبه !

فکر میکنم اینجا یک اشتباهی شده .

آخرین بار که اطلاعات مالی nvidia رو دیدم بیشترین سودش رو از فروش geforce گرفته بود.

این چیپ هایی مثل tegra رو ati هم از قدیم تولید میکرده و لی انقدر سرو صدا دور و برش نبود چیپ های از قبیل imageon .

حالا میخوای رقیب تگرا رو ببینی ؟

اینجا رو ببین :

کد:
    خیلی غوله . nvidia هنوز باید کار کنه تا به همچین جایی برسه . البته تا همین جا هم پیشرفت فوقالعاده ای داشته .

ترگا در واقع یک چیزی مثل یک main board هست که قسمت پردازش گرافیکیش رو nvidia تولید کرده . پردازنده هاش که مال arm هست .
    Last edited by mehrdad_ati; 08-01-2010 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه بابا اونجوریا هم که میگی نیست !

این tegra برای بازار موبایله . از این جور چیپ ها خیلی زیاده و tegra هم قوی ترینشون نیست . مدل های بسیار غولی مثل ولنشتاین و داوینچی هستند که به راحتی tegra رو قورت میدن . nvidia هنوز اول راهه در این زمنه .

بعد در مورد سود امسال فکر نمیکنم درست باشه . آخه کل ارزش سهام nvidia حدود 10 بیلیون هست بهد امسال 4 بیلیون سود کنه !؟ خیلی عجیبه !

فکر میکنم اینجا یک اشتباهی شده .

آخرین بار که اطلاعات مالی nvidia رو دیدم بیشترین سودش رو از فروش geforce گرفته بود.

این چیپ هایی مثل tegra رو ati هم از قدیم تولید میکرده و لی انقدر سرو صدا دور و برش نبود چیپ های از قبیل imageon .

حالا میخوای رقیب تگرا رو ببینی ؟

اینجا رو ببین :

کد:
    خیلی غوله . nvidia هنوز باید کار کنه تا به همچین جایی برسه . البته تا همین جا هم پیشرفت فوقالعاده ای داشته .

ترگا در واقع یک چیزی مثل یک main board هست که قسمت پردازش گرافیکیش رو nvidia تولید کرده . پردازنده هاش که مال arm هست .
    لینک که گذاشتم رو انگار نگاه نکردین و نخوندین.
    با اینحال اتفاقاً بحث و معماری System on Chip بسیار بحث پیچیده تر و فراتر از هر CPU یا GPU میتونه باشه طوری الان داره میشه، البته system on chip داریم تا system on chip بله خیلی شرکت‌ها در این زمینه کار میکنن ولی نه در سطح Tegra، چون هر دستگاه Embedded بالاخره همچین سیستمی رو در خودش داره ولی خوب دستگاه داریم تا دستگاه بدون شک پردازش و کاری که داخل یه نت بوک HD اتفاق میفته خیلی سنگین‌تر از پردازشیه که در یک تلویزیون معمولی یا یه گوشی موبایل معمولی اتفاق میفته ولی جفتشون پردازش‌گرهای خودشون رو دارن. توانایی که Tegra 2 عرضه کرده فوق‌العادست کافیه فقط دموهاش رو ببنید همچین system on chip تا حالا وجود نداشته و در نوع خودش منحصر به فرده، کلاً System on Chip هایی که بتونن تصاویر HD رو پردازش کنن همینطور کم هست چه برسه چیزی به قدرت و توانایی Tegra 2 دو هسته‌ای.
    در هر صورت الان دنیا به سمت دستگاه‌های موبایل پیش میره که همونطور که گفتم خیلی جاها استفاده داره در تلفن‌های همراه، نت بوک‌ها، PDAها، ماشین‌ها و کلاً هر سیستم Mobile یا Embedded و بازار وحشتناک بزرگی هم داره که به سرعت وحشتناکی هم داره پیشرفت میکنه واقعاً با سرعت زیادی، طوری که اینتل بزرگترین تولید کننده Microprocessors در دنیا پیشبینی کرده فروش SOC (System on Chip) ها از Microprocessors بیشتر میشه.
    اون اعداد و چیزهای دیگه هم گفتید، همونطور که گفتم لینک رو ببنید و یکمی مطالعه کنید میاد دستتون.
    Last edited by Guts; 08-01-2010 at 16:31.

9. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لینک رو دیدم و خوندم . میدونم تگرا چی هست .

