اول سلام
پودمانی خیلی بده ولی خوبی هایی که داره اینه که کسایی که مدرک پیش دانشگاهی ندارن می تونن پودمانی بخونن
هزینه هاش هم کمه حدودا 200 تا 250، اگه درس نخون هم باشی می تونی کاردانیت رو راحت بگیری اونم توی 2 سال و نیم ، 3سال و نیم مال اوناس که دیگه هیچ وقت نمی خوان درس بخونن
من خودم it بودم و 2سال و نیم دارم تموم می کنم ، ترم آخرم
بعدشم اگه نرم افزار بری راحت تری چون کاردانی به کارشناسی هیچ جای ایران it نداره ولی می شه با کاردانی it ، کارشناسی سخت افزار یا نرم افزار یا ict ، کنکور داد .
اگه می خواین خیلی راحت و بی دردسر برین دانشگاه با کمترین هزینه و بعد واسه کارشناسی 3 یا 4 ماه وقت بذارین و هر کجا که دلتون خواست قبول شین ، راحت ترین راه ، پودمانیه . ولی مدرک کاردانیش به هیچ درد دیگه نمی خوره .
استاد هم واسه هر درسی 3 تا 4 استاد هست ( دانشگاه ما که اینطور بود ) مثلا برنامه نویسی 3 تا استاد بودن و قابل انتخاب، ولی درسای هر پودمان ( ترم ) رو باید کامل بگیری . تموم شد .
.gif)
سلام دوست عزيز
كل مطالب تاييد ميشه .. مخصوصا : چون کاردانی به کارشناسی هیچ جای ایران it نداره ولی می شه با کاردانی it ، کارشناسی سخت افزار یا نرم افزار یا ict ، کنکور داد كه خيلي بده و مدرک کاردانیش به هیچ درد دیگه نمی خوره
فقط دو مورد هست ....
1) تو دانشگاه شما 3 تا 4 استاد هست و درس ها با همه شون ارائه ميشه و حق انتخاب داري تو خيلي از مراكز فقط با 1 استاد ارائه ميشه ... ميتوني بري تحقيق كني
2) كي گفته 2.5 سال طول كشيده ..... 3 سال حداقله .... حالا دانشگاه شما سر خود كاري كرده و تو 2.5 سال تموم كرده دليل نميشه ....
باور نداري لينك زير رو ببين :
تو اينجا گفته شده حداقل 4 سال
... ولي بعدا كردن 3 سال ..... (فصل 4 ، ماده 13 رو بخون)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال پودمان = بدبختي و الافي .... به خدا ارزش ديپلم از فوق ديپلم پودماني بيشتره