خیلی یک جانبه حرف زدید !!! سامسونگ چرنده ؟؟
من مهندس کامپیوترم و تا حالا نمیدونم چندتا سیستم بستم ، منکر قدرت سونی توی صوت و تصویر و به خصوص تصویر نیستم حتی از زمان بچگی هم یادمه سونی همیشه توی تصویر عالی بوده .
البته این بر میگرده به وقتی که شرکتهای مختلف به یه تکنولوژی یکسان دست پیدا نکرده بودند اما الان میشه گفت برابرند و از یه تکنولوژی استفاده میکنند.
رک و راست میگم سونی پول اسم و رسمشو میخوره . نه اینکه کیفیت نداره اما نسبت به قیمتش واسه مشتری ایرانی به شخص من مناسب نیست .
توی بازار کامپیوتر هم دقیقا به همین صورته مثلا شما کارت گرافیک میخرین 700 تومن اما میتونید با کمتر از 3تا 5 % کارایی یه کارت 500 تومنی بخرین که تا آخر عمرتون متوجه اون 3% اختلاف هم نمیشین .
من سالیان سال مانیتور ال جی و سامسونگ استفاده کردم و سونی هم بارها اما هیچ اختلافی باز هم میگم هیچ اختلافی ندیدم جز این که سونی به خاطر مارکش قیمت بالاتری داره .
واسه مثال هیوندای جنسیس هم بگم به نظر شما چرا الان شرکتهای بزرگی مثل هیوندای و لکسوس و مزدا رشد خیلی بهتری از نظر مشتری پسندی نسبت به ب ام دبلیو داشته باشند ؟؟ باز هم همون مسئله دستیابی به تکنولو ژی یکسان و از همه مهمتر واسه مشتری که همون قیمت باشه ///
الان رشد فروش هیوندای توی ایالات متحده بیشتر از 15% افزایش داشته که بیانگر همون قیمت پایین و کیفیت عالی این مارکه ///
شرکت iihs آمریکا هر کاری کرد که بتونه یه ستاره ایمنی به جنسیس نده نتونست و در آخر 5 ستاره کامل ایمنی به جنسیس داد . اگر به معنای واقعی مسیله پولو بیخیال بشیم بله سونی و bmw و ,,,, واسه خرید توی اولویتند که مطمینم واسه 95% ایرانیها مسیله قیمت در کنار کیفیت اولویت قرار داره //!!