اما خودتون ببینید خیلی از تگرا استقبال نشد . کمی اپل رفت دنبالش و قرار شد که روی 3gs استفاده بشه که فکر کنم نشد . (همون omap رو داره اگر اشتباه نکنم)

شما کمی در مورد داوینچی تحقیق کنید . میبینید که دقیقا بازار هدفش همون بازار هدف تگراست . حالا مدل هایی که از داوینچی استفاده کردند موفق تر بودند یا تگرا ؟

بعد فکر میکنم fusion هم توی همین رنج قرار میگیره که باید دید اون در چه حدیه ؟ راستی کسی خبر نداره fusion در چه مرحله ایه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لینک رو دیدم و خوندم . میدونم تگرا چی هست .

اما خودتون ببینید خیلی از تگرا استقبال نشد . کمی اپل رفت دنبالش و قرار شد که روی 3gs استفاده بشه که فکر کنم نشد . (همون omap رو داره اگر اشتباه نکنم)

شما کمی در مورد داوینچی تحقیق کنید . میبینید که دقیقا بازار هدفش همون بازار هدف تگراست . حالا مدل هایی که از داوینچی استفاده کردند موفق تر بودند یا تگرا ؟

بعد فکر میکنم fusion هم توی همین رنج قرار میگیره که باید دید اون در چه حدیه ؟ راستی کسی خبر نداره fusion در چه مرحله ایه ؟
    چرا استقبال از Tegra هم خوبه که 4 بیلیون پیش بینی درآمد کرده با اینحال بدون در نظر گرفتن حال هم، آیندشه که خیلی مهمه نه الان. با این حال خیلی کمپانی‌ها مثل Asus، MSI، Compal و... Tabletهای با Tegra 2 زدن یا میخوان بزنن این چیزیه که اعلام کردن. یکی از چیزهای جالب در مورد Tegra باز کردن پای بازیهای خیلی خفن به دیواس‌های بر پایه Tegra 2 هست که تو کنفرانس هم یه دموی خیلی جالب از یه بازی شوتر با موتور Unreal پخش کردن که همه بخاطر قدرت پردازش گرافیکی Tegra 2 هست.

Fusion هم نه SOC نیست یکی از برنامه‌های مزخرف AMD که قراره سال 2011 عرضه کنه، یه CPU + GPU یعنی همین Arrandale که 32نانومتری اینتل چند روز پیش برای موبایل (منظور نوتبوک نه MID) عرضه کرد که خیلی هم جالبه و Review هاشم هست سرچ بزنی، Westmere که همراهش عرضه کرد (همون i3, i5) که نسخه همراه GPU شو 1-2 ماه دیگه عرضه میکنه؛ هدف گیری این پردازنده‌ها کامپیوترهای دسکتاپ و نوتبوک‌هاست ولی سیستم‌های SOC مثل Tegra برای بازار MID و Tablet های جمع و جور ساخته شده، البته ممکنه در کامپیوترهای LowEnd هم استفاده بشه ولی بازم بعیده.

رقیب Tegra میخوای Moorestown اینتل هست که تو همین CES هم به نمایش گذاشت اینتل کلاً خفنه ولی بازم Tegra 2 از همین Moorestown قویتره البته Atom هم قبل این از طرف اینتل بود ولی چون GPU نداشت و انقدر کاملم نبود برای MIDها خیلی جالب نبود گرچه تو بعضی از Tabletها استفاده شده بود و البته همیشه قویترین بهترین هم نیست برای همین قویتر بودن Tegra دلیل بر بهتربودنش نیست.
    کلاً الان رقابت در این سطح بین Nvidia و Intel یسری شرکت‌های ریز درشت دیگه هم البته هستن مثل Qualcomm با Snapdragon ولی هیچکدوم توانایی رقابت با غول‌هایی مثل Nvidia و اینتل رو ندارن خوده Nvidia هم بشدت از دسته اینتل شاکیه که بازار رو دو دستی چسبیده و بیخیالم نمیشه، AMD هم که کلاً از مرحله مثل اینکه پرته و در این بخش فعالیت زیادی نداره.

بحث در این مورد بسته واقعاً این مطالب هیچ ربطی به این تاپیک نداره. فقط چند تا عکس میزارم آخرسر پایانی برای این بحث:

محتوای مخفی: عکس‌ها 

چند دستگاه با پردازنده Moorestown اینتل:

این یک tablet هست به اسم OpenPeak:

اینم یک smartphone جدید از LG هست:

اینم چند دستگاه با پردازنده Tegra و چند اسکرین از کنفرانس Nvidia در CES در مورد Tegra:

Last edited by Guts; 09-01-2010 at 00:17.

12. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این قسمت خیالی جالب بود برام :

Fusion هم نه SOC نیست یکی از برنامه‌های مزخرف AMD که قراره سال 2011 عرضه کنه

.

تعصب خوبه ولی توهین ... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •