تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 30 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون بخاطر تنظیمات هستش!
    وقتی از 720 استفاده میکنی باید اون رو توی 720 تنظیم کنی!
    من PS3 رو توی هر دو تست کردم- با تنظیمات مشخص!هیچ کدوم مشکل نداشتن!فقط توی بازی های Full HDبه مشکل میخوری که
    این دسته از گیم ها تعدادشون خیلی کمه! اکثر روی 720 هستند!
    هم روی X360 هم روی PS3
    Display رو از Setting تغییراتش رو اعمال کنید درست میشه!ربطی به TV نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

10

درود- یه مدل پنل سونی رو معرفی کنید که 40 اینچ باشه و مشخصات B690 سامسونگ رو هم دشاته باشه!

-امروز رفتم سونی سنتر- خودش میگفت بجز سری X بقیه مدلها خیلی جالب نیستن!خودش میگفت داری پول میدی فقط برای X بده!
    یه مدل 40 هم داشت که تحقیق کردم دیدم - 5-6 ماهه تولید نمیشه!
    چی میگفته اون یارو؟(دور پنل حالت شیشه ای کریستالی بود خیلی خوشگل بود)

-در کل یکی با مشخصات B690 بگید- قیمتش رو هم بگید!اگه بخوام 3و نیم بدم -50 اینچ الجی یا اینچ 50 سامسونگ رو میگیرم!
    تو ایرانه که میگن هر چی پول بدی همون قدر اش میخوری!
    ولی خارج ایران یه ضرب المثل داره که میگی همیشه وقتی پول زیادی پای چیزی میدی باید ازش تعریف کنی حتی اگه زباله باشه!

پس خواهشا فن بوی بازی در نیارید!میخوام متعادل خرج کنم!متعادل هم جنس ببرم!

از فن بوی ها خواهش میکنم جواب ندن- اون هایی که اطلاعات دارن و تست کردن کمکم کنن
    ممنون از همه
    دوست عزیز اگر می خواهی 3.5 میلیون پای 50 ال جی و سامسونگ بدی سخت در اشتباهی!
    پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان این کار رو نکنید چرا که گزینه های بسیار بهتری دارید..

اولاً که فکر نمی کنم 50 اینچ ال جی و سامسونگ 3.5 باشند و خیلی کمتر از این حرفان..
    دوماً بنظر بنده با اینکه سری X سونی ساخت ژاپن هست و کیفیت ساخت فوق العاده ای داره اما 3 ئتومان برای 40 اینچ هم انصافاً زور داره! چون خیلی کوچیکه 40 اینچ و اصلاً حال نمی ده!

بهترین گزینه از نظر بنده KLV-46W550A سونی هست با قیمت حدود 2.600.000..
    اولاً 46 اینچه..
    دوماً قویترین پردازشگر براویا روشه.. (BRAVIA ENGINE 3)
    سوماً خیلی خوشگله..
    چهارماً قیمتشم مناسبه..
    فکر می کنم USB هم داشته باشه..

ببینید اون فروشنده کاملاً چرت گفته.. (البته اون طور که شما گفتید)
    اما من فکر می کنم طرف گفته سری X بهترینه و از نظر کیفیت ساخت و تصویر از بقیه مدل ها بالاتره که خب این حرف کاملاً درسته..
    سری X ساخت ژاپن هست اما مدل های دیگه پنل FULL HDشون ساخت ژاپن و بقیش مالزی هست که البته مالزی هم خیلی خوبه و مطمئن باش که سونی چیز بد نمی زنه..

درسته که سامسونگ یه سری جنگولک بازیاش از سونی بیشتره و 4 تا امکانات جانبی داره که سونی ها اکثراً ندارند مثل بلوتوٍث و یو اس بی و ... اما ببینید شما LCD رو برای چه کاری می گیرید و در واقع کار اصلی LCD چیه؟!

معلوم دیگه: دیدن تصویر..

اما..
    اما..
    و باز هم اما..

چه تصویریش مهمه؟!
    معلومه دیگه: تصویر زنده! تصویر پویا! تصویر خوش آب و رنگ!
    که متاسفانه سامسونگ فاقد این مزیت هست و بیشتر بجای اینکه بره دنبال بهینه کردن این مقوله بیشتر پی جنگولک بازیه! هر روز یه مدل جدید می ده بیرون و می گه: این مدل USBش یکی بود حالا شده 3 تا! نمی دونم Stand iPod داره و از همین جور چیزا..
    2 زار رو کیفیت تصویرشون کار نمی کنند و الکی میان می گن تکنولوژی جدیدی رو این دستگاه زدیم که نمی دونم فلان می کنه تصویرو! بهمان می کنه تصویرو!
    اما وقتی می ری تصویرشو می بینی، میبینی هیچ فرقی با مدل قبلیش نداره!
    در ضمن طراحی های سامسونگ هم خیلی ضعیفه و اصلاً جای تشکر نداره..
    ضعیفه! نخر! پولتو حروم نکن..

در جواب ضرب المثلتون هم باید عرض کنم که..
    یک ضرب المثل می گه: "هنوز اینقدر پول دار نشدم که جنس تقلبی بخرم"

البته منظورم این نیست که سامسونگ تقلبیه و جسارت نشه، منظورم اینه که اگه می خوای خرید کنی یه چیزه درست و حسابی بخر که ارزششو داشته باشه و همیشه بتونی ازش استفاده کنی و مهمتر از همه لذت ببری..
    مثلاً اگه می خوای بری عینک آفتابی بخری برو یه عینک خوب و اصل بگیر..
    مطمئن باش اگه این کار رو نکنی بیش از قیمت اون عینک اصل رفتی تقلبی خریدی که هیچ کدوم بدرد نمی خورند و دو روز دوام ندارند و زودی دلتو می زنند..

پرحرفی کردم..
    به هرحال هر چی که خریدی مبارکت باشه دوست عزیز..
    دروغ گفتم..
    فقط سونی بگیر..

3. 6 کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

KLV-46Z450A که من دارم به هیچ عنوان از تصویر جا نمی مونه..
    چون MotionFlowش 200 هرتز هست که خیلی هیولاست و در دنیا تکه..

سامسونگ که بکل چرند می گه!
    کنتراست های نجومی و ...
    همش بلوفه!!!

اگه LCDهای سامسونگ رو دیده باشید می بینید که از تصویر جوری عقب می مونه که تصویر مثل آتاری چهارخونه چهارخونه می شه و حرکت می کنه..
    کلاً سامسونگ اوته..
    تصویرهای بی روح و بی آب و رنگ..

تکنولوژی سونی در خلق تصوبرهای زنده واقعاً فوق العادست..
    هیچ تلویزیونی مثل سونی نشون نمی ده..

علیرضا جان فرق LED سامسونگ با سونی مثل فرق HYUNDAI GENESIS با BMW SERIES 7/BENZ S CLASS می مونه!
    جنسیس تقریباً همون امکاناتی که سری 7 و S کلاس دارند داره اما هیوندایی کجا و بنز و بی ام دابلیو کجا!
    قیمت جنسیس 80 تومانه قیمت سری 7 و S کلاس 200 تومان..
    اختلاف 120 تومان برا چیه؟!

اصلاً مقایسه ایها با هم بقول عادل فردوسی پور "مع الفارغ" هست..
    خیلی یک جانبه حرف زدید !!! سامسونگ چرنده ؟؟
    من مهندس کامپیوترم و تا حالا نمیدونم چندتا سیستم بستم ، منکر قدرت سونی توی صوت و تصویر و به خصوص تصویر نیستم حتی از زمان بچگی هم یادمه سونی همیشه توی تصویر عالی بوده .
    البته این بر میگرده به وقتی که شرکتهای مختلف به یه تکنولوژی یکسان دست پیدا نکرده بودند اما الان میشه گفت برابرند و از یه تکنولوژی استفاده میکنند.
    رک و راست میگم سونی پول اسم و رسمشو میخوره . نه اینکه کیفیت نداره اما نسبت به قیمتش واسه مشتری ایرانی به شخص من مناسب نیست .
    توی بازار کامپیوتر هم دقیقا به همین صورته مثلا شما کارت گرافیک میخرین 700 تومن اما میتونید با کمتر از 3تا 5 % کارایی یه کارت 500 تومنی بخرین که تا آخر عمرتون متوجه اون 3% اختلاف هم نمیشین .
    من سالیان سال مانیتور ال جی و سامسونگ استفاده کردم و سونی هم بارها اما هیچ اختلافی باز هم میگم هیچ اختلافی ندیدم جز این که سونی به خاطر مارکش قیمت بالاتری داره .

واسه مثال هیوندای جنسیس هم بگم به نظر شما چرا الان شرکتهای بزرگی مثل هیوندای و لکسوس و مزدا رشد خیلی بهتری از نظر مشتری پسندی نسبت به ب ام دبلیو داشته باشند ؟؟ باز هم همون مسئله دستیابی به تکنولو ژی یکسان و از همه مهمتر واسه مشتری که همون قیمت باشه ///
    الان رشد فروش هیوندای توی ایالات متحده بیشتر از 15% افزایش داشته که بیانگر همون قیمت پایین و کیفیت عالی این مارکه ///

شرکت iihs آمریکا هر کاری کرد که بتونه یه ستاره ایمنی به جنسیس نده نتونست و در آخر 5 ستاره کامل ایمنی به جنسیس داد . اگر به معنای واقعی مسیله پولو بیخیال بشیم بله سونی و bmw و ,,,, واسه خرید توی اولویتند که مطمینم واسه 95% ایرانیها مسیله قیمت در کنار کیفیت اولویت قرار داره //!!

5. 2 کاربر از byebye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیلی یک جانبه حرف زدید !!! سامسونگ چرنده ؟؟
    من مهندس کامپیوترم و تا حالا نمیدونم چندتا سیستم بستم ، منکر قدرت سونی توی صوت و تصویر و به خصوص تصویر نیستم حتی از زمان بچگی هم یادمه سونی همیشه توی تصویر عالی بوده .
    البته این بر میگرده به وقتی که شرکتهای مختلف به یه تکنولوژی یکسان دست پیدا نکرده بودند اما الان میشه گفت برابرند و از یه تکنولوژی استفاده میکنند.
    رک و راست میگم سونی پول اسم و رسمشو میخوره . نه اینکه کیفیت نداره اما نسبت به قیمتش واسه مشتری ایرانی به شخص من مناسب نیست .
    توی بازار کامپیوتر هم دقیقا به همین صورته مثلا شما کارت گرافیک میخرین 700 تومن اما میتونید با کمتر از 3تا 5 % کارایی یه کارت 500 تومنی بخرین که تا آخر عمرتون متوجه اون 3% اختلاف هم نمیشین .
    من سالیان سال مانیتور ال جی و سامسونگ استفاده کردم و سونی هم بارها اما هیچ اختلافی باز هم میگم هیچ اختلافی ندیدم جز این که سونی به خاطر مارکش قیمت بالاتری داره .

واسه مثال هیوندای جنسیس هم بگم به نظر شما چرا الان شرکتهای بزرگی مثل هیوندای و لکسوس و مزدا رشد خیلی بهتری از نظر مشتری پسندی نسبت به ب ام دبلیو داشته باشند ؟؟ باز هم همون مسئله دستیابی به تکنولو ژی یکسان و از همه مهمتر واسه مشتری که همون قیمت باشه ///
    الان رشد فروش هیوندای توی ایالات متحده بیشتر از 15% افزایش داشته که بیانگر همون قیمت پایین و کیفیت عالی این مارکه ///

شرکت iihs آمریکا هر کاری کرد که بتونه یه ستاره ایمنی به جنسیس نده نتونست و در آخر 5 ستاره کامل ایمنی به جنسیس داد . اگر به معنای واقعی مسیله پولو بیخیال بشیم بله سونی و bmw و ,,,, واسه خرید توی اولویتند که مطمینم واسه 95% ایرانیها مسیله قیمت در کنار کیفیت اولویت قرار داره //!!
    دوست من شما حرف بنده رو درست نخوندین!
    من نگفتم سامیونگ چرنده بلکه گفتم سامسونگ چرند می گه!
    سامسونگ هم در حد خودش خوبه! دقت کنید! "در حدش"

حرفم اینه اگه می خوی بالای 2.300.000 تومان بزاری طرف سامسونگ نرو بلگه Level رو ببر بالا..
    همین..

هیوندایی و حتی لکسوس هیچ وقت بنز و بی ام دابلیو نمیشن همون طور که سامسونگ و ال جی هیچوقت سونی نمی شن..

علتشم بگذارید عرض کنم..
    علتش اینه که این برندها همیشه بهترین ها رو در زمان خودشون ارائه دادند و این طرز تفکر رو به همه دنیا القا کردند که بنز، بی ام دابلیو، سونی و ... هیچ وقت چیز بد نمی زنند و همیشه در پی اختراع جدیدترین و پیشرفته ترین تکنولوژی ها هستند..

7. 3 کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام..........اگه میشه واسه ی من یک تلویزیون 2 تا 3 ملیون 40 اینچ معرفی کنید .........ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تنظیمات ps3 رو با کابل کامپوننت دقت کنید کامپوننت گذاشتم رو 1080i باکامل تعجب دیدم پخشش کرد!کیفیتش مثل FullHD بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام..........اگه میشه واسه ی من یک تلویزیون 2 تا 3 ملیون 40 اینچ معرفی کنید .........ممنونم
    40X450

11. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با چه تصویری شما مقایسه کردید؟
    دوستا آیا مدل 32 v550a در هنگام دیدن فوتبال و یا سایر صحنه ها جا می ماند و این مدل بهتر است بخرم یا سامسونگ 32 b690 که 100 هرتز است؟
    لطفا یکی فوری جواب من را بدهد قصد خرید دارم

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

با چه تصویری شما مقایسه کردید؟
    دوستان آیا مدل سونی 32 v550a در هنگام دیدن فوتبال و یا سایر صحنه ها جا می ماند و این مدل بهتر است بخرم یا سامسونگ 32 b690 که 100 هرتز است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

دوستا آیا مدل 32 v550a در هنگام دیدن فوتبال و یا سایر صحنه ها جا می ماند و این مدل بهتر است بخرم یا سامسونگ 32 b690 که 100 هرتز است؟

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

دوستان آیا مدل سونی 32 v550a در هنگام دیدن فوتبال و یا سایر صحنه ها جا می ماند و این مدل بهتر است بخرم یا سامسونگ 32 b690 که 100 هرتز است؟
    دوست عزیز من 32V550 دارم و با چنین مساله ای روبرو نشدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من 32t550 دارم و کانالهای داخلی رو نمیبینم ولی فوتبال گاهی تو ماهواره چک می کنم .اهل فوتبال نیستم و سالهاست فوتبال نمی بینم ولی احساس می کنم توپ در شوتهای سریع اولش کمی جا می مونه و کشیده میشه. ولی در فیلمهای اکشن همه چیز خوبه. 60 هرتز هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •